Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 that's the one! Mallon htan polu duskolo pantws. Next time 8a epanor8wsw.
Edgar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 itan kapos diskolo giati exei grapsei mousiki gia tis aaaaaapeires tainies kai kolousan polles (koitazontas ton titlo tous) sto sample sou erxomai se ligo me sample edit: back! loipon, elpizo na min einai poli diskolo einai tainia prosfati saaaaaaaample!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Πωπω...όμορφο είναι. Από ποια ταινία είναι; (λες να την πατήσει και να μου το πει; ;-) ) εδιτ: Ωχ! Ξεφτίλα. Την έχω δει την ταινία και δεν την αναγνώρισα. Φτου μου...
Edgar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Πωπω...όμορφο είναι. Από ποια ταινία είναι; (λες να την πατήσει και να μου το πει; ;-) ) εδιτ: Ωχ! Ξεφτίλα. Την έχω δει την ταινία και δεν την αναγνώρισα. Φτου μου... :p :p :p
robas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Ας βάλει όποιος θέλει γιατι δεν ακουω soundtracks οπότε δε ξέρω τι να βάλω. Δε γνωρίζω μουσικά themes από ταινίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δε ξέρω από ποιά ταινία είναι, πάντως το κομμάτι είναι του Eric Satie. ;-) Gnossiennes, πρώτο μέρος. Γράφτηκε το 1890... Αν σου άρεσε, σου προτείνω να ακούσεις και τα υπόλοιπα μέρη, καθώς και τα Gymnopedies. Θα ξετρελαθείς. Είναι όλα σε παρόμοιο στυλ. Όποιος δε βαριέται, ας ψάξει να βρει σε ποιά ταινία παίχτηκε αυτό το κομμάτι
Cristina Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Αυτό ακριβώς είναι! Και μου αρέσουν πολύ και αυτά που μου πρότεινες όπως και αυτό που έβαλα. Για να πω την αλήθεια, εσένα περίμενα να απαντήσεις κυρίως. Είναι κάπως «εξειδικευμένο» κομμάτι αν και η ταινία που ακούγεται, δεν είναι. Επειδή όμως απάντησες τόσο λεπτομερέστατα, θα περιμένουμε sample σου. Η ταινία είναι το «Chocolat».
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 http://briefcase.pathfinder.gr/file/manuelk/38529/463845 Hey thanx! Με έβγαλες από τον κόπο. Πάρτε άλλο ένα κομματάκι. Προφανώς πρόκειται για παραδοσικό κομμάτι, αλλά δε νομίζω να το αναγνωρίσει κανείς ως τέτοιο ;-) (βεβαίως, βεβαίως). Νομίζω ότι είναι εύκολο για όποιον έχει δει την ταινία.
dim_b Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Θα σκάσω. Ακούγεται πολύ γνωστό, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από ποιά ταινία είναι. Μοιάζει με ένα κομμάτι από το Amistad, αλλά δεν πρέπει να είναι αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 not really, αλλά την ταινία την έχεις δει 1000%. Πάντως, πράγματι αυτοί που τραγουδάνε είναι εκπρόσπωποι της μαύρης φυλής, αλλά αυτό δεν νομίζω να βοηθήσει πολύ. Η ταινία δεν αφορά κάτι τέτοιο...
dim_b Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Κάτι μου λέει ότι το βρήκες Μάλλον δεν το έχω δει όσε φορές θα έπρεπε. Θα κάνω μιά επανάληψη το βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.