Προς το περιεχόμενο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

mpampis_ok-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To provlima tou na ginei ma8ima pros apofigi pedes.

Na min tis dinete poly aera :-P

Φιλε μου συγνωμη...αλλα εξακολουθεις να υπερβαλεις διχως να ξερεις το πως και το γιατι...ουτε εγω ξερω βεβαια..απλα δεν μ'αρεσει ν'αστειευομαι με τον πονο των αλλων ασχετως γεγονοτων και φιλικα ξανα σου ευχομαι να μην βρεθεις σε αναλογη θεση...δηλ να ψαχνεις ενα αγαπημενο σου προσωπο και να εισπρατεις ειρωνεια και δυσπιστια..

Δημοσ.

Οκ ειναι λογικο να υπαρχουν αμφιβολιες σχετικα με το αν ειναι αληθεια ολα αυτα αλλα μην το ξεφτιλιζουμε το θεμα!

Pink_Panther πιστευω οτι τα αστεια σου ειναι καλοπροαιρετα αλλα περιμενε να δουμε τι παιζει στα αληθεια!

Να ρωτησω κατι και εγω,πες οτι την ξερουμε αυτη τη φιλη της κοπελας που χαθηκε,που ξερουμε οτι λεει αληθεια ο τυπος και απλα δεν ψαχνει την κοπελα αυτη με το ονομα για να της κανει κακο?(οχι την αγνοουμενη την αλλη)

Δημοσ.

Το μήνυμα όπως διατυπώνεται δεν 'διακατέχεται' από την απαιτούμενη αγωνία πράγμα πού συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.Θα μπορούσε έστω ο συντάκτης, με κάποιο τρόπο να επισημάνει την σοβαρότητα της κατάστασης γιά να μην αφήσει περιθώρια για διακωμώδηση από τους χρήστες.

Δημοσ.

Παιδιά, εντελώς φιλικά, μη χάβετε οτιδήποτε δακρύβρεχτο σας λένε στο Δίκτυο. Κατά 99,9% αυτές οι ιστορίες είναι μούφες.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, παρατηρείστε αυτά που γράφει. Είναι δυνατόν να είναι σοβαρά ? :razz:

8) 8) 8)

Edit : Με πρόλαβαν οι προηγούμενοι ... :???:

Δημοσ.

mpampis_ok\ θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείς και πάλι στο Alter (έχει μάλιστα και πρωινή ζωντανή εκπομπή) για να σε βοηθήσουν και να δείξεις και φωτογραφία της Ελένης. Και μιας και έχεις και λεπτομέρειες για το που είναι η σύζυγός σου, τότε κάνε ένα ταξιδάκι για να μάθεις περισσότερα. Ίσως η γυναίκα σου, να θέλει να κρυφτεί από σένα, να είναι απελπισμένη... Και το γεγονός ότι δεν βάζεις κάποια φωτογραφία της εδώ μέσα, μας κάνει να είμαστε λίγο καχύποπτοι! Κοίταξα και στην σελίδα της Νικολούλη, δεν είδα καμιά αναζήτηση σε αυτό το όνομα. Μάλλον θα ήταν αναζήτηση της στιγμής και μετά από 2 μήνες το θυμήθηκες και πάλι ότι έχεις γυναίκα...

Δεν έχω κάτι άλλο να 'σημειώσω'! Καλή δύναμη!

Δημοσ.
mpampis_ok\ θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείς και πάλι στο Alter (έχει μάλιστα και πρωινή ζωντανή εκπομπή) για να σε βοηθήσουν και να δείξεις και φωτογραφία της Ελένης. Και μιας και έχεις και λεπτομέρειες για το που είναι η σύζυγός σου' date=' τότε κάνε ένα ταξιδάκι για να μάθεις περισσότερα. Ίσως η γυναίκα σου, να θέλει να κρυφτεί από σένα, να είναι απελπισμένη... Και το γεγονός ότι δεν βάζεις κάποια φωτογραφία της εδώ μέσα, μας κάνει να είμαστε λίγο καχύποπτοι! Κοίταξα και στην σελίδα της Νικολούλη, δεν είδα καμιά αναζήτηση σε αυτό το όνομα. Μάλλον θα ήταν αναζήτηση της στιγμής και μετά από 2 μήνες το θυμήθηκες και πάλι ότι έχεις γυναίκα...

Δεν έχω κάτι άλλο να 'σημειώσω'! Καλή δύναμη![/quote']

Tα ειπε ολα (τελικα σε κατι τετοια θεματα οι γυναικες ειναι απιαστες)

αα και σε ευχαριστω για το Pm ;-)

Δημοσ.
Οκ ειναι λογικο να υπαρχουν αμφιβολιες σχετικα με το αν ειναι αληθεια ολα αυτα αλλα μην το ξεφτιλιζουμε το θεμα!

Pink_Panther πιστευω οτι τα αστεια σου ειναι καλοπροαιρετα αλλα περιμενε να δουμε τι παιζει στα αληθεια!

Vasika den pistepsa leksi apo to oti leei giayto k sinexws astievomai.

An itane pragmatiko kai endiaferotane pistevw o typos 8a eixe apantisei idi se ka8e post, opws ka8e an8rwpos pou anisixei.

Kai opws ipe kapios allos pio panw pou kseroume oti den tin psaxnei gia kako...

8a mporouse na einai o opionsdipote...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...