Προς το περιεχόμενο

Πτωση φραμμης σε PSTN

user

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παλικαρια βοηθεια...

Μου'χουν σπασει τα νευρα....

Μπαινω (ακομη) με μια dial-up της πλακας.Καθε φορα που ενω ειμαι online με παιρνουν τηλεφωνο,μαντεψτε...,πεφτει φυσικα η φραμμη!Και εννοειται οτι χρειαζεται ξανα redial και τετοια...υπαρχει καμια ρυθμιση που να μπορω να κανω ωστε το modem να δινει προτεραιοτητα στο internet και να μη με κανει disconnect??....

Phhhhhleeeeeease αν ξερει κανεις...

Δημοσ.

πρεπει να πας στις ρυθμισεις και να βγαλεις την αναμονη!!

δεν ξερω ακριβως να σε καθοδηγησω αλλα σιγουρα σε λιγο καποιος θα σου πει!

Δημοσ.

Σηκώνεις το ακουστικό ακούς το σήμα του ΟΤΕ και πληκτρολογείς #43# απαντάει η εντολή σας έφινε δεκτή και είσαι έτοιμος.

Εχεις απενεργοποιήσει έτσι την ένδειξη αναμονής εισερχομένων κλήσεων την οποία το μόντεμ λαμβάνει και μπερδεύεται.

Δημοσ.

Συγνωμη κιολας που παρεμβαινω, αλλα σε pstn οταν εκανα αυτο που ανεφερε ο χρηστης gvard, μου ελυσε το προβλημα.

Με dsl τι γινεται; Γνωριζει καποιος; Εχει ενας φιλος μου 384 kbps otenet και οταν χτυπαει το τηλεφωνο, τον πεταει.Κανονικα δεν επρεπε να γινοταν αυτο.

Δημοσ.

Για pstn στην Ελλάδα επιλέγεις *70 στα options του modem σου.

Αυτό απενεργοποιεί την αναμονή όταν σε καλέσει κάποιος ενώ είσαι internet.

Αντί να πάρει απάντηση "περιμένετε στο ακουστικό σας..." [όπου στις 3-4 φορές που θα το κάνει σε ρίχνει από internet], απλά βουίζει συνέχεια όταν σε καλέσει. ;)

Αυτή την επιλογή μπορείς να την έχεις μόνιμα έτσι. Όταν πάρεις τηλέφωνο κάπου για να μιλήσεις θα λειτουργεί κανονικά η αναμονή.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...