OPC Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα. Στο Far Cry σε κάποια φάση είσαι σε ένα πετρελαιοφόρο που βάζεις εκρηκτικά και μετά έρχεται ένας τύπος με ένα ελικόπτερο. Υπάρχει κάνα tip για να τον στείλεις στα θυμαράκια τον τύπα ? Αδείαζω 10 ρουκέτες πάνω στο ελικόπτερο του και δεν καταλαβένει τπτ. Ο ΚΙΤΤ στον αέρα είσαι ρε φίλε ?
greeneye Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 nai thimamai pou les! de bgenei me rouketes prospathise me direct shot sto DOKSA PATRI. isos ine kai bug tou paixnidou an kai mallon oxi apla to kanane etsi. H lysh ine na bis mesa sto ploio oste na mi se blepei na ksemitizis kai na rixnis! na exis kalo shmadi kai na rixnis grhgora 1-2 boles kai na kribese. tha to bgalis eykola an kanis ayta pou sou ipa. Prin na erthei to elikoptero trekse na prolavis na pas sti skala lipon kai bes mesa na kanis ton kapetanio!
OPC Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Nα συμαδεύω αυτόν δλδ και όχι το ελικόπτερο ? Αυτό κάνω.Μόλις γίνεται η έκρηξη τρέχω και καβαντζώνομαι στο τιμόνι.Βέβαια πρέπει να γίνουν γρήγορα όλα αυτά γιατι πλυμμυρίζει το πλοίο και μετά γεία σας. Αυτό είναι και το τέλος του παιχνιδίου ή έχει και άλλο μετά ?
metmat Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δεν είναι το τέλος του παιχνιδιού. Κι εμένα μου είχε σπάσει τα νεύρα αττό το σημείο. Εγώ με το που ανατίναξα το πλοίο βούτηξα στη θάλασσα και πήγα απέναντι στη στεριά. Εκεί υπάρχει ένας θάμνος. Αν κρυφτείς εκεί δεν σε βλέπει ο τύπος και τον καθαρίζεις εύκολα. (με τα πολυβόλα που έχεις και όχι με ρουκέτες και σημαδεύοντας τον αυτόν που σε κοπανάει και όχι το ελικόπτερο.) Όσες φορές προσπάθησα να μείνω στο πλοίο πάθαινα το ίδιο με σένα. Βούλιαζε το πλοίο και μετά με ξεφτίλιζε ο αληταράς!!!!!!
S2Katana Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Καλησπερα.Πως αντιμεντωπιζουν στο Far Cry αυτα τα περιεργα ανθρωποειδη τερατα που εκτοξευουν ρουκετες?
accipio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Εγώ το πέρασα με δύο τρόπους: α) Ρίχνοντας ρουκέτες από το μπροστινό μέρος του πλοίου. Δύσκολο όμως πολύ. β) Κολυμπώντας προς τη στεριά, όπου προηγουμένως έχω αφήσει ένα τζιπ, και του ρίχνω με το πολυβολο του τζιπ. Γρήγορα τον καθαρίζω έτσι, αλλά υπάρχει σ' αυτό τον τρόπο ένα μείον: Καθώς κολυμπάω στο νερό προς τη στεριά, με βρίσκει η έκρηξη από το πλοίο και μου κόβει κάμποση υγεία. Έχει ακόμα πολύ δρόμο το παιχνίδι από αυτό το σημείο και μετά.
andrip Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 επειδή και κάποιοι άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα το θυμάμαι αυτό που λές, θέλει με το όπλο που σημαδεύεις να πετυχαίνεις αυτόν που σου ρίχνει με το πολυβόλο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=78461
accipio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Καλησπερα.Πως αντιμεντωπιζουν στο Far Cry αυτα τα περιεργα ανθρωποειδη τερατα που εκτοξευουν ρουκετες? Αδειάζεις πάνω τους ό,τι έχεις και δεν έχεις! Προσοχή να τα χτυπάς στο κεφάλι, εκεί είναι το ευαίσθητο σημείο τους. Και μην αφήσεις να σε πλησιάσουν γιατί την έβαψες. Μια καλή βολή στο κεφάλι με το sniper gun είναι θανατηφόρα, αλλά το κακό είναι ότι οι σφαίρες γι' αυτό το όπλο είναι λίγες και η δυνατότητα για καλό και άνετο σημάδι σπάνια μ' αυτά τα τέρατα.
OPC Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Για να δούμε.Θα τα δοκιμάσω όλα και ότι μου βγεί.
OPC Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Λοιπόν παιδία,δεν τον έβγαλα. 2 λύσεις υπάρχουν. 1) Uninstall 2) GodMode Δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ cheats αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν παλεύεται. Έχετε υπόψην σας τπτ για GodMode ?
accipio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μην το βάζεις κάτω! Παρακάτω υπάρχουν πολύ πιο δύσκολα! Άσε τα cheats για εκεί...
greeneye Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 kala parakato tha se paei pip* kol* emplokh! ego pedeytika kana 10 lepto sto elikoptero. den ine tipota apla na rixnis kai na kribese kai na simadeyeis kala sto doksa patri AYTON
OPC Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Ναι αλλά εδώ είναι πολλά. 1ον είναι ότι ειναι στον άερα 2ον ότι κουνίεται συνέχεια 3ον ότι με το που ξεμυτάω ΠΑΝΤΑ με πετυχένουν οι σφαίρες του 4ον το πλοίο βουλίαζει 5ον ποτέ δεν σταματάει να πυροβολεί ίσως επειδή το παίζω στον προτελευταίο βαθμό δυσκολίας (Veteran) αλλά δεν μπορώ άλλο.Έχω και νεύρα. Αν κάποιος ξέρει για GodMode ή ότι τέλως πάντως θα με βοηθήσει να το περάσω ας μου πεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.