karib Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Ποια ειναι η γνωμη σας γι αυτην εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510376 Ποσο καλα μπορει να ανταποκριθει στα παιχνιδια που κυκλοφορουν? Πως θα την χαρακτηριζατε?
karib Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Σε σχεση με αυτη: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174053&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=234753&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Ποια ειναι καλυτερη?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Τι να σου πω ρε γμτ...είσαι ανεπίδεκτος... Επειδή δεν απάντησε κανείς μέσα στα πρώτα 80 λεπτά, κάνεις 3 posts... Αν πώ ότι είσαι απαράδεκτος, θα συμφωνήσει κανείς άλλος λες...?? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ-ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ...
Dr_Slump Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 η 6600 είναι καλύτερη και προσφέρεται σε καλή τιμή
OVERLORD Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 karib μπας και δουλευεις στην icap ή κατι τετοιο??? Αν ειναι να σε βοηθησουμε βρε αδελφε. Απλα φτιαξε ενα μεγαλο μεγαλο ερωτηματολογιο αντι για τα τοσα μικρα που postareis να το συμπληρωσουμε και να ξεμπερδευουμε μια και εξω επιτελους.
karib Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Παναγιώτης Σ. τα σχολια κρατησε τα για τον εαυτο σου απο το να μπαινεις και να χαλας τα topics των αλλων. Αν σου κανω το ιδιο να δω πως θα νιωσεις. Ωραιος, το χαλασες κι αυτο...
doctorkostis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Karib δεν εχει και πολυ αδικο το παιδι.Θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο ευγενικος,αλλα 3 ποστ σε μιαμιση ωρα μαλλον δε χρειαζονταν.Σκεψου οτι ειναι 8 Αυγουστου και οι περισσοτεροι insomniacs λειπουν σε διακοπες.Ας χαλαρωσουμε λιγακι ολοι και να εχουμε περισσοτερη υπομονη...... Φιλικα......... Οσο για τις καρτες που ρωτας η 6600 ειναι μαλλον καλυτερη αλλα ριξε μια ματια και σε αυτην --> http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=326872
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Παναγιώτης Σ. τα σχολια κρατησε τα για τον εαυτο σου απο το να μπαινεις και να χαλας τα topics των αλλων.Αν σου κανω το ιδιο να δω πως θα νιωσεις. Ωραιος' date=' το χαλασες κι αυτο...[/quote'] Τι σε εμποδίζει να το κάνεις Report???
De@th L0rd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Gia mena h protash ths ati einai kati kalytero apo mia aplh 6600.Akoma k oi 6600 gt den a3izoun oi epidoseis tous gia thn timh tous!Alla afto einai sthn krish tou ka8enos.Mia 6600 GT gia na exei kales epidoseis 8elei k ena prescotaki gyrw sta 3,2.Enw se ena Celeron as poume 2,8 h ena pentium 2,8 h X600 PRO ths rixnei xalara sta aftia.MHN PAIRNETE KARTES NEAS GENIAS OPWS(6600 GT,6800 ultra,7800 gtx) EAN DEN EXETE KALA CHIPSETS K DYNATOUS EPE3ERGASTES.Den apodidoun!!!
karib Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Παναγιώτης Σ. ξερω κι εγω να εκφραζομαι καλα και να μπαινω στα topics αλλων, να τα χαλαω με το 'γαντι', και να μην μπορεις να μου κανεις report. Αστα λοιπον αυτα που ξερεις. Και συγχαρητηρια που μου χαλασες το τοπικ.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Παναγιώτης Σ. ξερω κι εγω να εκφραζομαι καλα και να μπαινω στα topics αλλων' date='[...'] Και συγχαρητηρια που μου χαλασες το τοπικ. Ευχαριστώ ... Στην διάθεσή σου.
evansdimo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Ενταξει ρε karib γιατι στο χαλασε το topic? Αφου σου εχουν απαντησει ηδη στο ερωτημα σου. De@th L0rd παντως σε μενα με τον 2.4 πανω σε μια MSI 865 PE αποδιδει μια χαρα. Εξαρταται τι εννοεις βεβαια με το αποδιδει. Εσυ ποια καρτα θα επαιρνες στα 200 euro σε αντιστοιχη της ΑΤΙ? Η μονη που θα μπορουσε να παιξει το καιρο που την αγορασα ηταν μια 9800 pro αλλα αν ημουν τυχερος και την εβρισκα σε κανα stock... Οποτε?
PlanDreaM Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 egw pantws pairnw pleon mono ati. /me palios 3dfxas...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.