Akujin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 που είδες Irreversible στην υπογραφή του ??? a nai never mind, my bad. i italida (kanw pws den tin vlepw)
mxpert Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 απο το ...poets.... "ο κύκλος των χαμένων ποιητών".... ...τι σκέφτεται κανείς μες την απελπισία του !!!
Akujin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 userbar. spiounos ON. userbar. cut the crap. simple. right in front of you. spiounos. userbar. come on. open your eyes. userbar. think easy. spiounos OFF
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 α, αυτήν την μουσική είχε το heat? ΤΩΡΑ εξηγούνται όλα! Και με έχει τόσο καιρό και με κράζει ο vsls επειδή δε μου άρεσε και εγώ δεν είχα τι να του απαντήσω. "δεν ξέρω βρε παιδί μου. Απλά δε μου άρεσε. Κάτι υποσυνείδητο" μπλαμπλα. Τώρα ξέρω! Και ξέρω γιατί δεν προσπάθησα να την δω δεύτερη φορά. Το υποσυνείδητο με προστατεύει. Next OST please!
Cristina Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 http://briefcase.pathfinder.gr/download/533476
vsls Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 α, αυτήν την μουσική είχε το heat? Αυτο ειναι 30secs καπου στη μεση ΜΟΝΟ απο ενα πρωτο κομματι του OST. Ολο το OST ειναι απο Brian Eno, Elliot Goldenthal, Lisa Gerrard κ Moby (σε ενα μαλλιστα συνεργαζονται Eno κ U2) μονο κακο δεν ειναι το OST του Heat! Αλλοι θα ειναι οι λογοι της αντιπαθειας σου! Cris εβαλες τους Φακελους του Παπαχελά?
mxpert Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 ...μεγάλη απορία έχω να δώ απο που "προήλθε" αυτό το theme !!!
Cristina Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 [...] Cris εβαλες τους Φακελους του Παπαχελά? hahaha! Θα μπορούσε και να είναι... Δηλαδή' date=' το κομμάτι του sample είναι το κομμάτι στο οποίο βασίζεται η μουσική της εκπομπής του Αλέξη Παπαχελά. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img] Ακούγεται σε μια ταινία του 1969. Ο συνθέτης είναι Έλληνας.
Cristina Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Αυτό είναι. Για την ιστορία, το κομμάτι λέγεται «La Course De Manuel» και ο συνθέτης είναι ο Μίκης Θεοδωράκης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.