Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους δικό μου domain&σελίδα...επισκεφτείτε την!

marten91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
marten91 η πρωτη σελιδα ειναι mod phpbb2 1.52 plus? ειναι δυσκολο να μπει? ρωταω γιατι εχω φτιαξει κι εγω ενα φορουμ (σε phpbb) για την πολη μου (υπογραφη) αλλα η πρωτη σελιδα ειναι σε html. θα ηθελα κι εγω να κανω κατι τετοιο' date=' για δωσε κανα info.

μια χαρα ειναι η σελιδα σου[/quote']

Ναι η αρχική είναι το mod EzPortal του Smartor. Θα το βρεις εδώ: http://smartor.is-root.com/

Απλά το phpbb2 1.52 plus ενσωματώνει πολλά mod μαζί με την εγκατάσταση και ένα από αυτά είναι και το EzPortal.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια....

Φίλε Sokonik από ότι κατάλαβα θα ήθελες να βάλεις στην σελίδα σου το phpbb2 plus 1.52...

Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολο....Κάνεις upload όλα τα αρχεία και τους φακέλους...Μόλις τα ανεβάσεις μπαίνεις στο σιτε σου και ανοίγει αυτόματα το install...βάζεις τα στοιχεία που σου ζητάει και πατάς install..Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης διαγράφεις το φάκελο install όλο... και το σιτε είναι έτοιμο...μπαίνεις στο admin control και κάνεις ότι ρυθμίσεις θέλεις...!

Αυτά....Η ιστοσελίδα σας είναι τρομερή....Καλή συνέχεια...!

Δημοσ.

Tι να κατεβασω ρε παιδια το ez portal η το phpbb2 plus 1.52 και τι γινεται με το phpbb που εχω ηδη στησει?

Δημοσ.

Έχεις 2 επιλογές:

1. Να στήσεις το phpbb2 Plus από την αρχή ώστε να έχει και το EzPortal.

2. Να προσθέσεις το mod EzPortal στο ήδη υπάρχον phpbb που έχεις.

Υ.Γ.: Έχουμε ξεφύγει από το θέμα του topic. Καλύτερα άνοιξε ένα νέο στο Web Authoring.

Δημοσ.
Με γειά τη σελίδα.

Γιατί ζητάς συγγνώμη; :?

Η περιγραφή του forum που γράφεις έχει ως εξής:

Internet

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου! Συζήτηση για τις διάφορες δυνατότητες που μας παρέχει το διαδίκτυο και σχολιασμός ενδιαφέροντων ιστοσελίδων καθώς και προσωπικών δημιουργιών

Άρα δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. ;)

Gia na mhn faei ban to ekane mallon... ;-) it's ok pisteuw! Mias kai den copiarei kai den exei tpt to paranomo h epikidnyno gia tous xrhstes tou insomnia. :)

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας' date=' ο λογαριασμός σας έχει δημιουργηθεί. Μπορείτε από τώρα να συνδέεστε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας[/quote']

Kalhmera.... Eipa kai egw na graftw sto forum... Elpizw mono na exw xrono na mpainw ;-)

Δημοσ.

marten91 μήπως πρέπει να ψάξεις και μόνος σου πως λειτουργεί η σελίδα σου; Πως θα μάθεις διαφορετικά; Κι εγώ όταν παρουσίασα το δικό μου φόρουμ δεν άρχισα να ρωτάω "το πως και που και πότε και όταν και γιατί"! Έκατσα και το έψαξα! Και λάθη έκανα και μηνύματα μελών έσβησα κατά λάθος και τις θεματικές ενότητες μπέρδεψα... αλλά την έμαθα την ρημάδα την δούλεψή του!!! :lol:

Δημοσ.

Banner:

Στο type επιλέγεις: Custom HTML Code

Ψηφοφορίες:

Από το ACP στο πεδίο Portal --> Configuration --> Poll forum(s) ρυθμίζεις το φόρουμ που έχεις τις ψηφοφορίες.

Ψάξε καλά πάντως όπως σου λέει και η Μαρία. Δεν είναι δύσκολο να τα βρεις και μόνος σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...