marten91 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Γεια χαρά... εδώ και κάτι μέρες έχω εγκαταστήσει ένα νέο Template αν θέλετε ρίξτε του μια ματιά...και πείτε μου την γνώμη σας...
bend Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Γεια χαρά... εδώ και κάτι μέρες έχω εγκαταστήσει ένα νέο Template αν θέλετε ρίξτε του μια ματιά...και πείτε μου την γνώμη σας... Φίλε μου ωραίο το site σου αλλά πολύ μαυρίλα βρε αδελφέ, κατάθλιψη σε πιάνει. Καλοπροαίρετα πάντα για να μην παρεξηγηθώ, γούστα είναι αυτά.
rafraf24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Προσωπικά θα προτιμούσα ή απαλό γαλάζιο όπως εδώ ή κάτι σε πράσσινο διακριτικό που ξεκουράζει και το μάτι, στην δική μου σελίδα που έχω στην υπογραφή έχω προτιμήσει το απαλό χρώμα, μέλη πολλά δεν έχω, αλλά όπως διάβασα και πιο πάνω, καλή καρδιά
marten91 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 File rafraf eimai o chrisou melos tou site sou...apo oti 8ymame ebale vbadvanded...e??to site sou einai ekseretiko
rafraf24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Σε ευχαριστώ πολύ Κάνω οτι μπορώ, μου έχει φάει πολλούς ύπνους, αλλά έτσι είναι αυτά. Και το δικό σου είναι πολύ πλούσιο σε περιεχόμενο. Συνέχισε έτσι
bend Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Τι χρώματα θα προτιμούσες?? Το τι προτιμώ εγώ προσωπικά δεν έχει σημασία αλλά το πλήθος που είναι μέλη της σελίδας σου, κάνε ένα galop για να μάθεις. Πιστεύω πάντως ότι χρώματα στις αποχρώσεις του ανοιχτού γαλάζιου και λευκού είναι ξεκούραστα και ευδιάθετα.
marten91 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά το σιτε προχαρεί πολύ καλά και με πολύ γρήγορους ρυθμούς...!!! Για αυτό όποιο άτομο επιθυμεί να γίνει moderator ας ποστάρει εδώ...Δεν ζητάω το κάτι υπερβολικό αλλά κανένα τέτερτο με μισάωρο να ασχολείται αν μπορεί ανά μία με δύο μέρες... Κάθε Moderator θα έχει δικό του mail τύπου [email protected].... Όλοι ευπρόσδεκτοι.....
Alex-in-Side Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 :grin: very good site kai forum.... !!!!! omos poli argo... diskola anoigei....((
marten91 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Φίλε Alex-in-Side σε ευχαριστώ για την κριτική σου...!! Τώρα, για την ταχύτητα δεν ξέρω εγώ πάντως που έχω PSTN την κατεβάζει σχετικά γρήγορα...!!!!! Θα ήθελές να αναλάβεις moderator στην κατηγορία "Ανέκδοτα" ???ή σε κάποια άλλη??
marten91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Θα ήθελα τις συμβουλές σας...!!! Μέχρι πριν λίγο καιρό μπορούσε ο καθένας, ακόμα και επισκέπτης να ποστάρει....Τώρα μπορεί να ποστάρει μόνο ένα εγγεγραμένο μέλος....Σκέφτομαι να τα κλειδώσω και να μπορούν να τα διαβάσουν μόνο τα μέλη... Τι λέτε???Θα είναι καλή κίνηση???ή θα τους διώξω όλους???
msnhulk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 ti site kalo einai alla xreiazete perisorera meli Kali prospathia kalitera na to kleidoseis...tha exeis perissotera meli!
marten91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 ευχαριστώ για τα καλά λόγια... όταν λες να το κλειδώσω...εννοείς να μην μπορούν να ποστάρουν οι επισκέπτες ή και να μην μπορούν να διαβάσουν...???
marten91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω το templates αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω...Μπορεί κάποιος που να έχει γνώσεις και ελεύθερο χρόνο να μου φτιάξει ένα, δεν εννοώ όλο το φάκελο μόνο το .css....Όποιος ενδιαφέρεται και έχει ελεύθερο χρόνο ας ποστάρει εδώ...Δεν με πειραζει πότε θα το έχει έτοιμο....Και φυσικά θα αναγράφεται στην σελίδα το όνομα του δημιουργό ή ένα ψευδόνυμο που θέλει....οκ?? Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.