hugelacky Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 έλα ρε συ, είχες πάει??? Εγώ ο μ.....ας τότε (αν και είχα τα 2 προηγούμενα album σε mp3) δεν τους είχα δώσει σημασία, δεν τους είχα ακούσει προσεκτικά... Μακάρι να έρθουν, αυτή την φορά δεν τους χάνω με τίποτα! 2 εκδόσεις του cd έχω δεί εγώ, και οι 2 είναι χάρτινο βιβλιαράκι, όχι digipack! Και η limited διαφέρει από την απλή στο booklet που έχει πολύ περισσότερες σελίδες (extended artwork), Περιττό να σου πω ότι το cd είναι απίστευτο, το έχω λιώσει...
Godfath3r Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Ναί το υποθέτω ότι είναι απίστευτο...Γαμώτο άργησα να ξυπνήσω και δεν παίζει να προλάβω τώρα ανοιχτά τα Metropolis...Οπότε πάει απο Δευτέρα!!!!!
Godfath3r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Στο μετρόπολις η τιμή της "expanded artwork" έκδοσης έκανε 27e...Και η κανονική έκανε 20...Δεν πήρα καμμία...Ήθελα την expanded αλλά δεν είχα αρκετά χρήματα μαζί μου και τελικά πήρα άλλο cd!!!!Aρκετά παραπάνω όμως η τιμή!!!!
darkkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Πόσο; Στο metropolis Θεσσαλονίκης οι τιμές είναι 21 και 17 αντίστοιχα...
Godfath3r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Nαι...Μάλλον θα πώ σε κανά φίλο μου απο Αθήνα να μου το αγοράσει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.