Cristina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Πωπωωωωω!!!! Hexenlord!!! Ήμουν μεταξύ αυτού που έβαλα και του theme του Halloween!!! :shock: Φώτη μου, δεν είναι κανένα από τα δύο... Είναι όμως, πράγματι, 80ς, όπως είπε και η Μαρία. Ο συνθέτης είναι Ιάπωνας και έχει παίξει και στην ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής των 80ς. Ο συνθέτης είναι ίσως ο πιο γνωστός Ιάπωνας συνθέτης, εκτός των συνόρων της χώρας του και έχει γράψει τη μουσική σε δύο Ιαπωνικές ταινίες (μεταξύ άλλων) που μάλλον είναι και οι πιο γνωστές, παγκοσμίως, από τη χώρα του Ανατέλοντος Ηλίου. Edit: Α! Επίσης είναι και Αιγόκερως... (τρομερό hint, ε; ) Η ταινία δεν είναι musical. Ο συνθέτης έχει παίξει σε ακόμα 2 ταινίες που στη μία από αυτές έχει γράψει τη μουσική.
dim_b Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Little Buddha; :roll: Edit Μάλλον όχι. Προτιμώ το "Merry Christmas Mr. Lawrence", αν και ο Bowie είναι μάλλον τραγουδιστής των 70's
dim_b Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Ήμουν σίγουρος ότι θα το βρίσκατε αμέσως Edit Ο robas δηλαδή, γιατί ο Edgar μάλλον πρέπει να κάνει μιά επανάληψη
Edgar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 ase ase auto elega tora.. exo kairo an do 24 ( (((((
robas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Σε εμένα δε χρειάζεται να κάνεις επανάληψη πάντως :razz:
Cristina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 aaaauto einai STANDAR to diablo Από το στόμα μου το πήρες! Edit: Με απασχολούσες με τις βάρκες και άργησα να ακούσω το sample! :arg: :***
Edgar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 auto eleipe na xreiazomai kai epanalipsi to diablo... exoume faei ta niata mas se auto to game... :roll: tha kanete ipomoni merikes ores omos na pao spiti, giati apo edo liga pragmata mporo na kano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.