neperios_1984 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα δεν ήξερα σε ποια κατηγορία έπρεπε να γράψω αυτό το topic, αλλά επείγει γιατί δυστυχώς ως κλασσικός Ελληνάρας θα έπρεπε να κάνω αυτή τη κίνηση εδω και πολύ καιρό...Τελοσπά... Λοιπόν το πρόβλημα είναι το εξής: έχω ανάλαβει για πτυχιακή μια υλοποίηση VoIP σε ένα εργαστήριο στη σχολή μου... Πιο συγκεκριμένα πρέπει να κάνω τα εξής: 1. Να μπορούμε να παίρνουμε σταθερά τηλέφωνα από τους υπολογιστές του δικτύου του εργαστηρίου 2. Να παίρνουμε απέξω (π.χ. από Αγγλία) και να αναλαμβάνει ο router να μας συνδέσει σε ένα τοπικό τηλέφωνο... Ο router είναι ένας CISCO 3600 που υποστηρίζει VoIP... Όποια ιδέα/συμβουλή θα ήταν καλοδεχούμενη!!!
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα δεν ήξερα σε ποια κατηγορία έπρεπε να γράψω αυτό το topic' date=' αλλά επείγει γιατί δυστυχώς ως κλασσικός Ελληνάρας θα έπρεπε να κάνω αυτή τη κίνηση εδω και πολύ καιρό...Τελοσπά...Λοιπόν το πρόβλημα είναι το εξής: έχω ανάλαβει για πτυχιακή μια υλοποίηση VoIP σε ένα εργαστήριο στη σχολή μου... Πιο συγκεκριμένα πρέπει να κάνω τα εξής: 1. Να μπορούμε να παίρνουμε σταθερά τηλέφωνα από τους υπολογιστές του δικτύου του εργαστηρίου 2. Να παίρνουμε απέξω (π.χ. από Αγγλία) και να αναλαμβάνει ο router να μας συνδέσει σε ένα τοπικό τηλέφωνο... Ο router είναι ένας CISCO 3600 που υποστηρίζει VoIP... Όποια ιδέα/συμβουλή θα ήταν καλοδεχούμενη!!![/quote'] ama den deis to interface tou cisco na deis pos tha stileis tin klisi esoterika asta na pane.diskolo thema brikes .blepo na stelneis kana email stin cisco na se boithisoun.
neperios_1984 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Ta configs ston router yparxoun an kai den prokeitai na me afisei na peiraksw egw tpt... To 2o me provlimatizei idiaitera...Any ideas?
apoikos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Αν έχεις κουράγιο και όρεξη μπορείς στήσεις ένα PBX gateway με Linux & asterisk. Μάλλον κάνει όλα όσα ζητάς (και πολλά παραπάνω).
neperios_1984 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 file to vlepo poly vary to pragma, alla metraei poly...euxaristo den eixa ypopsin oti epaize tetio skiniko...kalo to linuxaki!!
neperios_1984 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Exei stisei kaneis sto forum tetoia efarmogi>? Den tha prepei na rythmistei tpt ston router?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.