Akujin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 σε τυχαία σειρά clerks 2 lady vengeance match point the squid and the whale the three burials of melquiades estrada δεν έχω δει ακόμα το the new world, syriana, cache, brokeback mountain, dear wendy, children of men, grizzly man, the proposition, science of sleep, babel, volver που πιστεύω ότι θα μπορούσαν να ενταχθούν στις καλύτερές μου για την πρηγούμενη σεζόν. (άντε μερικές θα πέφτουν και πιο πίσω σεζόν λογικά) το crash μου άρεσε αρκετά την πρώτη φορά που το είδα. όταν το ξαναείδα και δεύτερη(με παρέα) το θεώρησα τόσο επιτηδευμένο στις προθέσεις του, που με χάλασε πολύ. (και τρίτη φορά δεν το βλέπω προσεχώς): sorry, me Manuel επίσης ευχάριστη έκπληξη αν και δεν το περίμενα ήταν το pride and prejudice. Το batman begins ήταν πολύ καλό επίσης, αλλά θέλω να το δω άλλη μία φορά, αν είναι να το εντάξω στα καλύτερά μου. (δεν είμαι φαν των κόμικ γενικότερα: ειρωνική δεν μοιάζει τώρα η επιλογή του clerks2? χεε) επίσης ο επίμονος κηπουρός είχε καλές προθέσεις αλλά δεν με εντυπωσίασε. τλχ όχι στο δεύτερο μισό. μου ήταν ίσως πολύ θεματικά αδιάφορος. τέλος το hwal του κιμ κι ντούκ ήταν πολύ όμορφο αλλά μου φάνηκε ότι ανακύκλωνε ιδέες του απ' το ''νησί'' και ήταν μια ταινία που ήταν πολύ εύκολο να την κάνει (γι αυτό ίσως και τελικα για μενα δεν επρεπε να την κανει) και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσει κανείς ομαλά το ταξίδι στον κόσμο του κιμ κι ντουκ αλλά...
activex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 thelw na anaferw kai egw mia tainia h opia an kai den einai kenourgia oute kai ebreos gnosti (2001) den pisteuw oti tha ksana "paixti" kati paromio ...anaferome sto "waking life" epigramatika tha pw pos oi dialogoi tou oxi se tainia alla oute biblio den pisteuw oti xorane...pragmatika einai ekpliktikoi. an kai den einai gia olous as tin di opios endiaferete na mpi ligo sta xorafia tis "filosofias" kai oxi mono.. opios exei esthanthi arketa sixna pws o xronos mias tainias opos kai na to kanoume einai "ekbiastikos" gia tin anaptiksi tis kai h megaliteri pagida gia senariaka kaina kai simbatikotites den exei para na di to waking life na tou gela satanika! kai na stekete pano apo ton xrono kai ton anthropo kai oxi mesa se auta... sas mperdepsa? me arista to 10 perni 10 os kati monadiko an kai exw tin esthisi oti tin adikw... min perimenete hollywood...apla apolauste texni...
Akujin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 πραγματικά μαζί σου. ο Linklater δεν είναι καθόλου τυχαίος. το waking life δεν το έχω δει ακόμα αλλά λίγο που το τσέκαρα όταν το ''βρήκα'' πρόσφατα σε divX, αποκόμισα σχελόν όσα λες χωρίς καν να το δω! καλά που μου το θύμισες να το δω άμεσα και στο καπάκι να δω και το a scanner darkly. cheers!
eleni_anastasia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 apo tis kaliteres tainies poy eida fetos: 1. SAW 3 2. V For Vendetta 3. The constant Gardener Aytes kai o xeimonas tora ksenika gia perissoteres tainies!!!!!!!!!!!!!
activex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 file Akujin to scanner darkly den to eixa ypopsin mou alla kai egw tha to dw amesa apo oti fenete
QSpec Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 To A Scanner Darkly είναι εξερετικό, έντονοι χαρακτήρες και ένας πρωταγωνιστής που προσπαθεί να σταθεί σε μια συγκεχυμένη πραγματικότητα. Πρώτη φορά είδα επίσης ταινία animated κατ' αυτόν τον τρόπο και μου άρεσε πολύ. Πρέπει να δω και το Waking Life. Το clerks 2 νόμιζα οτι ήταν παλαιότερο και δεν το έχω δει κι αυτό. Άλλο ένα must λοιπόν.
Akujin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 γενικά ό,τι και να πιάσετε από Linklater είναι πολύ καλό. αλλά αυτά που αναφέραμε τα 2 είναι και οπτική πανδαισία με αυτή την πρωτοποριακή τεχνική τους.
activex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 gia na eimai ilikrinis sto waking life me kourase to "filtro" pou xrisimopioitheke kai empasi periptosi h opia epeksergasia. fisika den aliothike epoudeni h dinami tis eikonas (as mhn ksanapw gia tous apisteutous dialogous ) apla tha protimousa to katharo cartoun gia logous ksekourasis tou matiou kai mono mia kai h tainia diskola tha girizotan xoris psifiaki epeksergasia.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μια που αναφέρατε τον Linklater, να υπενθυμίσω να δείτε τα Before Sunrise και Before Sunset. Ταινίες που καρφώθηκαν στην καρδιά μου και στο μυαλό μου εδώ και μέρες και δεν μπορώ να τις ξεκολλήσω με τίποτα από μέσα. Μόλις τις ξεπεράσω θα δω και το waking life
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 σ δεν έχω δει ακόμα ... syriana... Sita syggnwmi re!!!Sita twra syggnwmi!!! Deutera brady ti kaneis re?Tha bgeis exw?Katse des Syriana.Aurio tha se exetasw....
Akujin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Sita syggnwmi re!!!Sita twra syggnwmi!!! Deutera brady ti kaneis re?Tha bgeis exw?Katse des Syriana.Aurio tha se exetasw.... ωχ, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να τον ηρεμήσω: rightttt....just keep lookin' at the zippo... just the Joker there is. right.... τη δω ρε, κι εξεταστώ ρε. (και συγγνώμη έτσι?) τσιρζ
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Και οσο σκεφτομαι οτι ο πισογλεντης Λετζερ θα κανει τον Mr.J με πιανει αγχος...
theok2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Α, και το lord of war μου άρεσε από τις ταινίες του 2005.
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Το ανησυχιτικο ειναι οτι δεν υπαρχει κατι να προσμενω τοσο εγω οσο και το κοινο.Οκ,υπαρχει ενα Inland Empire στον οριζοντα αλλα δεν θα το γουσταρουν ολοι,υπαρχουν Prestige και Fountain που ομως πολυ ευκολα μπορει να στραβωσουν σαν αποτελεσμα και μεγαλο μυστηριο παραμενει το Apocalypto to prestige tha se apagoitefsei pistevo. to fountain distixos den prolava na to do otan imouna us...
KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Πλακα πλακα φετος χωρις να εχω δει ακομα τον Πληροφοριοδοτη, μπηκαμε Δεκεμβρη και δεν εχω βρει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ταινια που να περασεει το κριτηριο "θελω να την παρω σε dvd", οι ελπιδες που ειχα για Balel & Τα παιδια των ανθρωπων διαψευστηκαν.οχι πανυγηρικα,καλες ηταν,αλλα οχι οσο ελπιζα/ηθελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.