Προς το περιεχόμενο

ti laptop na agoraso

CHRIS206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eimai mhxanologos kai xrhsimopoio 3D sxediastika programmata. Poio laptop na agoraso? Aspire 1524 / Amilo 1630 h kati allo?

Μείνε μακρια απο τα Acer αν μπορείς. Δες λίγο και αυτό με 17άρα οθόνη αλλά και αυτό που έχει 15,4 με πολύ καλή κάρτα γραφικών. Πάρε centrino τα άλλα ζεματάνε. Το 1630 έχει τελειώσει παραγωγή μόνο ξεστοκάρισμα πλέον.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο ΔΕΝ υπάρχει αυτή τη περιόδο σε κανένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας... Έκανα σήμερα έρευνα... Ξεπατώθηκα...

Δημοσ.
Nai alla o 64bit epeksergastis den einai poli poio isxiros apo ena Centrino?? To mellon den einai pleon ta 64Bit??

Kι εγω θα ηθελα απαντηση σε αυτο το ερωτημα

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις (όπως εμένα) θα πάρεις Athlon64 χωρίς δεύτερη σκέψη. Εγώ πέρισυ τέτοια εποχή αγόρασα laptop με Pentium4@3,2 HT (northwood). Αν σε ενδοιαφέρει το βάρος και η διάρκεια μπαταρίας, τοτε centrino. Ο Athlon θα σου κρατάει 1,5ώρα μέγιστο ενώ ο centrino από 3,5 έως 5 ανάλογα και τι χρήση κάνεις.

Μείνε μακρια απο τα Acer αν μπορείς.

laptomaniac, Acer έχω εδώ και 1 χρόνο, και πολλοί άλλοι εδώ στην Αγγλία, αλλά προβλήματα δεν είχα. Μόνο το DVDRW έχει αρχίσει να τα φτύνει, αλλά αυτό συνέβη και σε Fujitsu-Siemens γνωστών μου. Δεν αντιλέγω ότι η ποιότητα των Acer δεν είναι και η καλύτερη συγκρινόμενη με Toshiba (καταπληκές οθόνες έχουν τα άτιμα) και Sony Vaio, αλλά έχουν πολύ καλή απόδοση/τιμή. Ο φίλος θα πρέπει να τα λάβει και αυτά υπόψη και να αποφασίσει αν θέλει κάτι κατώτερο ποιοτικά (δεν είναι πάντος και ξεφτίλα τα Acer) ή κάτι με λιγότερες δυνατότητες (ή και τις ίδιες) αλλά σαφώς ακριβότερο.

Φίλε μου δεν έχω να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο γιατι έχω κάτι αιώνες να κάνω έρευνα αγοράς, αλλά αν κάνεις 1 search στο φόρουμ θα βρείς άπειρες προτάσεις, make your choice!

Συγνώμη για το μεγάλο post.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...