predator Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 σκέφτηκα νέο παιχνιδάκι στο πλαίσιο του game που υπηρχε παλια στο mplampla. κανονες ιδιοι οπως στο "μουσικο παιχνιδι" μονο που βαζουμε soundtracks ειτε απο ταινιες ειτε απο παιχνιδια για υπολογιστες! βάζω κατι αρκετά εύκολο για αρχή! ειναι απο ταινια! αν πάρα ταύτα θέλετε hint εδω είμαστε! sample ελπιζω να εχει απηχηση!
Edgar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 gia na to exeis balei esi auto to sample kai apo to olo stilaki tou kati metaksi alien or predator mou kanei.. (or kai ta 2 mazi :roll: )
Cristina Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Κάτι μου θυμίζει αυτό ρε γμτ... Θα έλεγα John Williams, αλλα αυτός μου φαίνεται πιο μονότονος από το sample... Μετά θα έλεγα Alan Silvestri, αλλά μάλλον είναι πιο επικό το sample... Εν το μεταξύ από τις ταινίες που βλέπεις, δεν έχω ιδέα... Hint;
predator Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 δεν ειναι ουτε alien ουτε predator. ειναι ομως science fiction. john williams δεν ειναι. ειναι ελληνας συνθετης σε μια απο τις πιο γνωστες δουλειες του. μιλαμε για μια απο τις επιτυχημενες ταινιες sci-fi των 80's με απειρα sequels. ασχετο: το game πως σας φαινεται?
Cristina Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Bassil Poledouris? Εμάς ρωτάς πως μας φαίνεται; Μάλλον θα έπρεπε να το ξέρεις. Edit: Μήπως RoboCop...; Λέμε τώρα...
predator Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 ναι crissie αυτο ειναι, πετυχες διανα και στον συνθετη και στην ταινια!:wink: συνεχιζεις ειτε με soundtrack παιχνιδιου ή ταινίας απλα να αναφερεις τι απο τα 2 ειναι! καλα εκανα που το εβαλα και εδω το game?:roll:
Cristina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Καλά έκανες βρε! Να και το επόμενο! Είναι από ταινία!
predator Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 πωωω το εχω ακουσει σιιιιγουρα γμτ γμτ... για δωσε κανα hint...
Cristina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Επική ταινία, αρχές των '60ς. Από τις πιο κλασικές ταινίες όλων των εποχών. Σίγουρα το έχεις ακούσει το κομμάτι.
hexenlord Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 kala to tragoudi ine apolita gnosto.Oute emena mou erhete. A!O moisis?
MariaTs. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μήπως, 'λέω' μήπως! Είναι το 'Zoro's theme' απ'την ταινία 'Η μάσκα του Ζορό';
Akujin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 exw kapoia texnika provlimata me ton ixo sto pc opote den mporw na synexisw sorry alla as valei kapoios allos tha timisw to paixnidi tin epomeni fora cheers
MariaTs. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Πέρνω την πρωτοβουλία και βάζω εγώ ένα δείγμα! http://rapidshare.de/files/3763834/OST.mp3.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.