IKARIWTHS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 na diorthwsw to filo mas,oi turion bgainoun se 2 ekdwseis a)ml=35w b)mt 25w! egw tha epairna enan turion me mt,sigoura megalyterh aytonomia apo tous intel poly kales epidwseis kai 64bit pou prosferoun diarkeia sto xrono
anthony_crete Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 centrino karfotos!...ektos kai an 8es toso poli amd mporeis na pareis ton turion 64,san to centrino einai...alla i mpataria den krata oyte to 1/3 apoti to centrino..egw pantos 8a dialega centrino!!
jobous Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 1/3 δεν θα το έλεγα. Μπορεί να υπάρχει μια μικρή διαφορά αλλά όχι και 1/3. Εγώ έχω έναν 5024 με Turion 1.8 (ML 34). Για το εάν έχει ψηλές θερμοκρασίες το μόνο που θα πω είναι ότι περισσότερο ζεσταίνεται ο σκληρός παρά ο επεξεργαστής.Με pc wizard και ο φορητός στην μπρίζα cpu temp : 48 C. Και από μπαταρία σε νορμάλ φορτίο η διαρκεία της είναι περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά με 2 ώρες.Τώρα πόσο παραπάνω βγάζει ένας pentium -m δεν ξέρω ακριβώς αλλά 5-6 ώρες δεν νομίζω. Περισσότερα μπορείται να δείτε εδώ : http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2379 και φυσικά να συγκριθεί με αυτό: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2426 Γενικά καλό είναι να συγκρίνουμε παρόμοια μηχανήματα για να βγάζουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα
ApSiMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 file jobus poly kalo to sykritiko. episis eixa dwsei kai egw ena url gia sykrisi turion me centrino to opoio einai vevaia pio geniko alla arketa diafwtistiko. @ anthony_crete den einai oti thelw toso poly amd (asxeto to oti ypostirizw tin amd sta desktops, sta laptops einai allounou papa eyagelio.kai epeidi den kserw psaxnomai) alla re man einai 200 euros diafora sxedon!!! enw me turion vriskw me 1019 euro to laptop me ta pramata pou thelw an paw se centriono einai stadart oti tha koitazw gia panw apo 1150............ telika mallon tha paw gia ton Acer 5022.den vriskw kapoio logo na min dialeksw amd afou i diafora se epidoseis den dikaiologei se diafora stin timi...kai den exw kai 150euro na mou periseyoun gia na ta "petaksw" mono kai mono gia merikes monades sta benchmarks...
Dimmu_Borgir Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 nai alla h acer exei polu kako support....
ApSiMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 nai alla h acer exei polu kako support.... giati exw tin entipwsi oti ayto exei allaksei?rwtisa enan ypalylo apo ena magazi kai mou eixe pei oti pleon den ta stelnoun italia opws palia kai oti exei diko tis antiproswpo-texniko tmima kai sto ellada...... gia pio palia eixa akousei kai egw gia tis athliotites typou kovei voltes to laptopi ellada-italia gia ti plaka/......
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Καταρχην η cpu δεν λεγεται centrino! Οι επεξεργαστες που χρησιμοποιουνται σε μηχανηματα τεχνολογιας centrino ειναι PENTIUM M και συνοδευονται απο ενα αριθμο. Παραδειγμα ο δικος μου λαπτοπ τεχνολογιας centrino εχει επεξεργαστη pentium m 725 στα 1,6Ghz / 2mb l2 cache και η κωδικη ονομασια του συμφωνα με την ιντελ ειναι "Dothan". Ξεφυγα λιγο απο το θεμα... λοιπον Pentium M all the way Oσο για αυτονομια δεν εχω τιποτα να πω , απλα κανω τα παντα και η μπαταρια κραταει 3,5μιση ωρες
ApSiMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Καταρχην η cpu δεν λεγεται centrino! Οι επεξεργαστες που χρησιμοποιουνται σε μηχανηματα τεχνολογιας centrino ειναι PENTIUM M και συνοδευονται απο ενα αριθμο. Παραδειγμα ο δικος μου λαπτοπ τεχνολογιας centrino εχει επεξεργαστη pentium m 725 στα 1,6Ghz / 2mb l2 cache και η κωδικη ονομασια του συμφωνα με την ιντελ ειναι "Dothan". exeis dikio gia tin onomasia tis cpu......apla gia eukolia logou to xrisimopoiousa... Ξεφυγα λιγο απο το θεμα... λοιπον Pentium M all the way Oσο για αυτονομια δεν εχω τιποτα να πω ' date=' απλα κανω τα παντα και η μπαταρια κραταει 3,5μιση ωρες [/quote'] pes kai to ypoloipo systima re man.....
dazzlestef Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 gia koita kai auto to laptopaki pou leei oti exei 4 - 5 ores aytonomia. Kai einai ASUS. http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=2937 auto ithela alla den to ksera.... kai pira m3438
drafex Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Paidia psaxno ki ego gia laptop. Pos sas fainetai ayto? http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=2728&idcat=7&idsubcat=28&idsubsubcat=-1 Anaferei 6 ores aytonomia. Einai dinaton?
nimik Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Καταρχην η cpu δεν λεγεται centrino! Οι επεξεργαστες που χρησιμοποιουνται σε μηχανηματα τεχνολογιας centrino ειναι PENTIUM M και συνοδευονται απο ενα αριθμο. Παραδειγμα ο δικος μου λαπτοπ τεχνολογιας centrino εχει επεξεργαστη pentium m 725 στα 1' date='6Ghz / 2mb l2 cache και η κωδικη ονομασια του συμφωνα με την ιντελ ειναι "Dothan". Ξεφυγα λιγο απο το θεμα... λοιπον Pentium M all the way Oσο για αυτονομια δεν εχω τιποτα να πω , απλα κανω τα παντα και η μπαταρια κραταει 3,5μιση ωρες [/quote'] Κι εγω centrino εχω (Amilo 1451G) αλλα πανω απο 2 ωρες αυτονομια δεν εχω δει ακομη... Παντως την ιδια απορια ειχα κι εγω πριν αγορασω (κι εγω υπερ Amd) αλλα περα απο Acer δεν βρηκα αλλη καλη επιλογη σε AMD (και σε λογικη τιμη ) και κατεληξα σε centrino....(Φιλος με γνωστο online shop μου ειχε πει...centrino και μην το ρισκαρεις με acer...)
Dimmu_Borgir Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Prin apo 2 bdomades agorasa to diko mou gia 700 lires agglias, peripou 1000 eurw. Amilo a1650. Athlon-64 3400+ 512 mnhmh 80GB sklhro Ati xpress 200M wireless firewire kai ola ta sunafh Ellada den to brhka. Twra den kserw an einai kalh h timh... Kai autonomia gurw sti 2.5 wres
joulisg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά η αυτονομία εξαρτάται από τη χρήση και τις ρυθμίσεις (οθόνη). Στο δικό μου αν κατεβάσω τη CPU στα 600 από 1733 ΜΗz, χαμηλώσω την φωτεινότητα της οθ'ονης κι απενεργοποιήσω τις net εφαρμογές, φτάνω την αυτονομία που δίνει η ACER (3 1/2 ώρες). Σε normal λειτουργία (λειτουργία mouse, χρήση dvd-rom, music playback κτλ) περίπου 2 3/4 ώρες. Τώρα INTEL ή AMD είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Υπάρχουν πάρα πολλά threads με απόψεις χρηστών, άλλων τεκμηριωμένες κι άλλων "κολλημένων" τύπου "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ AMD". Προσωπικά ήμουν μεταξύ PENTIUM M και TURION. Τελικά προτίμησα το notebook της υπογραφής μου καθώς ο TURION δεν είχε ακόμα δοκιμαστεί σαν επεξεργαστής ενώ ο Μ740 ήταν δοκιμασμένη συνταγή με χαμηλή κατανάλωση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο AMD δεν είναι καλός. Είναι κατά πολύ καλύτερος σε άλλους τομείς.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 exeis dikio gia tin onomasia tis cpu......apla gia eukolia logou to xrisimopoiousa... pes kai to ypoloipo systima re man..... hp pavilion dv4199ea http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/532971-531879-1731729-1731729-1731729-12200798-53921291.html?jumpid=oc_R1002_GRELC-001_HP%20Pavilion%20dv4199EA%20Notebook%20PC&lang=el&cc=gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.