Akujin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 emena kalyteri mou einai to oldboy. tha epistrepsw me lista, molis symplirwsw kapoia kena. what are your lists? rikste kana top10 an exete
alex_000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Πολύ χαλαρά 1ο το sin city και 2ο το war of worlds για εμένα. Μεγαλύερη απογοήτευση (με βάση τις προσδοκίες): aviator . Μεγαλύτερη θετική έκπληξη (εκτός των 1ων φυσικά) : Star Wars Episode 3 . Βραβείο αξιοπρέπειας (=παω να δω κλασσική κωλοταινία hollywood μετά 2000 εποχή που δεν γουστάρω καθόλου πλέον και βλέπω κάτι αξιοπρεπές) :collateral, constantine Δεν έχω δει ακόμα τα million dollar baby, hitchhiker's guide to the galaxy, saw και τις Νυφες που θέλω να δώ.
magma Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Από αυτά που είδα και θυμάμαι... Sin City 5/5 The Edukators 5/5 Team America 5/5 The Machinist 4.5/5 Hitch hikers' guide to the galaxy 4/5 δεν θυμάμαι άλλες...
john1987 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 εγω ειδα saw,war of the worlds,aviator,collateral,machinist και batman begins... χωρις να εχω δει το million dollar baby και το sin city(και star wars),διαλεγω το batman begins... ps:δυστυχως ειδα και το xxx 2...
dim_b Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Προσπάθησα να διαλέξω 10, αλλά δε βγαίνουν με τίποτε (με παρηγορεί το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές από τις θεωρούμενες καλές της χρονιάς που δεν έχω δει ακόμα). 1)Million Dollar Baby 2)Sin City και με τυχαία σειρά... Closer Batman Begins Old Boy Collateral Sideways The Incredibles
mert Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Million Dollar Baby Batman Begins Diarios de Motocycletas Old Boy Sin City Δυστυχως δεν εβαλα τοπ 10 αλλα ταινιες που μου αρεσαν πολυ.Ειναι και αλλες οταν θυμηθω θα ξαναποσταρω.
funkyshit Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 proswpika pisteuw oti h fetinh xronia den htan tipota to idiaitero...dld top10 den kanw me tipota... 1)Oldboy 2)Sin City 3)Million Dollar Baby 4)Ray 5)The Incredibles den exw dei to closer...tha to dw syntoma kai isws parei mia thesi sto top5 p.s. to Big Fish to eidame fetos h' perysi?an to eidame fetos balte to sto no1 kai mia thesi katw ta ypoloipa.
asxeth Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 το oldboy ειναι καλο??κινεζικο ειναι??? Το oldboy είναι πάρα πολύ καλό αλλά δεν είναι για όλα τα γούστα. Είναι σκληρή ταινία. Κορεάτικο είναι και κυκλοφορεί σε dvd.
john1987 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 ti ennoeis oxi gia ola ta gousta? einai psila to imdb...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.