Godfath3r Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Kαλά είμαι πολύ βλάκας...Δεν έβαλα το link!!!!Και δεν το βρίσκω τώρα... Edit:Το βρήκα! http://www.sigur-ros.co.uk/media/index.html
Godfath3r Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Kαλά είμαι πολύ βλάκας...Δεν έβαλα το link!!!!Και δεν το βρίσκω τώρα... Edit:Το βρήκα! http://www.sigur-ros.co.uk/media/index.html
thefirestarta Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά το Takk σκίζει...Φτάνει σε επίπεδα μερικές φορές και το κορυφαίο ΑΒ
Godfath3r Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Κυκλοφόρησε το cd?Υπάρχει καμμιά περίεργη edition με κανά dvd κτλπ?
funkyshit Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 kykloforei stis 12/9 kai se special package edition h opoia an krinw apo thn perigrafh tou play.com tha einai super... http://www.play.com/play247.asp?pa=stcs4&page=title&r=CD&title=710035
funkyshit Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 to katebasa to akousa epatha plaka kai to paraggelnw auth thn stigmh apo play.com (to limited edition bebaiws-bebaiws)
predator Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 για τα γουστα μου ειναι πολυ ηρεμο! καπου στην μεση κοιμηθικα! για να χαλαρωνεις η να μαμας καλο ειναι ομως!:razz: δε θα το χαρακτηριζα καν metal/nu-metal/rock, μονο ενα κομματι βαραει λιγο, τα αλλα ειναι chill-out!:razz: απο μενα ενα 3/10. btw ο θειος το εχει εδω και καιρο full...
Godfath3r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Sigur Ros είναι ρε Predator...Τί περίμενες?Πάντως η βαθμολογία που βάζεις δεν έχει νόημα, απο την στιγμή που ούτε καν σου αρέσει το είδος! Αυτά!
funkyshit Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 για τα γουστα μου ειναι πολυ ηρεμο!καπου στην μεση κοιμηθικα! για να χαλαρωνεις η να μαμας καλο ειναι ομως!:razz: δε θα το χαρακτηριζα καν metal/nu-metal/rock' date=' μονο ενα κομματι βαραει λιγο, τα αλλα ειναι chill-out!:razz: απο μενα ενα 3/10. btw ο θειος το εχει εδω και καιρο full...[/quote'] giati to xarakthrise kaneis metal/nu-metal/rock??? kamia sxesi...
thefirestarta Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 ^ Predator, ποιος (????) σου είπε πως οι Sigur Ros είναι metal/nu metal???? Ο_Ο
predator Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 ε το πρωτο cd τους βαρουσε αρκετα ρε παιδια, μη τρελαθουμε και τελειως. μου αρεσε αρκετα, δεν ειναι οτι δε μου αρεσει σα σχημα. απλα ειπαν να φλωρεψουν λιγο τα παιδια μπας και πιασουν και στα αμερικανικα χαζογκομενακια!:razz:
Godfath3r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 To πρώτο τους cd δεν το έχω ακούσει...Mετά απο το Agaetis πάντως αυτό που παίζουν είναι Post με ηλεκτρονικά στοιχεία.Και επίσης δεν νομίζω αυτή η στροφή να είχε τον σκοπό που λές...Άσε που (δυστηχώς) δεν έχω βρεί καμμία γκόμενα που να γουστάρει Sigur Ros και γενικά post φάση!
mert Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 To πρώτο τους cd δεν το έχω ακούσει...Mετά απο το Agaetis πάντως αυτό που παίζουν είναι Post με ηλεκτρονικά στοιχεία.Και επίσης δεν νομίζω αυτή η στροφή να είχε τον σκοπό που λές...Άσε που (δυστηχώς) δεν έχω βρεί καμμία γκόμενα που να γουστάρει Sigur Ros και γενικά post φάση! Eγω εχω βρει :razz:.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.