cig4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Να κάνω μια ερωτησούλα? ξέρω σε πολλούς μπορεί να φανεί αστείο αλλά μετα απο 10 χρόνια χωρίς να αλλάξω μητρική έχω μείνει λίγο πίσω στην τεχνολογία Λοιπόν έχω φορτωμένους 2 σκληρούς wd 80gb σε eide ωραία μέχρι εδώ. Επειδή όμως η νέα μου μητρική υποστηρίζει και SATA αποφάσισα να πάρω εναν 80αρη 7200 ακόμα σε SATA,χρειάζεται κανένα driver? γιατι είδα στο δισκάκι της μητρικής για SATA drivers
xalia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 sata drivers μπορεί να χρειαζόσουν αν πήγαινες να κάνεις setup λειτουργικό σε sata δίσκο το λειτουργικό σου θα δει κανονικά τον sata (xp δεν έχεις??) χωρίς κανένα πρόβλημα by the way ο driver δε χρειάζεται για τον sata δίσκο αλλά για το sata controler της motherboard
manik Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Αν τον βάλεις τον δίσκο σαν κεντρικό με format και win και το m/b έχει άλλο sata controller εκτός Intel, θα χρειαστεί να βάλεις την δισκέτα (ή να φτιάξεις μία)με τους drivers του controller για να τον δουν τα win στο format. Αν τον έχεις σαν αποθηκευτικό τότε πάλι θα χρειαστεί να βάλεις τους drivers του sata controller για να τον δουν τα win και να μπορέσεις να τον φορμάρεις.
cig4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Ταχύτατες απαντήσεις ρε παιδιά να στε καλά
phph Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Να κάνω μια ερωτησούλα? ξέρω σε πολλούς μπορεί να φανεί αστείο αλλά μετα απο 10 χρόνια χωρίς να αλλάξω μητρική έχω μείνει λίγο πίσω στην τεχνολογία Λοιπόν έχω φορτωμένους 2 σκληρούς wd 80gb σε eide ωραία μέχρι εδώ. Επειδή όμως η μητρική υποστηρίζει και SATA αποφάσισα να πάρω εναν 80αρη 7200 ακόμα σε SATA' date='χρειάζεται κανένα driver? γιατι [b']είδα στο δισκάκι της μητρικής για SATA drivers[/b] Πλάκα κάνεις για τα 10 χρόνια έτσι; Δεν μπορεί να έχεις μητρική 10 χρόνων (1995) και να υποστηρίζει SATA. Ακόμη και η υποστήριξη δίσκων της τάξης των 40+ GB μου θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Εκτός κι αν έχεις εξωτερικό controller.
sa1901 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Καλά δεν υπάρχει περιπτωση μητρική του 95 να υποστηρίζει SATA. Ούτε ΑΤΑ 133 τι λέμε τώρα... Μάλλον το παιδί εννοεί ότι τώρα πήρε καινούρια, μετά από 10 χρόνια και η νέα μητρική του έχει άλλα κόλπα επάνω
cig4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη cig4 : Σήμερα στις 14:06. καλά ντε μην βαράτε ξέχασα 2 λεξούλες να βάλω :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.