Panathachamp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 ...ή καλύτερα, δισκάρα!Ο τίτλος αυτού, Takk, ''ευχαριστώ" στα ισλανδικά.'Οπως περιγράφει και ο τραγουδιστής τους: "it's a bit more happy, with a bit more hope in it. the lyrics are small adventures, maybe like children's stories or something. i think the songs are quite simple and naïve and they have a central character to them. there's one called glósóli, and he wakes up and everything is dark outside and he can't see any light. he thinks that the sun is gone and somebody has taken it from the sky, so he makes a journey to look for the sun. he finds it in the end." Καλύτερα να μην πω τίποτα περισσότερο,μιας και έχω ακούσει μόνο το μισό lp [ όντως ακούγονται 'απλά' και 'αφελή' αρκετά κομμάτια-μου θυμίζει τις πιο μελωδικές στιγμές του () ],απλώς ήθελα να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου μαζί σας :razz: (χωρίς να έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα τόσο με τους Sigur Ros όσο και με το χώρο του post-rock γενικότερα).Επίσημα δεν γνωρίζω πότε κυκλοφορεί,αλλά όλο και κάπου θα το βρείτε για να πάρετε μια γεύση.
hugelacky Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Φοβερή μπάντα & φοβερά νέα!!! Από το site τους : we can now announce that the title of the new sigur rós album is takk..., which is icelandic for "thanks". it will be released september 12th on EMI records. Υπομονή κανα μήνα ακόμα δηλαδή... Panathachamp μήπως υπάρχει κανένα site (όχι p2p) που να δίνει κανένα κομμάτι για προακρόαση???
Panathachamp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Λυπάμαι αλλά δε νομίζω,μιας και είναι σχετικά νωρίς για κάτι τέτοιο.Να φανταστώ θες να κάνεις υπομονή μέχρι την επίσημη κυκλοφορία;Εγώ πάντως δεν άντεξα Cover
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Εχω ακουσει το 1ο single (Glosoli) αλλα δεν ενθουσιαστηκα. Iσως αργοτερα να μου αρεσει πιο πολυ. Το κομματι δινεται για πληρωμενο download την αλλη Δευτερα.
darkkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Εγώ πάλι λέω να περιμένω να το ακούσω ολόκληρο κατευθείαν... Btw δεν μου πολυάρεσε το εξώφυλλο, συγκεκριμένα με χαλάει το παιδί στη μέση :?
robas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δεν είμαι fun αυτής της μουσικής, αλλά μετά τον ενθουσιασμό σας κατέβασα το album. Δε μου άρεσε. Αλλά όπως είπα δεν είμαι fun. Μάλλον είναι μόνο για τους diehards.
hugelacky Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Εγώ πάλι λέω να περιμένω να το ακούσω ολόκληρο κατευθείαν...Κι εγώ μια από τα ίδια... ;-) btw...καλούλι είναι το εξώφυλλο, αρκετά "μαύρο"...
Godfath3r Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Kαι εμένα μου άρεσε το εξώφυλλο...Επίσης θα είμαι απο αυτούς που θα περιμένουν να το αγοράσουν με το που θα κυκλοφορήσει!! Το single Βaba Tiki Dido είναι απο το takk?
mert Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Moy arese to e3wfylo kai to perimenw pws kai pws. (to cd oxi to e3wfylo:razz: )
Godfath3r Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Hugelacky εδώ θα βρείς ένα κομμάτι απο το καινούριο τους δίσκο για προακρόαση!!!
Godfath3r Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Hugelacky εδώ θα βρείς ένα κομμάτι απο το καινούριο τους δίσκο για προακρόαση!!!
hugelacky Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Που καλέ και δεν το βλέπω...??? :razz: anyway έχω βρεί και ολόκληρο τον δίσκο για κατέβασμα! Δελεάστικα, δε λέω, αλλά τελικά μάλλον θα περιμένω άλλες 8 μέρες να το αγοράσω και να το λιώσω το κακόμηρο το cd... :razz: :wink:
hugelacky Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Που καλέ και δεν το βλέπω...??? :razz: anyway έχω βρεί και ολόκληρο τον δίσκο για κατέβασμα! Δελεάστικα, δε λέω, αλλά τελικά μάλλον θα περιμένω άλλες 8 μέρες να το αγοράσω και να το λιώσω το κακόμηρο το cd... :razz: :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.