Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους δικό μου domain&σελίδα...επισκεφτείτε την!

marten91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σόρρυ δεν θα ξανά γίνει...Ευχαριστώ πάντως...Η αλήθεια είναι ότι μερικά πράγματα δεν τα ήξερα και δεν άξιζε να τα ψάξω μόνος μου...π.χ. σε php αρχείο από τα δεκάδες-εκατοντάδες που υπάρχουν πρέπει να βάλω τον html κώδικα για ανταλλαγή banner...Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε...Πάντως δεν θα ξαναγίνει....

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το site (http://www.osazoume.gr) διοργανώνει διαγωνισμό...Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω...!

Ο νικητής θα είναι ένας και θα βγει μετά από κλήρωση....!Το δώρο που θα πάρει θα είναι ΕΚΠΛΗΞΗ...Μην ανησυχείτε θα επικοινωνήσω μαζί του και θα πάρω πληροφορίες για τον τόπο διαμονής του...!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 20 Σεπτεμβρίου 2005...

Για να πάρετε μέρος πρέπει να είστε μέλη του σιτε μας

Να έχετε ποστάρει τουλάχιστον μία φορά

Και να γράψετε την λέξη "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" στο τόπικ "SUPER Διαγωνισμός" το οποίο υπάρχει στο forum διαγωνισμοί...!!!

Όλοι ευπρόσδεκτοι... Σας περιμένουμε...!!!

Δημοσ.

Το παλιό γνωστό κολπάκι των ραδιοφώνων και των τηλεοράσεων που θέλουν να αποκτήσουν ακροατο-θεατές!!! 1087.gif

Καμία πρωτοτυπία! 533.gif

Το έχεις στην υπογραφή σου, χρειάζεται και να το ανακοινώνεις; Στο τέλος το insomnia θα σου ζητήσει ποσοστά απ'τη διαφήμιση!!! :lol:

Αρχίζει να κουράζει το πράγμα! Κανείς άλλος δεν ασχολήθηκε τόσο πολύ με το φόρουμ που έχει φτιάξει! Λίγη ρέγουλα χρειάζεται το πράγμα! 044.gif

Θέλω να ελπίζω πως ότι κάνεις γίνεται με την άδεια των γονιών σου. Κρίμα θα είναι να τους βάλεις σε περιπέτειες μικρό παιδί!

Δημοσ.

<offtopic> MariaTs. με συγχωρεις που ρωταω αλλα σε φορουμ δεν βρισκομαστε?Απαγορευται στον οιοδηποτε να ρωταει τις αποριες του απλα και μονο επειδη μπορει να βρει τις απαντησεις σε καποιο manual για php?Επισης εαν δεν με γελα η μνημη μου και εσυ οταν πρωτοεφτιαξες το "φορουμ" σου,και θεμα ανοιξες στο ινσομνια και διαφημιση-εντος ή εκτος εισαγωγικων-εκανες και την βοηθεια σε καποια προβληματα σου εψαξες μεσω αυτου του φορουμ.Πως λοιπον εχεις αυτη την επικριτικη σταση απενταντι στον marten91 ο οποιος στην ουσια ακουλουθει τα χναρια σου?:) </offtopic>

Υ.Γ.:Σορρυ για το ασχετο ποστ αλλα μερικες φορες καποια πραγματα σε εξωθουν στον να απαντησεις...

Δημοσ.

[NetHawk] δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλήθηκες εσύ! :-|

Εγώ όταν έκανα ένα post για το δικό μου φόρουμ δεν άρχισα να ρωτάω συνέχεια πως γίνεται αυτό και πως το άλλο και γιατί έτσι και γιατί ...γιουβέτσι κι ελάτε γραφτείτε κι αν δεν γραφτείτε ελάτε και γραφτείτε και σας περιμένει ένα δώρο έκπληξη! :lol:

Και για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματιά εδώ για να φρεσκάρεις την μνήμη σου, γιατί μάλλον δεν θυμάσαι καλά! :grin:

Δημοσ.
κι ελάτε γραφτείτε κι αν δεν γραφτείτε ελάτε και γραφτείτε και σας περιμένει ένα δώρο έκπληξη! :lol:

Συνεχιζω να μην καταλαβαινω για ποιο λογο να κατακρινεις την απολυτα θεμιτη προσπαθεια ενος να προσελκυσει χρηστες στην καινουργια του ιστοσελιδα.

Εγώ όταν έκανα ένα post για το δικό μου φόρουμ δεν άρχισα να ρωτάω συνέχεια πως γίνεται αυτό και πως το άλλο και γιατί έτσι και γιατί

Επειδη δεν το εκανες εσυ σημαινει οτι δεν δυναται να το κανει κανεις αλλος,και εαν το κανει θα πρεπει να τον κατακρινεις?Εγραψα και στο προηγουμενο ποστ μου οτι προκειται για φορουμ που ο πρωταρχικος του σκοπος ειναι να ενημερωνει και να λυνει τυχον αποριες.

Και για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματιά εδώ για να φρεσκάρεις την μνήμη σου, γιατί μάλλον δεν θυμάσαι καλά!

Εν ολιγοις αναφερω τα εξης:

-Επειδη δεν με λανθανει η μνημη μου χρησιμοποιησες το φορουμ του ινσομνια για να διαφημισεις την ιστοσελιδα σου και για να παροτρυνεις τους επισκεπτες του να την επισκεφθουν.(κατι το οποιο εκανε και ο marten91)

"Χθες έκανα μία προσπάθεια κι έφτιαξα κάτι δικό μου! Δεν ξέρω αν θα πάει καλά ή όχι! Θα ήθελα τα σχόλια σας όμως, τα οποία θα ήταν πολύ χρήσιμα!

Κάντε την επίσκεψή σας εδώ και δείτε το!"

-Δημιουργησες ενα θεμα τριων σελιδων και 30 απαντησεων με τη μεθοδο της ανατροφοδοτησης.:)Ανατροφοδοτουσες συνεχεια το εν λογω θεμα με κινησεις που εκανες ή προκειται να κανεις σε σχεση με τη βελτιωση της εμφανισης της ιστοσελιδας σου.(κατι το οποιο εκανε και ο marten91)

-Δεν ζητησες την βοηθεια σε "τεχνικα μερη" μεσω του θεματος σου.(κατι το οποιο εκανε ο marten91)

[NetHawk'] δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλήθηκες εσύ!

Δεν θα το ελεγα ενοχληση...Απλα επειδη ειχε τυχει να παρακολουθησω το θεμα που ειχες ανοιξει με την δικη σου προσπαθεια για ενα φορουμ και επειδη "ετυχε της καλυτερης υποδοχης" μου φανηκε καπως αδικο ιδιαιτερα απο εσενα να φερεσαι τοσο επικριτικα απεναντι σε καποιον που οπως σου ειπα και πριν...ακολουθει τα χναρια σου...Υπαρχει δεδικασμενο πλεον!:)

Δημοσ.

Συμφωνώ κ γω με τον [NetHawk], και διαφωνώ με την αντίδραση και ειδικά με τα σχόλια της MariaTs.....Ειδικά το σχόλιο για την άδεια των γονιών είναι αρκετά ειρωνικό και πολύ κακόγουστο.....Έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι θέμα ανταγωνισμού μάλλον ή πικρίας μιας και τα 2 forum έχουν σχεδόν τον ίδιο αριθμό χρηστών, με διαφορά ζωής όμως έναν μήνα περίπου το ένα από το άλλο.....

Εντάξει ο marten91 είναι κάπως ενθουσιώδης και ζητά πολλές πληροφορίες,κλπ. αλλά εντάξει ένα φόρουμ έκανε ο άνθρωπος, δεν ξέρει κάποια πράγματα κ ρωτάει και μόλις του έγινε κ παρατήρηση συναιτίστηκε αμέσως.....

Εγώ λέω να αφήσουμε τα φαγώματα και αν κάποιος έχει να κάνει κριτική θετική ΚΑΙ αρνητική, ας την κάνει αλλά καλοπροαίρετα πάντα, και ειδικά εσείς που μπήκατε στο κόπο κ δημιουργήσατε αυτά τα φόρουμ κοιτάξτε κ σκεφτείτε πώς θα τα κάνετε καλύτερα...Έτσι κ σεις θα χετε μεγαλύτερη κίνηση και οι χρήστες θα είναι ικανοποιημένοι......

Δημοσ.

Παιδιά δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας και να τσακωνόμαστε...

Ζητώ συγγνώμη από όλα τα μέλη και ειδικότερα από την Μαριά Τσ.

Επίσης ζητώ συγγνώμη στους mods και admins για την αναστάτωση στο τοπικ...

Και ζητώ να διαγραφεί όλο το θέμα που άνοιξα...

Και πάλι συγγνώμη

Δημοσ.

Καλά μην το κάνεις τόσο τραγικό το ζήτημα marten. Όποιος δεν ενδιαφέρετε μπορεί να αγνοήσει το topic αυτό και να διαβάσει μόνο τα υπόλοιπα.

MariaTs. αν το βρίσκεις υπερβολικό απλά μην διαβάζεις το θέμα αυτό. Για εμένα η όλη προσπάθεια του martin91 είναι πολύ σημαντική για την ηλικία του και χαίρομαι όταν μπορώ να τον βοηθήσω.

Δημοσ.
Εγώ λέω να αφήσουμε τα φαγώματα και αν κάποιος έχει να κάνει κριτική θετική ΚΑΙ αρνητική, ας την κάνει αλλά καλοπροαίρετα πάντα, και ειδικά εσείς που μπήκατε στο κόπο κ δημιουργήσατε αυτά τα φόρουμ κοιτάξτε κ σκεφτείτε πώς θα τα κάνετε καλύτερα...Έτσι κ σεις θα χετε μεγαλύτερη κίνηση και οι χρήστες θα είναι ικανοποιημένοι......

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη!

marten 91 δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη! Ότι σχόλιο έχω γράψει έχει γίνει με καλή διάθεση και όχι ανταγωνιστικά!!! Προς Θεού! Αν όντως η ηλικία σου είναι αυτή που αναγράφεις στο προφίλ, αλλά και στο id σου στη σελίδα σου, είσαι άξιος συγχαρητηρίων! Τέλος όσον αφορά το σχόλιο για τους γονείς, το ανέφερα γιατί σκέφτηκα ότι δεν θα ήθελα να ανακαλύψω για παράδειγμα ότι το παιδί μου κάτι στήνει στο διαδίκτυο και δεν έχω ιδέα! Υπό αυτή την έννοια έγραψα το σχόλιο και όχι για να παρεξηγηθώ. Όσοι είναι γονείς θα με καταλαβαίνετε σίγουρα!

Και τέλος προς άπαντες: καλή διάθεση να υπάρχει και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες!!! :grin:

Δημοσ.

marten91 δεν εγινε κατι "παρανομο" σ'αυτο το θεμα συμφωνα με τους κανονες του ινσομνια οποτε δεν χρειαζεται να απολογεισαι για τιποτα.Ουτε να θεωρεις εαυτο προξενο καποιας καταστασης και να ζητας συγνωμη.Απλα εμενα δεν μου φανηκε κατι σωστο και διατυπωσα τις αντιρρησεις μου.Κατα τα αλλα δεν εχω καποιο προβλημα με κανενα και ουτε επιθυμω τσακωμους,κοντρες,κτλπ.

Sorry για το μεγαλο offtopic :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...