Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους δικό μου domain&σελίδα...επισκεφτείτε την!

marten91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά...

εδώ και κάτι μέρες έχω εγκαταστήσει ένα νέο Template αν θέλετε ρίξτε του μια ματιά...και πείτε μου την γνώμη σας...

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γεια χαρά...

εδώ και κάτι μέρες έχω εγκαταστήσει ένα νέο Template αν θέλετε ρίξτε του μια ματιά...και πείτε μου την γνώμη σας...

Φίλε μου ωραίο το site σου αλλά πολύ μαυρίλα βρε αδελφέ, κατάθλιψη σε πιάνει. Καλοπροαίρετα πάντα για να μην παρεξηγηθώ, γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.

Προσωπικά θα προτιμούσα ή απαλό γαλάζιο όπως εδώ ή κάτι σε πράσσινο διακριτικό που ξεκουράζει και το μάτι, στην δική μου σελίδα που έχω στην υπογραφή έχω προτιμήσει το απαλό χρώμα, μέλη πολλά δεν έχω, αλλά όπως διάβασα και πιο πάνω, καλή καρδιά :)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ :) Κάνω οτι μπορώ, μου έχει φάει πολλούς ύπνους, αλλά έτσι είναι αυτά. Και το δικό σου είναι πολύ πλούσιο σε περιεχόμενο. Συνέχισε έτσι :)

Δημοσ.
Τι χρώματα θα προτιμούσες??

Το τι προτιμώ εγώ προσωπικά δεν έχει σημασία αλλά το πλήθος που είναι μέλη της σελίδας σου, κάνε ένα galop για να μάθεις. Πιστεύω πάντως ότι χρώματα στις αποχρώσεις του ανοιχτού γαλάζιου και λευκού είναι ξεκούραστα και ευδιάθετα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το σιτε προχαρεί πολύ καλά και με πολύ γρήγορους ρυθμούς...!!!

Για αυτό όποιο άτομο επιθυμεί να γίνει moderator ας ποστάρει εδώ...Δεν ζητάω το κάτι υπερβολικό αλλά κανένα τέτερτο με μισάωρο να ασχολείται αν μπορεί ανά μία με δύο μέρες...

Κάθε Moderator θα έχει δικό του mail τύπου [email protected]....

Όλοι ευπρόσδεκτοι.....

Δημοσ.

Φίλε Alex-in-Side σε ευχαριστώ για την κριτική σου...!! Τώρα, για την ταχύτητα δεν ξέρω εγώ πάντως που έχω PSTN την κατεβάζει σχετικά γρήγορα...!!!!! Θα ήθελές να αναλάβεις moderator στην κατηγορία "Ανέκδοτα" ???ή σε κάποια άλλη??

Δημοσ.

Θα ήθελα τις συμβουλές σας...!!!

Μέχρι πριν λίγο καιρό μπορούσε ο καθένας, ακόμα και επισκέπτης να ποστάρει....Τώρα μπορεί να ποστάρει μόνο ένα εγγεγραμένο μέλος....Σκέφτομαι να τα κλειδώσω και να μπορούν να τα διαβάσουν μόνο τα μέλη...

Τι λέτε???Θα είναι καλή κίνηση???ή θα τους διώξω όλους???

Δημοσ.

ευχαριστώ για τα καλά λόγια...

όταν λες να το κλειδώσω...εννοείς να μην μπορούν να ποστάρουν οι επισκέπτες ή και να μην μπορούν να διαβάσουν...???

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω το templates αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω...Μπορεί κάποιος που να έχει γνώσεις και ελεύθερο χρόνο να μου φτιάξει ένα, δεν εννοώ όλο το φάκελο μόνο το .css....Όποιος ενδιαφέρεται και έχει ελεύθερο χρόνο ας ποστάρει εδώ...Δεν με πειραζει πότε θα το έχει έτοιμο....Και φυσικά θα αναγράφεται στην σελίδα το όνομα του δημιουργό ή ένα ψευδόνυμο που θέλει....οκ??

Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...