nautilus7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τα εν λόγω δισκάκια; Πως είναι από ποιότητα εκτύπωσης; Είναι καλύτερα ή χειρότερα από τα verbatim printable; Με ενδιαφέρουν κυρίως τα +R 8x.
Slammer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Ενω η εγγραφή ειναι πολύ καλή, η ποιότητα εκτυπωσης δεν με ενθουσίασε. Δεν ξέρω για τα verbatim, αλλα σε σχέση με τα Ritek τα χρωματα δείχνουν πιο ξεθωρισμένα, ακομα και το μαυρο.
nautilus7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Κάπου διάβασα ότι τα χρώματα αργούν να στεγνώσουν ή δεν στεγνώνουν και καθόλου και υπάρχει κίνδυνος να αλοιωθούν αν κάποιος τα ακουμπήσει. Δεν ξέρω αν ισχύει...
reb00t Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Έχω γράψει και έχω τυπώσει γύρω στα 50 μέχρι τώρα και δεν είχα προβλήματα με τα χρώματα αλλά σε ποιότητα (εκτύπωσης) είναι χειρότερα τόσο από τα Ritek όσο και από τα Verbatim και TDK. Βεβαίως καμία σχέση με κάτι εκπληκτικά TDK όπου η ποιότητα εκτύπωσης είναι σαν πρεσαριστά αλλά κάνουν 1? το ένα ...
nautilus7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μιλάμε πάντα για δισκάκια αγορασμένα από Ελλάδα (Diskimpex, e-shop, κτλ), έτσι;
Slammer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Προβλημα στεγνώματος δεν υπάρχει σε κανενα printable που εχω δοκιμάσει. Απλά υπάρχει μια διαφορά στη ζωντάνια των χρωμάτων της εκτυπωσης (οχι τοσο στην ανάλυση). Τα ΤΥ δειχνουν λίγο πιο μουντά σε σχέση με τα ritek (με τα ιδια settings παντα) οχι ομως οτι ειναι κακη η εκτυπωση..... Τα δικά μου τα πήρα από το e-shop
9-11 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Πήρα μία 50άδα +R 8x το περασμένο Σάββατο (5 Αυγούστου) προς ?0,44 το ένα απ' την DiscImpex γιατί πρόκειται να πάρω τον Canon Pixma 4000 σε καμιά 10αριά μέρες. Σύγκριση για την ποιότητα εκτύπωσης όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να κάνω... Για την ποιότητα εγγραφής κανείς; (σε σχέση με άλλα printables, δεν είναι και τόσα πολλά άλλωστε)
ksessalonikios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 ayta ta +R toy eshop ti kwdiko kataskeyasti exoyn, YUDEN000 T02?
zavlakas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 ayta ta +R toy eshop ti kwdiko kataskeyasti exoyn, YUDEN000 T02? Καλο θα ηταν να μην εμπιστευεσαι το τι λεει η εξωτερικη συσκευασια.... Δεν ανταποκρινεται απαραιτητα σε αυτο που περιεχει... Η καλυτερη επιλογη, ειναι να εξεταζεις τα ιδια τα δισκακια με καταλληλα προγραμματα( DVD Identifier ), για να εξακριβωσεις τον κατασκευαστη και τις προδιαγραφες τους...
ksessalonikios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 επειδή ομως δεν μπορώ να τα δοκιμασω και να παρω μια 100αδα (γιατι το eshop μονο σε 100αδες τα δινει) και στο τέλος να μην μεινω ικανοποιημένος δεν λεει,εστω και αυτο το μίκρο στοιχείο θα με βοηθήσει στην τελική μου απόφαση περι αγοράς ή όχι. σημείωση: οι εγγραφές θα γίνουν με nec 3500 modded firmware
nautilus7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 ayta ta +R toy eshop ti kwdiko kataskeyasti exoyn, YUDEN000 T02? Τα 8x +R έχουν YUDEN000 T02.
xalia Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 συγνώμη για την ασχετοσύνη μου αλλά...ο Canon Pixma 4000 τυπώνει πάνω στο dvd?? ψήνουμε το dvd το πετάμε στον printer και έτοιμο??
ksessalonikios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 @xalia: typwnei / etsi ekrivws thanks nautilus7
melody Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Απίστευτος εκτυπωτής... Τον έχω 2 μήνες και έχω πάθει πλάκα με αυτή τη λειτουργία. Η πλάκα είναι ότι δεν ήξερα ότι το κάνει, το ανακάλυψα όταν άνοιξα το κουτί!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.