Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με συνδεση 56kbps

primax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θα αριθμησω τα προβληματα/αποριες που εχω για να μην σας μπερδεψω αν τα εχω ολα μαζι.

1.Εχω pstn 56kbps, απο acn, οχι χρονοκαρτα αλλα κανονικη συνδεση.Μπαινω με εσωτερικο modem, tornado, αφου συνδεθω μπορει για 5 λεπτα να μην μπορω να μπω πουθενα και ξαφνικα να αρχισει να συνδεεται κανονικα, μονο για λιγα λεπτα γιατι μετα με πεταει.Πηρα τηλεφωνο τον οτε, καναμε οτι μπορουσαμε αλλα παλι δεν λυθηκε.Δοκιμασα με αλλη συνδεση, αλλο modem, εξωτερικο και εσωτερικο αλλα δεν γινεται κατι.Εχω windows xp pro χωρις καποιο απο τα sp, 550 mhz p3 και 64 mb μνημη.Αρχιζω να υποψιαζομαι οτι μπορει επειδη το pc ειναι τοσο παλιο να μου κανει νερα.

2.Αρκετες φορες, ενω γραφω καποιο κειμενο η ακουω μουσικη, πεταγεται ενα παραθυρακι και μου λεει να συνδεθω με την κανονικη συνδεση, και παταω cancel.Δεν ειναι dialer, αλλα ειναι εκνευριστικο.Με antivirus και ad-ware δεν βρεθηκε κατι το ανησυχιτικο.

3.Συνδεομαι κανονικα με την συνδεση, αν καταφερω και συνδεθω για μιση ωριτσα, ξαφνικα κανω ping μεσω command prompt και βγαζει τρελλα πραγματα, οπως 30 δευτερολεπτα κλπ, με αποτελεσμα να με πεταει εξω.

4.Αν συνδεθω και παω να ανοιξω msn messanger, δεν συνδεεται.Πρεπει να ανοιξω internet explorer, να κανω οτι παω να συνδεθω σε καποιο site και μονο τοτε και αν.Το ιδιο και με το mirc, που το εχω για να περναει καπως πιο ευχαριστα η ωρα μου σε ξενους servers.

Εχει αρχισει να γινεται εκνευριστικο.Με το ιδιο modem και με την ιδια συνδεση σε αλλον υπολογιστη ειναι ολα ενταξει.

Δημοσ.

64mb για xp ειναι απελπιστικα λιγα...δεν εχω επιχειρησει να τα τρεξω με λιγοτερο απο 256, γιατι εχω την εντυπωση οτι με πανω απο 512 ειναι αποδεκτα. ισως δεν μπορει να σηκωσει windows + winmodem το PC.

Δημοσ.

Τα ΧΡ για να δουλέψουν σωστά θέλουν min 256 ΜΒ memory. Μάλλον το πρόβλημα που έχεις, οφείλεται στο PC και όχι στην σύνδεση.

Sam.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Λετε να επιχειρησω να βαλω μνημη μπας και κανω κατι;

ΥΓ: Sam παλι εδω; :-)

Δημοσ.

an den exeis service pack, paizei na einai kai kapoia apo tis myriades trypes ton xp.

Vale ligi mnimi kai oposdipote service pack/windows update. Tora vevaia me pstn kai windows update ligaki pikra... Des se kana cd apo kana periodiko an exei tipota.

Chryssa

Δημοσ.

Japan σε ευχαριστω και σενα για την απαντηση σου.Τελικα διαβασα σε αλλο θεμα για πεσιμο pstn γραμμης και εκανα το #34#, τωρα ειναι ενταξει εδω και 2-3 ωριτσες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...