billpeppas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Η nVIDIA σε όλους τους ForceWare drivers ( για τις κάρτες γραφικών GeForce ) πέραν των v71.84 έκανε την ***** της, και έτσι αφού βάλεις drivers νεότερους από τους 71.84 υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην απεικόνιση των DVD ( "πειραγμένα :D" χρώματα, και "blur" ) & των DivX ( νομίζω και στα DivX ) Για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα πρέπει να κάνετε το εξής: Δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας σας [ το Desktop ] ( σε κενό χώρο προφανώς ) για να εμφανιστεί το μενού, διαλέγετε "ιδιότητες" ( Properties ) ώστε να μεταφερθείτε στις επιλογές Οθόνης ( Display @ Control Panel ). Εκεί πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις ( Settings ), έπειτα κάνετε κλίκ στο "Για προχωρημένους" ( Advanced ) πηγαίνετε στο υπομενού ( tab ) που λέει "GeForce...". Στο αριστερό μέρος αυτού του παράθυρου, στο μενού, διαλέγετε το "Color Correction" ( επιλογές χρωμάτων / διόρθωση χρωμάτων στα Ελληνικά ). Τώρα στην επιλογή "Apply color changes to:" διαλέγετε "Overlay" από το drop-down menu. Έπειτα στο κάτω μέρος του παράθυρου, στην επιλογή "Color Profile:" διαλέγετε το "advanced mode" από το drop-down menu. Πατήστε το "Εφαρμογή" ( apply ) και έπειτα το "Εντάξει" ( OK ). Πλέον είστε έτοιμοι για...την σωστή παρακολούθηση των DVD σας P.S. My thanks to LittleLouieVegos που μου έδωσε την "σπίθα" να κοιτάξω το θέμα αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Wraios Bill, thanks !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Εγώ πάλι αν και δοκίμασα μέχρι 77.77 (no overlay bug) και πάλι γύρισα στους 76.44 και όχι φυσικά για την αηδιούλα αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartacus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 η 77.77 είναι για όλες τις ge force; η 5700 που έχω υποστηρίζεται; δεν βγάζω άκρη γι' αυτό ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Βέβαια υποστηρίζεται. Δεν είναι και καμμιά αρχαία κάρτα, λίγο παλιά ίσως. Ιδού ένα απόσπασμα από το nv4_disp.inf, εκεί που λέει ποιά μοντέλα υποστηρίζονται: NVIDIA_NV36.DEV_0341.1 = "NVIDIA GeForce FX 5700 Ultra"NVIDIA_NV36.DEV_0342.1 = "NVIDIA GeForce FX 5700" NVIDIA_NV36.DEV_0343.1 = "NVIDIA GeForce FX 5700LE" NVIDIA_NV36.DEV_0344.1 = "NVIDIA GeForce FX 5700VE" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartacus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 ...................thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 P.S. My thanks to LittleLouieVegos που μου έδωσε την "σπίθα" να κοιτάξω το θέμα αυτό Και οχι μονο να το κοιταξεις ε; :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.