StevieX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 ειναι προτιμοτερο να τον σβησω ή να τον κανω απλα disable; H dikh moy empeiria: Exw Windows2000 me SP4. Den mporousa na mpw sto hotmail account mou apo IE5... ekana upgrade se IE6... tipota. Taytoxrona eixa to Firefox, to opoio evlepe to hotmail account (!!!) Etsi ta phra sto kranio kai afairesa to IE (apo thn Pros8afairesh Programmatwn panta tou Control Panel). Ayto egine prin apo arketous mhnes kai apo tote perihgoumai sto diadiktyo mono me Firefox. Den exei parousiastei kapoio problhma.
MariaTs. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 StevieX εγώ είχα κάνει την βλακεία και τον είχα βγάλει (έχω windows xp αυθεντικά) και είχα προβλήματα. Στο μεταξύ και η Χρύσα (Japan) έγραψε κάτι σωστό στη δίπλα σελίδα. Δεν συνεχίζω γιατί θα κατηγορηθώ ότι πετάω μαργαριτάρια! Η εμπειρία ενός χρήστη έτσι μεταφράζεται πια!
wiz@rd21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Εάν βγάλεις τον IE απ το control panel αφαιρείς ουσιαστικά κάποια εικονίδια μονο. Εγώ τον έχω βγάλει εντελώς με ένα προγραμματάκι (XP-Lite) και έχω πρόβλημα σε κανα 2 sites μόνο αλλά δεν το χω μετανιώσει καθώς δεν έχω ξανακολήσει τίποτα από τότε...
xalia Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 την εποχή των win98 ήταν μόδα να τα κάνεις seup χωρίς τον ΙΕ και πήγαιναν πολύ καλα...με τα win2k είχα βρει οδηγίες κάποτε πως να κάνεις ένα cd για να κάνεις seup χωρίς τον ΙΕ... τώρα στα XP δεν έχω δοκιμάσει κάτι αν και γίνεται http://www.litepc.com/xplite.html
lazaross Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 παντως και μονο που υπαρχει ο IE μεσα στον υπολογιστη αποτελει μεγαλο κινδυνο γιατι αφηνει Ports στα οποια οι hackers επιτιθονται. καπου ειχα δαιβασει για να τον κανεις Disable και να τον κανεις να μην λειτουργει καθολου.. να το κανω;
wiz@rd21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Ναι το διάβασες 2 posts πιο πάνω, αυτό έγραψα
_-spooker-_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δεν γράφω κάτι χωρίς να το έχω ερευνήσει προηγουμένως! Αν για παράδειγμα κάνεις αναζήτηση για browsers στο Download.com και μετά στις βασικές διευθύνσεις αυτών που δίνει και διαβάσεις την παρουσιασή τους, θα δεις ότι σχεδόν όλοι είναι βασισμένοι στον πηρύνα του ΙΕ. :wink: testtttttttttttttttttttttttt
xalia Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 wiz@rd21 μια απορία μου. έχεις ms office? νομίζω ότι δε λειτουργεί χωρίς τον ΙΕ
wiz@rd21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Έχω και λειτουργεί μια χαρά. Δεν ξέρω εάν τον έχω βγάλει εντελώς, πάντως δεν υπάρχει το exe file και δεν πετάγονται καθόλου pop ups, οπότε είναι αποτελεσματικό...
takis3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Πάντως εγώ που έχω και τον firefox δεν μπορώ να δουλέψω αποκλειστικά με αυτόν σε όλα τα site.Π.χ. όταν ανοίγω το email oxi apo outlook αλλά απο το site της εταιρείας μπορώ να διαβάσω τα μυνήματα αλλά δεν μπορώ να στείλω παρά μόνο με ΙΕ.Οπότε χρησιμοποιώ τον firefox επειδή λεγεται οτι είναι καλίτερος σε θέμα ασφάλειας αλλα και ο ΙΕ είναι απαραίτητος.
Panthers Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Λυση καλη και αξιοπιστη κανε disable τον ΙΕ και χρησιμοποιησε Firefox γιατι εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι και αν κανεις στο Νετ σε οποια σελιδα και αν πας απο θεμα ασφαλειας απο dialer τωρα τι να λεμε ο ΙΕ ειναι μια τεραστια ανοιχτη ΤΡΥΠΑ και ειναι και τις Microsoft οποτε εξ αρχης ειναι αποτυχια και σχεδον ολες οι σελιδες τρεχουν εκτος απο αυτους που φτιαχνουν sites και τους πειραξε που βγηκε ενας δυνατος browser
tzoykas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Πάντως εγώ που έχω και τον firefox δεν μπορώ να δουλέψω αποκλειστικά με αυτόν σε όλα τα site.Π.χ. όταν ανοίγω το email oxi apo outlook αλλά απο το site της εταιρείας μπορώ να διαβάσω τα μυνήματα αλλά δεν μπορώ να στείλω παρά μόνο με ΙΕ.Οπότε χρησιμοποιώ τον firefox επειδή λεγεται οτι είναι καλίτερος σε θέμα ασφάλειας αλλα και ο ΙΕ είναι απαραίτητος. Τι εννοείς από την εταιρία δε μπορείς να στείλεις; με ποιο mailer; Γιατι έχω να ανοίξω τον ΙΕ από τότε που έκανα εγκατάσταση τα windows (10 μήνες).
xalia Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 takis3 αυτό το "πρόβλημα" το έλυσα με τον Opera. κάποια sites και εγώ δε τα βλέπω με firefox αλλά με τον Opera είμαι οκ... το μόνο "κακό" είναι οτι ο Opera δεν είναι free
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.