mcrenas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Καλησπερα Οπως αναφερω και στο τιτλο ξαφνικα ενας απο τους δυο δισκους μου (Western Digital 80GB) πηρε την πρωτοβουλια να μπει σε PIO Mode. Αποτελεσμα να μην μπορω να γραψω κατι σε αυτον αφου ενα απλο αρχειο 200mb το γραφει σε κανα 10λεπτο!! Απο το BIOS το UDMA ειναι ενεργοποιημενο καθως και μεσα απο τα WINDOWS XP PRO ειναι σεταρισμενο στο UDMA if available. Ο δισκος ειναι Slave και τα τζαμπερς ειναι σωστα ρυθμισμένα... Παρακαλειτε οποιος γνωριζει πως μπορει να λυθει το θεμα να απαντησει... Ευχαριστω
accipio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Η κλασική λύση είναι να κάνεις απεγκατάσταση του controller πάνω στον οποίο είναι ο δίσκος και μετά επανεκκίνηση. Λογικά, τα Windows θα βρουν τον controller και θα τον ξαναεγκαταστήσουν με τις σωστές ρυθμίσεις. Με σκληρό δίσκο δε μου έχει τύχει, αλλά με dvdr μου έτυχε και πάντα αυτή η λύση είχε επιτυχία. Για να βρεις τον controller θα κάνεις δεξί κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου" στην επιφάνεια εργασίας, μετά Ιδιότητες -> καρτέλα "Υλικό" -> Διαχείριση συσκευών -> Ελεγκτές IDE ATA/ATAPI -> Δευτερεύων δίαυλος IDE -> δεξί κλικ και Κατάργηση εγκατάστασης.
mcrenas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.. Το προβλημα λυθηκε με αυτην την μεθοδο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.