Προς το περιεχόμενο

Sigur Ros-(νέο άλμπουμ)...

Panathachamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για τα γουστα μου ειναι πολυ ηρεμο!

καπου στην μεση κοιμηθικα!

για να χαλαρωνεις η να μαμας καλο ειναι ομως!:razz:

δε θα το χαρακτηριζα καν metal/nu-metal/rock, μονο ενα κομματι βαραει λιγο, τα αλλα ειναι chill-out!:razz:

απο μενα ενα 3/10.

btw ο θειος το εχει εδω και καιρο full...

Δημοσ.

Sigur Ros είναι ρε Predator...Τί περίμενες?Πάντως η βαθμολογία που βάζεις δεν έχει νόημα, απο την στιγμή που ούτε καν σου αρέσει το είδος!

Αυτά!

Δημοσ.
για τα γουστα μου ειναι πολυ ηρεμο!

καπου στην μεση κοιμηθικα!

για να χαλαρωνεις η να μαμας καλο ειναι ομως!:razz:

δε θα το χαρακτηριζα καν metal/nu-metal/rock' date=' μονο ενα κομματι βαραει λιγο, τα αλλα ειναι chill-out!:razz:

απο μενα ενα 3/10.

btw ο θειος το εχει εδω και καιρο full...[/quote']

giati to xarakthrise kaneis metal/nu-metal/rock???

kamia sxesi...

Δημοσ.

ε το πρωτο cd τους βαρουσε αρκετα ρε παιδια, μη τρελαθουμε και τελειως.

μου αρεσε αρκετα, δεν ειναι οτι δε μου αρεσει σα σχημα.

απλα ειπαν να φλωρεψουν λιγο τα παιδια μπας και πιασουν και στα αμερικανικα χαζογκομενακια!:razz:

Δημοσ.

To πρώτο τους cd δεν το έχω ακούσει...Mετά απο το Agaetis πάντως αυτό που παίζουν είναι Post με ηλεκτρονικά στοιχεία.Και επίσης δεν νομίζω αυτή η στροφή να είχε τον σκοπό που λές...Άσε που (δυστηχώς) δεν έχω βρεί καμμία γκόμενα που να γουστάρει Sigur Ros και γενικά post φάση!

Δημοσ.
To πρώτο τους cd δεν το έχω ακούσει...Mετά απο το Agaetis πάντως αυτό που παίζουν είναι Post με ηλεκτρονικά στοιχεία.Και επίσης δεν νομίζω αυτή η στροφή να είχε τον σκοπό που λές...Άσε που (δυστηχώς) δεν έχω βρεί καμμία γκόμενα που να γουστάρει Sigur Ros και γενικά post φάση!

Eγω εχω βρει :razz:.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...