Προς το περιεχόμενο

Sigur Ros-(νέο άλμπουμ)...


Panathachamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...ή καλύτερα, δισκάρα!Ο τίτλος αυτού, Takk, ''ευχαριστώ" στα ισλανδικά.'Οπως περιγράφει και ο τραγουδιστής τους:

 

"it's a bit more happy, with a bit more hope in it. the lyrics are small adventures, maybe like children's stories or something. i think the songs are quite simple and naïve and they have a central character to them. there's one called glósóli, and he wakes up and everything is dark outside and he can't see any light. he thinks that the sun is gone and somebody has taken it from the sky, so he makes a journey to look for the sun. he finds it in the end."

 

Καλύτερα να μην πω τίποτα περισσότερο,μιας και έχω ακούσει μόνο το μισό lp [ όντως ακούγονται 'απλά' και 'αφελή' αρκετά κομμάτια-μου θυμίζει τις πιο μελωδικές στιγμές του () ],απλώς ήθελα να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου μαζί σας :razz: (χωρίς να έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα τόσο με τους Sigur Ros όσο και με το χώρο του post-rock γενικότερα).Επίσημα δεν γνωρίζω πότε κυκλοφορεί,αλλά όλο και κάπου θα το βρείτε για να πάρετε μια γεύση.

  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φοβερή μπάντα & φοβερά νέα!!! :-)

 

Από το site τους : we can now announce that the title of the new sigur rós album is takk..., which is icelandic for "thanks". it will be released september 12th on EMI records.

 

Υπομονή κανα μήνα ακόμα δηλαδή...

Panathachamp μήπως υπάρχει κανένα site (όχι p2p) που να δίνει κανένα κομμάτι για προακρόαση???

Δημοσ.

Λυπάμαι αλλά δε νομίζω,μιας και είναι σχετικά νωρίς για κάτι τέτοιο.Να φανταστώ θες να κάνεις υπομονή μέχρι την επίσημη κυκλοφορία;Εγώ πάντως δεν άντεξα :-)

Cover

Δημοσ.

Εγώ πάλι λέω να περιμένω να το ακούσω ολόκληρο κατευθείαν...

Btw δεν μου πολυάρεσε το εξώφυλλο, συγκεκριμένα με χαλάει το παιδί στη μέση :?

Δημοσ.

Δεν είμαι fun αυτής της μουσικής, αλλά μετά τον ενθουσιασμό σας κατέβασα το album. Δε μου άρεσε. Αλλά όπως είπα δεν είμαι fun. Μάλλον είναι μόνο για τους diehards.

Δημοσ.
Εγώ πάλι λέω να περιμένω να το ακούσω ολόκληρο κατευθείαν...
Κι εγώ μια από τα ίδια... ;-)

 

btw...καλούλι είναι το εξώφυλλο, αρκετά "μαύρο"...

Δημοσ.

Kαι εμένα μου άρεσε το εξώφυλλο...Επίσης θα είμαι απο αυτούς που θα περιμένουν να το αγοράσουν με το που θα κυκλοφορήσει!!

 

Το single Βaba Tiki Dido είναι απο το takk?

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Που καλέ και δεν το βλέπω...??? :razz:

 

anyway έχω βρεί και ολόκληρο τον δίσκο για κατέβασμα! Δελεάστικα, δε λέω, αλλά τελικά μάλλον θα περιμένω άλλες 8 μέρες να το αγοράσω και να το λιώσω το κακόμηρο το cd... :razz: :wink:

Δημοσ.

Που καλέ και δεν το βλέπω...??? :razz:

 

anyway έχω βρεί και ολόκληρο τον δίσκο για κατέβασμα! Δελεάστικα, δε λέω, αλλά τελικά μάλλον θα περιμένω άλλες 8 μέρες να το αγοράσω και να το λιώσω το κακόμηρο το cd... :razz: :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...