Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους δικό μου domain&σελίδα...επισκεφτείτε την!

marten91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη από τους admin kai tous mods...

Με γειά τη σελίδα.

Γιατί ζητάς συγγνώμη; :?

Η περιγραφή του forum που γράφεις έχει ως εξής:

Internet

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου! Συζήτηση για τις διάφορες δυνατότητες που μας παρέχει το διαδίκτυο και σχολιασμός ενδιαφέροντων ιστοσελίδων καθώς και προσωπικών δημιουργιών

Άρα δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. ;)

Δημοσ.

Kαλησπερα .

Καλοριζικη η σελιδα σου ,ωραια δουλεια :D

Μην αγχωνεσαι ετσι για την ελλειψη προσελευσης , ειναι πρωτη μερα που την εβαλες εδω και ειναι και περιοδος διακοπων .

Δημοσ.

Εγινα μελος καλο μου .

Δεν εχω ιδεα απο σελιδες + φορουμ και δεν μπορω να σου πω σχετικα με το τι πρεπει να προσθεσεις ή να αφαιρεσεις :)

Δημοσ.

Kατ'αρχήν καλορίζικη η σελίδα! Θα σου 'μιλήσω' εκ πείρας πρόσφατης! Έστεισα κι εγώ το δικό μου φόρουμ (δες υπογραφή). Έβαλα κάποια θέματα! Η πιο σωστή συμβουλή που μου έδωσαν εδώ τα μέλη, είναι να έχω λίγα θέματα και όλο το φόρουμ θα αναπτύσσετε ανάλογα με την ζήτηση. Πολύ σωστή και σοφή συμβουλή. Είχαν δίκιο και την ακολούθησα. Το ίδιο προτείνω κι εγώ σε σένα! :wink:

Τώρα όσον αφορά την προσέλευση μελών... Δεν χρειάζεται να πιέσεις κανέναν! Όσοι έχουν διάθεση θα το κάνουν... Απλά θέλει υπομονή και πάντα να ενημερώνεις την σελίδα σου! Στο δικό μου φόρουμ υπάρχουν αρκετοί επισκέπτες, έστω κι αυτό με χαροποιεί! Είναι λίγα τα μέλη, αλλά και πάλι δεν πειράζει! Καλή καρδιά πάντα... :grin:

Δημοσ.

παιδιά μια σοσ ερώτηση

από που μπορώ να επιλέξω να μην μπορούν οι επισκέπτες να ποστάρουν χωρίς να έχουν εγγραφεί???γίνετε από το admin panel???

Εσείς τι λέτε....Να το αφήσω ελεύθερο να κάνουν πόστ ακόμα και οι επισκέπτες??? Πιστεύω ότι είναι καλύτερο...Τι λέτε???

Δημοσ.
Kατ'αρχήν καλορίζικη η σελίδα! Θα σου 'μιλήσω' εκ πείρας πρόσφατης! Έστεισα κι εγώ το δικό μου φόρουμ (δες υπογραφή). Έβαλα κάποια θέματα! Η πιο σωστή συμβουλή που μου έδωσαν εδώ τα μέλη' date=' είναι να έχω λίγα θέματα και όλο το φόρουμ θα αναπτύσσετε ανάλογα με την ζήτηση. Πολύ σωστή και σοφή συμβουλή[/b']. Είχαν δίκιο και την ακολούθησα. Το ίδιο προτείνω κι εγώ σε σένα! :wink:

Τώρα όσον αφορά την προσέλευση μελών... Δεν χρειάζεται να πιέσεις κανέναν! Όσοι έχουν διάθεση θα το κάνουν... Απλά θέλει υπομονή και πάντα να ενημερώνεις την σελίδα σου! Στο δικό μου φόρουμ υπάρχουν αρκετοί επισκέπτες, έστω κι αυτό με χαροποιεί! Είναι λίγα τα μέλη, αλλά και πάλι δεν πειράζει! Καλή καρδιά πάντα... :grin:

signomi, Maria, alla an "akouses ti simbouli kai meioses ton arithmo ton thematon sou", posa eixes prin tin akouseis?

Δημοσ.

marten91 η πρωτη σελιδα ειναι mod phpbb2 1.52 plus? ειναι δυσκολο να μπει? ρωταω γιατι εχω φτιαξει κι εγω ενα φορουμ (σε phpbb) για την πολη μου (υπογραφη) αλλα η πρωτη σελιδα ειναι σε html. θα ηθελα κι εγω να κανω κατι τετοιο, για δωσε κανα info.

μια χαρα ειναι η σελιδα σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...