Προς το περιεχόμενο

Τα CDS/DVDS πηραν φωτια!!

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εστω και για λιγα δευτερολεπτα αν τα βαλω μεσα και τα βγαλω ζεστενονται παρα πολυ!! τι μπορει να φταιει; ή ετσι γινεται παντα;

Δημοσ.

Είναι η ζέστη μέσα στο drive λογικά, και εμένα μου συμβαίνει πολυ συχνά και κυρίως όταν όλο το κουτί έχει ανεβασμένη θερμοκρασία (το καλοκαίρι).

Δημοσ.

μολις εκανα format. δεν ξερω αν θελουν τιποτα αναβαθμιση ή αν δεν εχει καμμια σημασια αυτο..

το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι παλια να ζεσταινοταν.. ή εγω δεν το επαιρνα χαμπαρι..

Δημοσ.

όχι ρε συ, τι αναβάθμιση.. φταίει προφανώς η ζέστη.

Θυμάμαι βέβαια ένας φίλος μου είχε ένα cd πολλές ώρες και το cd είχε κολλήσει πάνω στο συρταράκι του drive! Αλλά εσύ είπες ότι το έβαλες λίγα δευτερόλεπτα..

Δημοσ.

μπορείς να ελένξεις την θερμοκρασία του Η/Υ με ένα προγραμμα όπως το Speedfan, αν η θερμοκρασίες περνάνε το 40-50 για το εσωτερικό του κουτιού έχεις πρόβλημα

Δημοσ.

μέσω κάποιου προγράμματος και μέσω windows, ώστε να δουλέψει και η cpu 90-100%

αν και για να είναι μόλις ξεκινά το pc με 46ο...μάλλον θα χρειαστείς ανεμιστήρες

Δημοσ.

ωραίος...και ζεί ακόμα;;;

αν μπορείς να ασχοληθείς μόνος σου καθάρισε την ψύχτρα της CPU, και βάλε νέα θερμοαγώγιμη, και πρόσθεσε έναν ανεμιστήρα στο μπροστινό μέρος του κουτίου και ένα στο πίσω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...