Προς το περιεχόμενο

NEW Παιχνιδάκι: Βρες την Ταινια/Game!

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

that's the one! Mallon htan polu duskolo pantws. Next time 8a epanor8wsw.

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

itan kapos diskolo giati exei grapsei mousiki gia tis aaaaaapeires tainies kai kolousan polles (koitazontas ton titlo tous) sto sample sou :)

erxomai se ligo me sample :)

edit: back! :)

loipon, elpizo na min einai poli diskolo :) einai tainia prosfati :)

saaaaaaaample!

Δημοσ.

Πωπω...όμορφο είναι. Από ποια ταινία είναι; (λες να την πατήσει και να μου το πει; ;-) )

εδιτ: Ωχ! Ξεφτίλα. Την έχω δει την ταινία και δεν την αναγνώρισα. Φτου μου...

Δημοσ.
Πωπω...όμορφο είναι. Από ποια ταινία είναι; (λες να την πατήσει και να μου το πει; ;-) )

εδιτ: Ωχ! Ξεφτίλα. Την έχω δει την ταινία και δεν την αναγνώρισα. Φτου μου...

:P :p :P :p :P :p :P

Δημοσ.

Ας βάλει όποιος θέλει γιατι δεν ακουω soundtracks οπότε δε ξέρω τι να βάλω. Δε γνωρίζω μουσικά themes από ταινίες.

Δημοσ.

Δε ξέρω από ποιά ταινία είναι, πάντως το κομμάτι είναι του Eric Satie. ;-) Gnossiennes, πρώτο μέρος. Γράφτηκε το 1890... Αν σου άρεσε, σου προτείνω να ακούσεις και τα υπόλοιπα μέρη, καθώς και τα Gymnopedies. Θα ξετρελαθείς. Είναι όλα σε παρόμοιο στυλ.

Όποιος δε βαριέται, ας ψάξει να βρει σε ποιά ταινία παίχτηκε αυτό το κομμάτι

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς είναι! Και μου αρέσουν πολύ και αυτά που μου πρότεινες όπως και αυτό που έβαλα. :)

Για να πω την αλήθεια, εσένα περίμενα να απαντήσεις κυρίως. :P

Είναι κάπως «εξειδικευμένο» κομμάτι αν και η ταινία που ακούγεται, δεν είναι. :)

Επειδή όμως απάντησες τόσο λεπτομερέστατα, θα περιμένουμε sample σου. :)

Η ταινία είναι το «Chocolat». :)

Δημοσ.

http://briefcase.pathfinder.gr/file/manuelk/38529/463845

Hey thanx! Με έβγαλες από τον κόπο. Πάρτε άλλο ένα κομματάκι. Προφανώς πρόκειται για παραδοσικό κομμάτι, αλλά δε νομίζω να το αναγνωρίσει κανείς ως τέτοιο ;-) (βεβαίως, βεβαίως). Νομίζω ότι είναι εύκολο για όποιον έχει δει την ταινία.

Δημοσ.

Θα σκάσω. Ακούγεται πολύ γνωστό, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από ποιά ταινία είναι.

Μοιάζει με ένα κομμάτι από το Amistad, αλλά δεν πρέπει να είναι αυτό.

Δημοσ.

not really, αλλά την ταινία την έχεις δει 1000%. Πάντως, πράγματι αυτοί που τραγουδάνε είναι εκπρόσπωποι της μαύρης φυλής, αλλά αυτό δεν νομίζω να βοηθήσει πολύ. Η ταινία δεν αφορά κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι το βρήκες :lol:

Μάλλον δεν το έχω δει όσε φορές θα έπρεπε. Θα κάνω μιά επανάληψη το βράδυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...