john1987 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 exw akousei oti einai ligo mperdemeno.... (kai mou th spane ta mperdemene,to mullholland mou espase ta @@@@@@@!)
mert Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 To μονο κοινο που εχει το Kill Bill με το Old Boy ειναι η υπερβολικη βια.Το Old Boy φυσικα ειναι κλασεις ανωτερο του Kill Bill.Στυλιζαρισμενη σκηνοθεσια εξωπραγματικες ερμηνειες και απαιχτο soundtrack(παρεπιπτοντως το εχετε ακουσει?) που σου περναει και ενα μηνυμα "Αν και ειμαι τερας δεν αξιζει να ζησω?".Το οτι ειναι μπερδεμενο οχι ιδιαιτερα οχι στο βαθμο που ειναι οι ταινιες του Lynch.Ολα ξεκαθαριζονται στο τελος του Old Boy.Αλλα καλο που ειναι "μπερδεμενο" γιατι ετσι σε κανει να σκεφτεσαι και να βγαζεις τα δικα σου συμπερασματα για το τι συμβαινει και στο τελος σε εκπλησει(κατι που στο Machinist δεν συμβαινει).Συμπερασμα πολυ καλη ταινια και σου την προτεινω ανεπιφυλακτα.
Akujin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 my top 10 (anakatemena) oldboy life aquatic melinda and melinda mar adentro closer sin city un long dimanche de fiançailles collateral der untergang million dollar baby
john1987 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 εχω δει akujin τα τελευταια 3 και συμφωνω οτι τα τοπ ειναι τα τελευταια 2...το mar adentro εχω ακουσει ειναι πολυ καλο...λεει τιποτα?
dim_b Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Προσπάθησα να διαλέξω 10' date=' αλλά δε βγαίνουν με τίποτε (με παρηγορεί το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές από τις θεωρούμενες καλές της χρονιάς που δεν έχω δει ακόμα). 1)Million Dollar Baby 2)Sin City και με τυχαία σειρά... Closer Batman Begins Old Boy Collateral Sideways The Incredibles[/quote'] Το ξεθάβω γιατί είδα την "Πτώση" και κατά τη γνώμη μου είναι όχι μόνο η καλύτερη ταινία της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και μιά από τις καλύτερες που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια, οπότε δεν θα ήθελα να μην αναφέρεται στη λίστα μου. Έχουμε λοιπόν... 1) Der Untergang .... (ακολουθεί ένα μεγάλο κενό)... 2) Million Dollar Baby 3) Sin City και μετά οι υπόλοιπες με την προσθήκη του "The Life Aquatic with Steve Zissou" (να μην αφήσουμε έξω από τη λίστα και τον αγαπημένο Wes Anderson).
Sanctu82 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Old Boy makran i kaliteri fetini tainia kata tin gnomi mou....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Το ξεθάβω γιατί είδα την "Πτώση" και κατά τη γνώμη μου είναι όχι μόνο η καλύτερη ταινία της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και μιά από τις καλύτερες που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια [...] Συμφωνώ απολύτως, μακράν η καλύτερη ταινία της προηγούμενης χρονιάς και σίγουρα στις πρώτες 5 των τελευταίων 5 ετών.
mert Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Eκανα και γω ενα edit.Δεν εχω δει ακομα την Πτωση(ναι το ξερω ντροπη μου).
Mixalakis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Ένα χρόνο μετά λοιπόν... Για πείτε εσείς οι σινεφίλ τι καλό είδατε εφέτος... Για να πώ την αμαρτία μου το επαναφέρω αυτό το topic λόγω το ότι πέρυσι στάθηκε αφορμή να δώ πολλές καλές ταινίες που κάποιοι πρότειναν....και επειδή τέτοια περίοδο με πιάνει μανία να βλέπω αρκετές ταινίες μαζεμένες ας δώ τουλάχιστον τις ποιο ενδιαφέρουσες... Let's go folks!!!
QSpec Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Με τυχαία σειρά αναφέρω μερικές που μου άρεσαν πολύ. Garden State A Scanner Darkly Lucky Number Slevin Thank you for smoking Kiss Kiss Bang Bang The constant gardener V for Vendetta Broken Flowers Φτωχή χρονια για εμένα φέτος, είδα λίγες νέες ταινίες αλλά βρήκα αρκετές παλιές που ήθελα. (oλοκλήρωσα την συλλογή μου με ταινίες του Jarmusch ) ΥΓ: Ελπίζω να ανήκουν όλες σε αυτήν την χρονιά
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 ΥΓ: Ελπίζω να ανήκουν όλες σε αυτήν την χρονιά Συγκεκριμένα μόνο οι 2 από αυτές που αναφέρεις ανήκουν σ' αυτή τη χρονιά!
theok2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 lucky number slevin pirates of the carribean saw 3 the hills have eyes Αυτά μου ήρθαν τώρα. Κι επειδή δεν ειχα δει πέρυσι το τόπικ, από τις αγαπημένες μου το batman begins (απρόσμενα καλό) και το εξαιρετικό the jacket
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Πρωτα απολα να ορισουμε τι εννουμε χρονια...προτινω να την ορισουμε καλοκαιρι-ανοιξη του επομενου ετους Οποτε ας παρω ενα Συριανα,ενα Constant Gardener και ενα Goodnight and good luck.Μια μετρια γενικα χρονια εγινε απο τις αγαπημενες μου διοτι ειμαι λατρης του πολιτικου σινεμα και με αποζημιωσε.Το Batman Begins δεν το αναφερω,δεν εχει νοημα,δεν ηταν ταινια,ηταν ονειρωξη αλλα δεν ειναι ολοι fan οποτε I'll treasure it to myself Για φετος,καλοκαιρι ΤΙΠΟΤΑ δεν με ενθουσιασε as in να κανω preorder το dvd(περσυ πηρα τον Κηπουρο και το Συριανα,οσονουπω και το Καληνυχτα) και η χρονια ξεκινησε με μια απογοητευση,το Flags of our Fathers μια καλη ταινια αλλα το λαθος ειναι οτι ο πηχης ειχε τεθει παρα πολυ ψηλα.Σαν μιγμα Ραιαν και Λεπτης Κοκκινης Γραμμης μονο που το ενα ηταν η καλυτερη κετσαπ και το αλλο το καλυτερο βραστο ψαρι,παει βραστο ψαρι με κετσαπ?Δεν παει. Το ανησυχιτικο ειναι οτι δεν υπαρχει κατι να προσμενω τοσο εγω οσο και το κοινο.Οκ,υπαρχει ενα Inland Empire στον οριζοντα αλλα δεν θα το γουσταρουν ολοι,υπαρχουν Prestige και Fountain που ομως πολυ ευκολα μπορει να στραβωσουν σαν αποτελεσμα και μεγαλο μυστηριο παραμενει το Apocalypto
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.