georgeadams Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Αν ο επεξεργαστής σου είναι "BOX" δηλαδή έρχεται σετ μαζί με ψύκτρα και ανεμιστήρα, τότε στο κάτω μέρος της ψύκτρας, εκεί που κάνει επαφή με τον επεξεργαστή θα έχει κολλημένο ένα τετράγωνο υλικό πάχους 0,5mm, που μοιάζει περίπου σαν τσίχλα. Αυτό παίζει το ρόλο της θερμοαγώγιμης "πάστας". Στο 90% των περιπτώσεων το υλικό αυτό ("thermal pad") είναι αρκετό και δεν χρειάζεται να βάλεις "πάστα". Αν όμως αποφασίσεις να βάλεις τελικά θερμοαγώγιμη, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ το thermal pad από την ψύκτρα. Μην πάρεις μαχαίρι και το ξύσεις γιατί θα γδάρεις την ψύκτρα και θα χάσεις πολύ σε θερμοκρασίες. Καθάρισε το με λίγη βενζίνη ή φωτιστικό πετρελαιο (ή αν δεν βρεις, με "Ζιπ-έλαιο" - το υγρό που βάζουμε στους αναπτήρες ZIPPO). Πάντως, δεδομένου του γεγονότος πως ο Sempron σου δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα, αν δεν κάνεις overclocking, νομίζω πως το thermal pad θα είναι αρκετό...
erik25 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Ρε παιδιά επειδή όλα αυτά μου φαίνονται λίγο βουνό και φοβάμαι μην κάνω καμία μ....α με δικό μου κουτί μπορώ να το δώσω στο e-shop και να μου τα βάλει πάνω?Και με τι κόστος περίπου?
Dr_Slump Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 μην τα βλέπεις τόσο τρομερά, νομίζω το e-shop το κάνει δωρεάν όταν τα έχεις αγοράσει από εκεί
erik25 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Έχω όμως δικό μου κουτί, γι'αυτό ρωτάω.Δηλαδή θέλω να μου τα βάλουν σε δικό μου case.
madsc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 erik25 επειδή όλα αυτά εγκυμονούν κ κάποιους κινδύνους, σαν πρώτη φορά καλύτερα να ξεκινήσεις διαβάζοντας τα manual από τις συσκευές που θα τοποθετήσεις κ ειδικότερα το manual της μητρικής σου. Ακόμα καλύτερα θα ήταν να έχεις κ ένα φίλο σου παραδίπλα που το έχει ξανακάνει μερικές φορές για να σε βοηθήσει στην όσο δυνατή καλύτερη τοποθέτηση των συσκευών κ διάταξη των καλωδίων. /sc
random Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 forum, Αγγελίες Ζήτησης : Προσφέρω καφέ, σουβλάκι, πίτσα, και τουρνουά PES, ή 10 ευρώ σε όποιον γκουρού θελει να ερθει σπίτι μου να στήσουμε μαζί νέο pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.