Προς το περιεχόμενο

2 προβληματα με Windows XP Pro.

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ο προβλημα ειναι στην πρωτη φωτογραφια. ειναι κατι updates για τα Windows XP Pro, αλλα μου βγαζει αυτο το μηνυμα.. μολις εκανα format. δεν ξερω αν πρεπει να κανω καποια ρυθμιση..

* ειναι για καποιος ιους που κλεινουν τον υπολογιστη σε 30 δευτερολεπτα οπως ο Blaster κτλ.. ομως αν εχω firewall και antivirus παιζει ενδεχομενο να τους κολλησω; γινεται να τους κατεβασω απο καπου αλλου; *

2ο προβλημα ειναι στην δευτερη φωτογραφια. δεν ειναι ακριβως προβλημα, αλλα καποια απορια μου. τι εννοει με αυτα που λεει; εγω ηδη θυρες για usb 2.0 ή εγω πρεπει να τις βαλω; και γιατι εχω εγκατεστημενους no HI-SPEED USB Controllers και οχι HI-SPEED USB Controllers;

post-19281-129062923982_thumb.jpg

post-19281-129062923983_thumb.jpg

Δημοσ.

1. to patch pou pas na valeis einai sta aglika profanws kai to os sou einai elliniko. katevase tin elliniki ekdosh tou.

2. logika den einai swsta egatesthmenoi oi drivers i to sp2 gia na leitourgei to usb 2.0

Δημοσ.

to 2o message, οπως εγω το καταλαβαινω λεει οτι εχεις βαλει μια συσκευη που υποστριζει usb 2.0 σε θυρα usb 1.1

υπαρχουν καποιες σπανιες μητρικες που μπορει να εχουν usb 2 και usb 1.1 ports (οποτε απλα δοκιμασ ετη συσκευη σε ολες τις πορτες μεχρι να βρεις τις 2.0),

ειτε οι παλιες mobo (απο τον καιρο των pentium 3) που υποστηριζουν μονο 1.1

μηπως εχεις απ αυτες? (σε τετοια περιπτωση, δεν ειναι θεμα windows kai drivers. αυτη ειναι η μητρικη, αυτα υποστηριζει.)

Δημοσ.

εχω και τις 6 θυρες usb με διαφορα περιφερειακα και ολα λειτουργουν αψογα. απο αυτο τι συμπερασμα βγαινει; επισης εχω και μια συσκευη usb, που μου δινει αλλες 4 θυρες usb.

Δημοσ.

gia ta usb...

1on, to hubaki sou DEN einai usb 2 compatible, opote, otan mpei anamesa stis grigores usb sou kai sti grigori (usb2) siskevi, sou rixnei tin taxitita...

2on, DEN exoun egatastathei sosta oi usb2 drivers, sto device manager, uninstall ola ta usb2 devises kai refresh na ta dei, kai na valei drivers apo service pack 2 pou tous exei sigoura...

3on kai pio simantiko... EXEIS usb2 MOBO????? heh...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...