lazaross Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 εστω και για λιγα δευτερολεπτα αν τα βαλω μεσα και τα βγαλω ζεστενονται παρα πολυ!! τι μπορει να φταιει; ή ετσι γινεται παντα;
FireFoxGr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Είναι η ζέστη μέσα στο drive λογικά, και εμένα μου συμβαίνει πολυ συχνά και κυρίως όταν όλο το κουτί έχει ανεβασμένη θερμοκρασία (το καλοκαίρι).
greeneye Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 de xairese pou tha katarghseis thn psistiera gia tis mprizoles ? * mexri enos shmeiou ine ok na zestathei,an tora tsourouflizei kati symbainei
lazaross Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 μολις εκανα format. δεν ξερω αν θελουν τιποτα αναβαθμιση ή αν δεν εχει καμμια σημασια αυτο.. το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι παλια να ζεσταινοταν.. ή εγω δεν το επαιρνα χαμπαρι..
FireFoxGr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 όχι ρε συ, τι αναβάθμιση.. φταίει προφανώς η ζέστη. Θυμάμαι βέβαια ένας φίλος μου είχε ένα cd πολλές ώρες και το cd είχε κολλήσει πάνω στο συρταράκι του drive! Αλλά εσύ είπες ότι το έβαλες λίγα δευτερόλεπτα..
nick_gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 μπορείς να ελένξεις την θερμοκρασία του Η/Υ με ένα προγραμμα όπως το Speedfan, αν η θερμοκρασίες περνάνε το 40-50 για το εσωτερικό του κουτιού έχεις πρόβλημα
lazaross Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 πηγα στην BIOS και ελεγε : Current CPU Fan Speed 3515 και η θερμοκρασια ηταν στους 46° C..
nick_gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 μέσω κάποιου προγράμματος και μέσω windows, ώστε να δουλέψει και η cpu 90-100% αν και για να είναι μόλις ξεκινά το pc με 46ο...μάλλον θα χρειαστείς ανεμιστήρες
lazaross Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 παντως ετσι ειμαι εδω και κατι χρονια...
nick_gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 ωραίος...και ζεί ακόμα;;; αν μπορείς να ασχοληθείς μόνος σου καθάρισε την ψύχτρα της CPU, και βάλε νέα θερμοαγώγιμη, και πρόσθεσε έναν ανεμιστήρα στο μπροστινό μέρος του κουτίου και ένα στο πίσω
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 kane mia asfaleia gia pyrkagia sta cd/dvd sou ,tha ise mia xara !
blackeye Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 se mena merika cds otan ta evgazes itan poly zesta kai otan ta myrizes kammeno mytizane......alla ok grafontoustan Don't worry den paizei kapoio provlima
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.