user Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Ρε παλικαρια βοηθεια... Μου'χουν σπασει τα νευρα.... Μπαινω (ακομη) με μια dial-up της πλακας.Καθε φορα που ενω ειμαι online με παιρνουν τηλεφωνο,μαντεψτε...,πεφτει φυσικα η φραμμη!Και εννοειται οτι χρειαζεται ξανα redial και τετοια...υπαρχει καμια ρυθμιση που να μπορω να κανω ωστε το modem να δινει προτεραιοτητα στο internet και να μη με κανει disconnect??.... Phhhhhleeeeeease αν ξερει κανεις...
redxaris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 πρεπει να πας στις ρυθμισεις και να βγαλεις την αναμονη!! δεν ξερω ακριβως να σε καθοδηγησω αλλα σιγουρα σε λιγο καποιος θα σου πει!
user Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Εννοεις το wait time till next redial? Thanx anyway.... Καποιος θα ξερει... Για το καλο μου!*lol*
redxaris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 οχι αυτο ειναι σε ποση ωρα να ξανακανει dial αν δεν συνδεθεις αμεσως!!
user Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 AXAXAXA! Τωρα ειδα τι βββββλακεια εγραψα στον τιτλο του topic! Ακου φραμμης!
xmperop1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Σηκώνεις το ακουστικό ακούς το σήμα του ΟΤΕ και πληκτρολογείς #43# απαντάει η εντολή σας έφινε δεκτή και είσαι έτοιμος. Εχεις απενεργοποιήσει έτσι την ένδειξη αναμονής εισερχομένων κλήσεων την οποία το μόντεμ λαμβάνει και μπερδεύεται.
user Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 ΩΩΩ! 10000 thanx xmperop1 αυτο ηταν!Εχεις ιδεα πως το επαναφερω?Παλι ο ιδιος κωδικος?
primax Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Συγνωμη κιολας που παρεμβαινω, αλλα σε pstn οταν εκανα αυτο που ανεφερε ο χρηστης gvard, μου ελυσε το προβλημα. Με dsl τι γινεται; Γνωριζει καποιος; Εχει ενας φιλος μου 384 kbps otenet και οταν χτυπαει το τηλεφωνο, τον πεταει.Κανονικα δεν επρεπε να γινοταν αυτο.
vazelo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Πως γινεται αυτο??Μηπως δεν εχει εγκαταστησει φιλτρακια στις συσκευες τηλεφωνου του??
madsc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Για pstn στην Ελλάδα επιλέγεις *70 στα options του modem σου. Αυτό απενεργοποιεί την αναμονή όταν σε καλέσει κάποιος ενώ είσαι internet. Αντί να πάρει απάντηση "περιμένετε στο ακουστικό σας..." [όπου στις 3-4 φορές που θα το κάνει σε ρίχνει από internet], απλά βουίζει συνέχεια όταν σε καλέσει. Αυτή την επιλογή μπορείς να την έχεις μόνιμα έτσι. Όταν πάρεις τηλέφωνο κάπου για να μιλήσεις θα λειτουργεί κανονικά η αναμονή. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.