Προς το περιεχόμενο

poies einai oi kalyteres sas tainies tis sezon pou perase?

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To μονο κοινο που εχει το Kill Bill με το Old Boy ειναι η υπερβολικη βια.Το Old Boy φυσικα ειναι κλασεις ανωτερο του Kill Bill.Στυλιζαρισμενη σκηνοθεσια εξωπραγματικες ερμηνειες και απαιχτο soundtrack(παρεπιπτοντως το εχετε ακουσει?) που σου περναει και ενα μηνυμα "Αν και ειμαι τερας δεν αξιζει να ζησω?".Το οτι ειναι μπερδεμενο οχι ιδιαιτερα οχι στο βαθμο που ειναι οι ταινιες του Lynch.Ολα ξεκαθαριζονται στο τελος του Old Boy.Αλλα καλο που ειναι "μπερδεμενο" γιατι ετσι σε κανει να σκεφτεσαι και να βγαζεις τα δικα σου συμπερασματα για το τι συμβαινει και στο τελος σε εκπλησει(κατι που στο Machinist δεν συμβαινει).Συμπερασμα πολυ καλη ταινια και σου την προτεινω ανεπιφυλακτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω δει akujin τα τελευταια 3 και συμφωνω οτι τα τοπ ειναι τα τελευταια 2...το mar adentro εχω ακουσει ειναι πολυ καλο...λεει τιποτα?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Προσπάθησα να διαλέξω 10' date=' αλλά δε βγαίνουν με τίποτε (με παρηγορεί το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές από τις θεωρούμενες καλές της χρονιάς που δεν έχω δει ακόμα).

1)Million Dollar Baby

2)Sin City

και με τυχαία σειρά...

Closer

Batman Begins

Old Boy

Collateral

Sideways

The Incredibles[/quote']

Το ξεθάβω γιατί είδα την "Πτώση" και κατά τη γνώμη μου είναι όχι μόνο η καλύτερη ταινία της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και μιά από τις καλύτερες που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια, οπότε δεν θα ήθελα να μην αναφέρεται στη λίστα μου.

Έχουμε λοιπόν...

1) Der Untergang

.... (ακολουθεί ένα μεγάλο κενό)...

2) Million Dollar Baby

3) Sin City

και μετά οι υπόλοιπες με την προσθήκη του "The Life Aquatic with Steve Zissou" (να μην αφήσουμε έξω από τη λίστα και τον αγαπημένο Wes Anderson).

• Super Moderators
Δημοσ.
Το ξεθάβω γιατί είδα την "Πτώση" και κατά τη γνώμη μου είναι όχι μόνο η καλύτερη ταινία της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και μιά από τις καλύτερες που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια [...]

Συμφωνώ απολύτως, μακράν η καλύτερη ταινία της προηγούμενης χρονιάς και σίγουρα στις πρώτες 5 των τελευταίων 5 ετών.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ένα χρόνο μετά λοιπόν...

Για πείτε εσείς οι σινεφίλ τι καλό είδατε εφέτος...

Για να πώ την αμαρτία μου το επαναφέρω αυτό το topic λόγω το ότι πέρυσι στάθηκε αφορμή να δώ πολλές καλές ταινίες που κάποιοι πρότειναν....και επειδή τέτοια περίοδο με πιάνει μανία να βλέπω αρκετές ταινίες μαζεμένες ας δώ τουλάχιστον τις ποιο ενδιαφέρουσες...:lol:

Let's go folks!!!

Δημοσ.

Με τυχαία σειρά αναφέρω μερικές που μου άρεσαν πολύ.

Garden State

A Scanner Darkly

Lucky Number Slevin

Thank you for smoking

Kiss Kiss Bang Bang

The constant gardener

V for Vendetta

Broken Flowers

Φτωχή χρονια για εμένα φέτος, είδα λίγες νέες ταινίες αλλά βρήκα αρκετές παλιές που ήθελα. (oλοκλήρωσα την συλλογή μου με ταινίες του Jarmusch :D)

ΥΓ: Ελπίζω να ανήκουν όλες σε αυτήν την χρονιά :P

Δημοσ.
ΥΓ: Ελπίζω να ανήκουν όλες σε αυτήν την χρονιά :P

Συγκεκριμένα μόνο οι 2 από αυτές που αναφέρεις ανήκουν σ' αυτή τη χρονιά!

Δημοσ.

lucky number slevin

pirates of the carribean

saw 3

the hills have eyes

Αυτά μου ήρθαν τώρα. Κι επειδή δεν ειχα δει πέρυσι το τόπικ, από τις

αγαπημένες μου το batman begins (απρόσμενα καλό) και το εξαιρετικό the jacket

Δημοσ.

Πρωτα απολα να ορισουμε τι εννουμε χρονια...προτινω να την ορισουμε καλοκαιρι-ανοιξη του επομενου ετους

Οποτε ας παρω ενα Συριανα,ενα Constant Gardener και ενα Goodnight and good luck.Μια μετρια γενικα χρονια εγινε απο τις αγαπημενες μου διοτι ειμαι λατρης του πολιτικου σινεμα και με αποζημιωσε.Το Batman Begins δεν το αναφερω,δεν εχει νοημα,δεν ηταν ταινια,ηταν ονειρωξη αλλα δεν ειναι ολοι fan οποτε I'll treasure it to myself

Για φετος,καλοκαιρι ΤΙΠΟΤΑ δεν με ενθουσιασε as in να κανω preorder το dvd(περσυ πηρα τον Κηπουρο και το Συριανα,οσονουπω και το Καληνυχτα) και η χρονια ξεκινησε με μια απογοητευση,το Flags of our Fathers μια καλη ταινια αλλα το λαθος ειναι οτι ο πηχης ειχε τεθει παρα πολυ ψηλα.Σαν μιγμα Ραιαν και Λεπτης Κοκκινης Γραμμης μονο που το ενα ηταν η καλυτερη κετσαπ και το αλλο το καλυτερο βραστο ψαρι,παει βραστο ψαρι με κετσαπ?Δεν παει.

Το ανησυχιτικο ειναι οτι δεν υπαρχει κατι να προσμενω τοσο εγω οσο και το κοινο.Οκ,υπαρχει ενα Inland Empire στον οριζοντα αλλα δεν θα το γουσταρουν ολοι,υπαρχουν Prestige και Fountain που ομως πολυ ευκολα μπορει να στραβωσουν σαν αποτελεσμα και μεγαλο μυστηριο παραμενει το Apocalypto

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...