random Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Πρώτος δίσκος είναι αυτός που'ναι πάνω-πάνω στο κουτί σου' date=' κάτω από το optical drive σου και τη μονάδα δισκέτας. Τον ονομάζεις εσύ HDD-x, όπου x ένας τυχαίος αριθμός από το 0 έως το 256Κ. [/quote'] αν εχω το κουτί ανάποδα, το τροφοδοτικό προς τα κάτω (σε περιπτωση σεισμου, το psu δεν θα πεσει απο μεγαλο υψος να πλακωσει τη vga, και θα γλυτώσω την αναβάθμιση), παιζει ρόλο ή γίνεται αυτοματο magnetic optical storage systems configuration? Μπορείς να βάλεις τον έναν από τους δύο εξωτερικό (σε USB2.0 φυσικά!) και να τον συνδέεις όποτε θες να κάνεις boot από αυτόν. δεν εχω διαθέσιμες usb!!!! κάηκα? εχω 1 joypad for PES, 1 ext.tuner, 1 joystick for flight sim, 1 timoniera gia nfs, 1 timoniera gia off road, 1 flashaki stick κολλημενο με κολλα (για το σεισμο), kai to user's usb fan γιατι χαλασε το a/c στο δωμάτιο. Υπαρχει κανενα εξτενσιον να βαλω το δισκο πανω στο Joystick? Μπορείς να το κάνεις, σαν να κάνεις Network Installation ένα πράγμα, αρκεί: α. Ο φίλος σου να'ναι συνδεδεμένος εκείνη τη στιγμή με τo Internet πρεπει να τον γνωρίζω κιόλας? αν δε το ξέρει παιζει ρόλο? Ελπίζω να βοήθησα. Αν χρειαστείς κάτι άλλο, εδώ είμαστε. δεν το πιστεύω! με σώνεις. που ηταν αυτο το φορουμ τοσα χρόνια που εκανα εγκαταστασεις xp με floppies? mia teleytaia. ti akrivws kanei h entolh SELECT USRNAME, COUNT(*) FROM FORUMPOST WHERE POSTDATE BETWEEN SYSDATE-10 AND SYSDATE GROUP BY USRNAME HAVING COUNT(*)> 200;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 αν εχω το κουτί ανάποδα, το τροφοδοτικό προς τα κάτω (σε περιπτωση σεισμου, το psu δεν θα πεσει απο μεγαλο υψος να πλακωσει τη vga, και θα γλυτώσω την αναβάθμιση), παιζει ρόλο ή γίνεται αυτοματο magnetic optical storage systems configuration? Αν έχεις motherboard από τέλη 2003 και μετά, γίνεται αυτόματο configuration. Πρέπει βέβαια να έχεις ενεργοποιήσει την σχετική επιλογή από το BIOS. Αν το BIOS δεν έχει τέτοια επιλογή, η λειτουργία magnetic optical storage systems configuration δεν υποστηρίζεται από την motherboard - κοίτα μήπως κάνεις BIOS upgrade. δεν εχω διαθέσιμες usb!!!! κάηκα?εχω 1 joypad for PES' date=' 1 ext.tuner, 1 joystick for flight sim, 1 timoniera gia nfs, 1 timoniera gia off road, 1 flashaki stick κολλημενο με κολλα (για το σεισμο), kai to user's usb fan γιατι χαλασε το a/c στο δωμάτιο. Υπαρχει κανενα εξτενσιον να βαλω το δισκο πανω στο Joystick?[/quote'] Το joystick το'χεις από την κάρτα ήχου, σωστά; Υπάρχει αντάπτορας joystick >>> usb αλλά είναι λίγο ακριβός. Τον είχα βρει στο overclockers.co.uk αλλά δεν θυμάμαι κωδικό... Αν δεν βρεις τον αντάπτορα, βγάλε το flash-άκι (προσοχή στην κόλλα!). Αν δεν μπορείς να βγάλεις το flash-άκι, βάλε το tower κάτω από το air-condition του χώρου σου για να δροσίζεται και βγάλε το USB fan. Ωχχχ, μόλις είδα ότι χάλασε το a/c... Βάλε έναν εξωτερικό ανεμιστήρα να φυσάει κατευθείαν το tower γιατί αλλιώς δεν σε βλέπω καλά... πρεπει να τον γνωρίζω κιόλας? αν δε το ξέρει παιζει ρόλο? Δεν χρειάζεται να το ξέρει, αρκεί να'ναι συνδεδεμένος μόνιμα με internet (γι'αυτό σου πρότεινα ADSL). Καλό είναι να έχεις και τον κωδικό πρόσβασης στον υπολογιστή του (αν δεν τον ξέρεις, μπορείς να τον μάθεις με ειδικό software - ψάξε στο Google για NT ή XP Password retrieval). δεν το πιστεύω! με σώνεις. που ηταν αυτο το φορουμ τοσα χρόνια που εκανα εγκαταστασεις xp με floppies? Γι'αυτό υπάρχουν τα fora, για να δίνουν χρήσιμες πληροφορίες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 mia teleytaia. ti akrivws kanei h entolhSELECT USRNAME' date=' COUNT(*) FROM FORUMPOST WHERE POSTDATE BETWEEN SYSDATE-10 AND SYSDATE GROUP BY USRNAME HAVING COUNT(*)> 200;[/quote'] Τώρα την είδα αυτή την ερώτηση. Υποθέτω ότι ρωτάς SQL, έτσι; Αν και δεν είναι κατάλληλο το forum (υπάρχει ο Προγραμματισμός), αυτή η εντολή λέει στο software ενός forum να επιλέξει όλα τα posts ενός συγκεκριμένου μέλους (το USRNAME) από συγκεκριμένες ημερομηνίες (τα POSTDATE και SYSDATE) και συγκεκριμένυος αριθμούς (το COUNT) και εντός συγκεκριμένου section (το GROUP) και να τα στείλει στον admin του forum για έλεγχο. Είναι προσβάσιμη μόνο για admins όμως και θέλει μεγάλη προσοχή, με κακή χρήση μπορεί να κάνει format το σύστημά σου!!!
random Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Αίνα πωυλάκη -γγωυρωύ κε αφτώ- με ίπαι ωτει αφτεί εί αιντωλοί δύχνη πιεί χροίσταις αίχουν πάνο απω δοιακώσηα μοινείματα τεις είσταταις δαίικα σοτείρηαις οιμαίραις. Άραγαις πηώς να αίχοι δοίκεω, τω πτεινών εί ω κοίνας;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Ο κύνος φυσικά.
alkisg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Παιδιά έλεος!!! Είπα να διαβάσω το topic να μου λυθεί η απορία γιατί ταπηρεκρανίωση ο random και με έπιασε πονοκέφαλος!!! Τα μισά που γράφετε είναι σωστά, τα μισά άστα να πάνε!!! Ή γράψτε σοβαρά ή γυρίστε το τελείως στην πλάκα, τουλάχιστον να μην προσπαθούμε να βγάλουμε νόημα από αυτά που διαβάζουμε!!!
random Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Σατς α χιουτζ ταίηκινγκ του δε χεαντ φορ τού ταϊνι λαινς οφ τεξτ! Γιου ολσο νιντ αν εξτρα γιουεσμπι γιυσερ'ς φαν
lazaross Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 για να βρειτε ποιος ειναι ο C και ποιος ο αλλος παντε Δεξι κλικ στον C/ Ιδιοτητες/ Hardware/ Διαλεγετε εναν δισκο με διπλο κλικ ( θα ειναι ειτε Location 1, ειτε Location 0. )/ μετα παντε volume και τελος Populate. tzoukas πολυ κοντρα μου πας.. και μην εισαι συνεχεια off-topic...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 αν εχω το κουτί ανάποδα' date=' το τροφοδοτικό προς τα κάτω (σε περιπτωση σεισμου, το psu δεν θα πεσει απο μεγαλο υψος να πλακωσει τη vga, και θα γλυτώσω την αναβάθμιση), παιζει ρόλο ή γίνεται αυτοματο magnetic optical storage systems configuration?[/quote'] Αν έχεις motherboard από τέλη 2003 και μετά' date=' γίνεται αυτόματο configuration. Πρέπει βέβαια να έχεις ενεργοποιήσει την σχετική επιλογή από το BIOS.Αν το BIOS δεν έχει τέτοια επιλογή, η λειτουργία [i']magnetic optical storage systems configuration[/i] δεν υποστηρίζεται από την motherboard - κοίτα μήπως κάνεις BIOS upgrade. giauto to logo evala to psu kato xamila sto pc alla skeftome an se periptosi plymiras tha dimiourgithei provlima epidei to psu tha einai kato . exo kanei enable to auto-water-proof alla eimai asfalis ?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Ta 9eleis ola mashmena ..... Isws einai kalh idea na anoi3eis kai kanena biblio gia na katalabaineis kai ti rwtas' date=' ;oxi tipota allo. Mhpws 9e eprepe na epikentrw9eis sto pws 9a peraseis sthn Astunomia?[/quote'] mipos na anoigame mia nea katigoria "lazaross ,help me!"
dim_b Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 giauto to logo evala to psu kato xamila sto pc alla skeftome an se periptosi plymiras tha dimiourgithei provlima epidei to psu tha einai kato . exo kanei enable to auto-water-proof alla eimai asfalis ? Αν σε ανησυχεί η περίπτωση πλημμύρας, πάρε σιλικόνη και κλείσε όλες τις τρύπες του κουτιού. Θα έχεις βέβαια λίγο αυξημένες θερμοκρασίες, αλλά επειδή έρχεται χειμώνας και το πετρέλαιο είναι πανάκριβο, θα μπορείς να χρησιμοποιείς το PC και γιά θέρμανση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Αν σε ανησυχεί η περίπτωση πλημμύρας, πάρε σιλικόνη και κλείσε όλες[/b'] τις τρύπες του κουτιού. Θα έχεις βέβαια λίγο αυξημένες θερμοκρασίες, αλλά επειδή έρχεται χειμώνας και το πετρέλαιο είναι πανάκριβο, θα μπορείς να χρησιμοποιείς το PC και γιά θέρμανση. Κι αυτό γίνεται αλλά για να μην υπερθερμαίνεται το σύστημα πρέπει να βάλεις watercooling στο κουτί σου ή μερικά ανεμιστηράκια ακόμα (με έλεγχο θερμοκρασίας φυσικά!). Το μόνο αρνητικό είναι ότι με πολλά ανεμιστήρια, το κουτί μπορεί να ίπταται ελαφρά αλλά με ένα-δυό βαρίδια είσαι κύριος!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Το μόνο αρνητικό είναι ότι με πολλά ανεμιστήρια' date=' το κουτί μπορεί να ίπταται ελαφρά αλλά με ένα-δυό βαρίδια είσαι κύριος! [/quote'] vasika einai karfomeno sto patoma kai demeno me alysides oste se perisptosi anemostrovilou na min mou fygei .
paschalia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Χμ , και ελεγα οτι μονο εγω εχω παθει με τοση ζεστη . Αλλα ειναι γενικο φαινομενο ε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.