Προς το περιεχόμενο

ΙΕ. να τον σβησω ή οχι;

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
takis3 αυτό το "πρόβλημα" το έλυσα με τον Opera. κάποια sites και εγώ δε τα βλέπω με firefox αλλά με τον Opera είμαι οκ...

το μόνο "κακό" είναι οτι ο Opera δεν είναι free

Ο Opera ΕΙΝΑΙ free με την προσθήκη του banner απλά. Μπορεί να μην είναι το ίδιο "free" με τον firefox αλλά δε νομίζω ότι το banner κοστίζει (ούτε καν σε bandwidth).

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

xalia δεν είναι απόλυτο και με τον Opera! Xθες για παράδειγμα κοίταζα να κατεβάσω κάποιες ενημερώσεις για το Office και μου ζητούσε πως θα λειτουργήσουν καλύτερα με την χρήση του ΙΕ. Άσε που καμιά φορά όταν ζητώ ενημέρωση για κάποια προγράμματα μου ανοίγει αμέσως τον ΙΕ, αν και ο Opera είναι ο default browser.

Δημοσ.
xalia[/b'] δεν είναι απόλυτο και με τον Opera! Xθες για παράδειγμα κοίταζα να κατεβάσω κάποιες ενημερώσεις για το Office και μου ζητούσε πως θα λειτουργήσουν καλύτερα με την χρήση του ΙΕ. Άσε που καμιά φορά όταν ζητώ ενημέρωση για κάποια προγράμματα μου ανοίγει αμέσως τον ΙΕ, αν και ο Opera είναι ο default browser.

Αυτές είναι οι βλακείες της M$. Αγνοεί τον default browser και κάνει τα δικά της (ειδικά όταν πρόκειται για ενημερώσεις). Τι λειτουργικό έχεις; (έκδοση, pro/home). Μπαίνεις σαν admin?

Δημοσ.

Home είναι το λειτουργικό. Σαν admin δεν μπαίνω (κάποια βλακεία έκανε ο άντρας μου και ξέχασε και τον κωδικό)!

Δημοσ.

Ki ego pou xrisimopoio Slimbrowser, an patiso apo to MSN na do ta e-mail mou tha anoiksei IE. Oh well, ta vlepo kai apo to outlook... Ti na kanoume, tha pethanoume pou den mporoume na zisoume xoris IE? O Slim pou xrisimopoio stin mixani tou IE paizei etsi ki allios.

Chryssa

Δημοσ.

Εντάξει, αν πραγματικά θέλουμε να δούμε τα mail από Opera πχ. μπορούμε να 'χουμε ένα bookmark. Το MSN είναι και αυτό MS οπότε δε μου κάνει καθόλου εντύπωση ότι αγνοούν επιδεικτικά τους άλλους browsers.

Δεν είναι θέμα ζωής και θανάτου βέβαια. Αλλά αφού μπορώ να γλιτώσω το format κάθε 6 μήνες .... γιατί να μην το κανω; :)

Δημοσ.

Υπομονή σε λίγο θα βγεί ο καινούργιος ΙΕ που είναι συμβατός με τα πάντα και δε θα έχουμε και τα προβλήματα ασφάλειας.

Δημοσ.
Υπομονή σε λίγο θα βγεί ο καινούργιος ΙΕ που είναι συμβατός με τα πάντα και δε θα έχουμε και τα προβλήματα ασφάλειας.

Μη μου πεις ότι το πιστεύεις αυτό .....

• Super Moderators
Δημοσ.
Ώπως και να χει πάντως, όλοι θα δοκιμάσουμε τον νέο IE να δούμε τι παίζεται.

Ας πούμε σχεδόν όλοι για να'μαστε μέσα.

Εγώ, ας πούμε, δεν έχω καμία όρεξη να τον δοκιμάσω. Στον κύριο υπολογιστή (Mac) μ'αρέσει ο Safari και στο PC αφήνω τον Firefox.

No experiments for me, thank you very much. :)

Δημοσ.
Ας πούμε σχεδόν όλοι για να'μαστε μέσα.

Εγώ' date=' ας πούμε, δεν έχω καμία όρεξη να τον δοκιμάσω. Στον κύριο υπολογιστή (Mac) μ'αρέσει ο Safari και στο PC αφήνω τον Firefox.

No experiments for me, thank you very much. :)[/quote']

Opws polu swsta eipe o paredwse as mhn krinoume ti 9a kanoun oi upoloipoi me ta dika mas dedomena. Proswpika peiramata DEN kanw, kai oute exw kammia kapsa na dokimasw to kainourio "9auma" ths MS. Exontas zhsei olh thn poreia ths etairias, to teleutaio ousiastiko pragma pou ekane htan ta NT .... (kai auta me problhmata) kai ante kai to USB (pou ekei den exeis epilogh na mhn to xrhsimopoihseis). Otan 9a exoun kaei oloi kai 9a mou exoun dei3ei ti na balw kai ti oxi .... 9a krinw thn epomenh kinhsh. Mexri tote ... long live Opera.

Δημοσ.

Καλά ότι έχουμε πικρή εμπειρία με τον 6 είναι γεγονός' αναγκαίο κακό όμως -κατά την γνώμη μου. Αλλά η MS είχε ανακοινώσει αρχικά ότι τη νέα έκδοση -την 7 δηλαδή- θα την ενσωματώσει στα Longhorn τότε, σημερινά Windows Vista... Άγνωσται η βουλαί του Billy! :neutral:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...