Προς το περιεχόμενο

XviD/DivX πόσο bitrate για ποιότητα DVD??

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά την είχα πάντα αυτή την απορία.. Με την βελτίωση των codecs XviD και DivX, πιστεύω ακόμα και σε σχετικά χαμηλά bitrates δεν έχει σημαντική διαφορά απο το DVD. Και μιλάμε για διαφορά που να είναι διακριτή με το μάτι. Απλά το θέμα είναι ότι δεν έχω DivX επιτραπέζιο DVD Player, οπότε θα προτιμούσα να μου πει κανείς που έχει, και βλέπει τα DivX/XviD σε καμιά μεγάλη οθόνη τηλεόρασης, όπου οι όποιες ατέλειες είναι σίγουρα περισσότερο φανερές. Απο πόσο περίπου bitrate και πάνω δεν φαίνεται κάποια διαφορά? Είχα ακούσει κάτι για bitrate κοντά στο 1000, αλλά είπα μήπως άλλαξε η κατάσταση με τις καινούργιες εκδόσεις των codecs, ή μήπως με κάποιο τρόπο έχει υπολογιστεί αυτό με μεγαλύτερη ακρίβεια. Συνήθως χρησιμοποιώ XviD, και προτιμώ τις stable εκδόσεις. Βασικά έχει διαφορά (στην αρχική μου ερώτηση) το XviD απο το DivX? Το DivX 6 παρόλο που το έχω, δεν το έχω περάσει, κυρίως γιατί περιμένω να βγει stable έκδοση του AutoGK που να το υποστηρίζει, οπότε έχω το 5.2..

Δεν ξέρω αν έχει σημαντική διαφορά και ο ήχος ανάλογα με το bitrate. Συνήθως το υπολογίζω ανάλογα με το μήκος της ταινίας, αλλά τις περισσότερες φορές αρκούμαι σε mp3 128kbps, όπως και στα περισσότερα μουσικά mp3 μου. Εξάλλου δύσκολα καταλαβαίνω διαφορά σε μεγαλύτερα bitrates. Μήπως σε καλύτερα συστήματα έχει και εκεί διαφορά? Ή μήπως τελικά η βασική διαφορά είναι ανάμεσα σε mp3 και πολυκάναλο AC3??

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oi "ateleies" logw xamhlwn bitrates einai pio emfaneis sthn o8onh tou pc kai ligotero se mia tv. A) giati oi o8ones pc einai poiotika anwteres kai B) polla epitrapezia dvd players -ta fthniarika- kanoun elaxisto ews ka8olou deblocking C) giati sthn o8onh tou pc ka8esai polu pio konta ap'oti sthn tv

Den uparxei kapoio magiko noumero bitrate. Genika oso megalutero to bitrate, toso kaluterh h poiothta, alla prepei na 3ereis kai ti kaneis... Exw prosfato paradeigma filou pou ekane encode sta 1200 kai htan xeirotero to apotelesma apo diko mou encode sta 895. Paizoun polla, poso xwro 8a desmeuseis gia ton hxo, posa passes 8a kaneis, se ti mode duskolias 8a oriseis ton codec, an 8a baleis filtra klp... Otan 8eleis na xwreseis se 1 `h 2 cd mia tainia prepei na 3ereis na "zugizeis" ta pragmata.

De mporw na katalabw giati kapoios 8a xrhsimopoihsei 1 pass anti gia 2, fast codec mode, ac3 hxo otan exei strereo output ('h otan h tainia exei 2 mono kanalia) klpklp. Ypoti8etai oti kanei kapoios mia copia gia na thn exei kai logiko einai na thn exei sthn megisth dunath poiothta pou mporei, dedomenou tou xwrou pou 8a xrhsimopoihsei. Fusika to kalo argei. Alla upoti8etai oti to kanoume gia mas, kai oxi gia na 3epeta3oume oso to dunaton grhgorotera mia metriothta...

Sorry, alla exw bare8ei na antalassw me filous 3epetes, enw egw dinw diamantia... En oligois, an einai na kaneis kati kanto swsta, alliws mhn to kaneis ka8olou.

Δημοσ.

Πριν συζητησουμε το θεμα, σκοπευεις να αγορασεις player που να παιζει divx?

Προσωπικα, αν και εχω ηδη 2 divx players, γραφω πλεον μονο DVD με το DVDshrink και δεν ασχολουμαι καθολου με divx/xvid για πολλους και διαφορους λογους. Ο κυριοτερος ειναι οτι πλεον τα dvd δισκακια ειναι πολυ φτηνα. Ο αλλος ειναι οτι τα divx players δεν εχουν το ιδιο playback με τα DVD στα επιτραπεζια. Θα μπεις σε μπελαδες (πχ δε παιζουν ελληνικους υποτιτλους με το αυθεντικο firmware κλπ), μπορει να πηδανε σε μεγαλα bitrates κλπ.

Αν επιμενεις να κανεις τις ταινιες σου divx/xvid προτιμισε divx 5 για καλυτερη συμβατοτητα με τις επιτραπεζιες συσκευες. Σημαντικο: Παντα να κανεις τα divx σου το πολυ 2 GB, οχι παραπανω γιατι δε θα αναγνωριζονται στα επιτραπεζια. Αν κανεις τρεις ταινιες σε ενα DVD (1.5 Giga η καθε μια περιπου) η ποιοτητα ειναι μια χαρα στην TV. Εκτος αν ειναι πολυ μεγαλη η ταινια, πχ 3 ωρες (LOTR), οποτε προτιμισε τα 2 Giga που ειναι το ανωτερο οριο.

Δημοσ.
De mporw na katalabw giati kapoios 8a xrhsimopoihsei 1 pass anti gia 2

Αν ειναι 1-pass με fixed quantizer, αλλαζει το θεμα...

Αλλωστε τωρα πια περισσοτεροι γραφουν σε DVD, παρα σε CD...

Αν επιμενεις να κανεις τις ταινιες σου divx/xvid προτιμισε divx 5 για καλυτερη συμβατοτητα με τις επιτραπεζιες συσκευες. Σημαντικο: Παντα να κανεις τα divx σου το πολυ 2 GB, οχι παραπανω γιατι δε θα αναγνωριζονται στα επιτραπεζια. Αν κανεις τρεις ταινιες σε ενα DVD (1.5 Giga η καθε μια περιπου) η ποιοτητα ειναι μια χαρα στην TV. Εκτος αν ειναι πολυ μεγαλη η ταινια, πχ 3 ωρες (LOTR), οποτε προτιμισε τα 2 Giga που ειναι το ανωτερο οριο.

Η συμβατοτητα ειναι θεμα ρυθμισεων και οχι επιλογης codec...

Aκομα και αν ειναι μεγαλυτερη απο 2Gb, μπορεις να την χωρισεις με το VirtualDub...

Ο player μπορει να τα αναγνωρισει και να τα αναπαραγει διαδοχικα, αν εχουν τα καταλληλα ονοματα( movie_1.avi, movie_2.avi ), με μια μικρη παυση 1-2 sec...

Δημοσ.

@BLISS

Απο ότι κατάλαβα, την είχες ψάξει περισσότερο τη δουλειά με τα DivX, γιατί μιλάς για mode δυσκολίας, φίλτρα κλπ. Εγώ κάτι πήγα στην αρχή να καταλάβω, αλλά τελικά κατέληξα στην απλή λύση του AutoGK. Σίγουρα ζυγίζω τα πράγματα, συνήθως ανάλογα με τη διάρκεια της ταινίας, και βάζω στον ήχο mp3 με ανάλογο bitrate. Μόνο αν διαλέξω 2 CD's, (ή μάλλον λίγο παραπάνω, κάπου 1500ΜΒ, αφού τις γράφω πολλές μαζί σε ένα DVD) πηγαίνω σε υψηλό bitrate ήχου ή AC3.. Σε ένα μόνο πράγμα θα διαφωνήσω. Και στο pc που βλέπω τις ταινίες, πάλι απο το κρεβάτι μου αραχτός τις βλέπω, 2-3 μέτρα απόσταση. Βοηθάει βέβαια ότι έχω 19άρα οθόνη, και σχετικά μικρό δωμάτιο :) Πάντως όταν "ελέγχω" την ποιότητα του XviD, πάω και τη βλέπω απο τα 20εκατοστά. Γιατί σίγουρα απο πιο μακρυά ελάχιστα φαίνονται (οι όποιες ατέλειες εννοώ). Απλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο και με μία μεγάλη τηλεόραση..

@gspock

Αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε "απλό" επιτραπέζιο DVD Player, γιατί δε μου χρειάστηκε. Αλλά στο μέλλον όλο και θα πάρω.. DVD που είναι του εμπορίου και έχουν και extras κλπ τα γράφω απευθείας σε DVD. Όπως και ταινίες που μου άρεσαν πολύ, κι ας μην έχουν extra. Αλλά κάτι ταινίες που δίνουν εφημερίδες που δεν έχουν extra, ή κάτι ταινίες που δεν υπάρχει περίπτωση να τις δω παραπάνω απο μία φορά και απλά τις θέλω για τη συλλογή μου, τις κάνω XviD. Να σου πω, ώς ένα σημείο και για οικονομία χώρου. Έχω αρχίσει να μην έχω που να τα βαλω τα δισκάκια.. Και στην τελική, όσο υπάρχει ελεύθερη (και παράλληλα παράνομη βέβαια) διακίνηση μέσω νετ, πιστεύω χρειάζεται ένα DivX Player. Τέλος πάντων. Είπες:

"Ο αλλος ειναι οτι τα divx players δεν εχουν το ιδιο playback με τα DVD στα επιτραπεζια"

Επειδή δεν το κατάλαβα ακριβώς (ίσως φταίει και η τσίμπλα στο μάτι :lol: ). Τα DivX players δεν παίζουν κανονικά και τα DVD χωρίς προβλήματα όπως και τα "απλά" DVD players?? τι εννοείς δεν έχουν το ίδιο playback?? Για τους υπότιτλους έχω αρχίσει εδώ και κάποιο διάστημα να τους καίω στην εικόνα, γιατί βαρέθηκα να τους συγχρονίζω.. Αυτό με τα μεγάλα bitrates ισχύει και για τις πιο καινούργιες συσκευές? Γιατί νόμιζα είναι μόνο για τις παλιές. Εξάλλου στο AutoGK έχει μία επιλογή κατα το install που λέει "bitrate spikes control" (άσχετα αν εγώ δεν την είχα επιλέξει :| ) Οι περισσότερες ταινίες που έχω είναι σε 1 CD, με λίγες να είναι 2CD, δηλαδή κοντά στο 1,5GB. Είπες να επιλέξω DivX5 για συμβατότητα. Εννοείς ότι υπάρχει διαφορά και σε αυτά? Γιατί εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ το XviD. Έχεις συναντήσει κανένα πρόβλημα με την αναπαραγωγή του σε επιτραπέζιο DivX player? Ή με το DivX6?? Νόμιζα ότι πάνω-κάτω το ίδιο είναι. Α, και ταινία τύπου LOTR, δεν υπήρχε περίπτωση να την κάνω XviD :) Αν και τα 2 πρώτα που τα έχω σε mpeg4 (ας είναι καλά ο dslάς φίλος απο αγγλία, γιατί εγώ με την ISDN που να δω φως), είναι σε 2CD, και σε πολύ καλή ποιότητα. Πάντως κάτι μεγάλες ταινίες (πάνω απο 120-130 λεπτά), συνήθως τις βάζω 1490ΜΒ στο AutoGK..

Θα δοκιμάσω πάντως και αυτό που μου είπε ο zav σε άλλο forum, με fixed quality, δηλαδή με 1-pass, και θα ευχηθώ το AutoGK να επιλέξει το καλύτερο quantizer (whatever that is :lol: )

Δημοσ.

Οταν λεω οτι τα players εχουν καλυτερο plyback στα DVD, εννοω οτι παιζουν καλυτερα και πιο ανετα (με λιγοτερα προβληματα) τη format DVD παρα τα divx/xvid. Το οτι ενσωματωνεις τους υποτιτλους στα αρχεια σου ειναι ενα μεγαλο συν, μια που ολα τα divx players θα τους δειχνουν χωρις firmware update.

Σε γενικες γραμμες, κι αν δε το εχεις ψαξει, ειναι προτιμοτερο να χρησιμοιεις divx παρα xvid γιατι η συμβατοτητα ειναι καλυτερη. Ο φιλος zavlakas οταν λεει ειναι θεμα ρυθμισεων, μαλλον εννοει για μια συγκεκριμενη μαρκα divx player παρα γενικα για ολα. Εγω προσπαθω να σε καλυψω, απο τη στιγμη που δεν εχεις παρει ακομα player, για ολα τα μοντελα. Αν λοιπον προτιμησεις τα divx τωρα που δεν εχεις τη δυνατοτητα δοκιμων, να εισαι βεβαιος οτι οι πιθανοτητες να παιζουν αψογα ειναι μεγαλυτερες απο τα xvid. Αν επιμεινεις στο xvid, να το ψαξεις καλα με τις ρυθμισεις οπως αυτες που εχουν οι τελευταιες εκδοσεις AGK, αλλα και παλι, χωρις δοκιμες παντα υπαρχει πιθανοτητα να φτιαχνεις ταινιες που θα παιζουν προβληματικα. Για παραδειγμα, αλλα πραγματα πρεπει να προσεξεις αν παρεις mediatek based player κι αλλα αν παρεις Sigma based (Kiss). Σε παλιοτερες εκδοσεις του AGK παντως οι συγκεκριμενες ρυθμισεις συμβατοτητας που ειχε δεν καναν και πολλα για τα xvid, παλι ειχα μικρα πηδηματακια. Για αυτο και το γυρισα απο xvid σε divx, xρησιμοποιοντας το τελευταιο δεν κινδυνευεις σχεδον καθολου απο ρυθμισεις. Επισης αν κατεβαζεις απο το net οπου δε φτιαχνεις εσυ ο ιδιος τα αρχεια, να προτιμας παλι divx για τον ιδιο λογο. Δε θα μπω στη διαμαχη divx-xvid, πιστευω οτι οι διαφορες τους στην ποιοτητα ειναι απο απειροελαχιστες εως ανυπαρκτες. Οσον αφορα την ποιοτητα, αλλα πραγματα που ειναι πολυ πιο σημαντικα οπως αναφερω στην τελευταια παραγραφο.

Πολυ καλα κανεις και φτιαχνεις παντα αρχεια μικροτερα των 2 Giga. Σιγουρα μπορεις (και πρεπει) αν ειναι μεγαλυτερα να τα σπας σε δυαρια, αλλα ποιος ο λογος να κανεις μεγαλυτερα των 2 giga και κομματιασμενα και να μην τα κανεις DVD με το Shrink?

Οσον αφορα το οτι τα παλιοτερα players ειχαν προβληματα και τα συγχρονα δεν εχουν αυτο δεν ειναι απολυτως σωστο: Υπαρχουν συγκεκριμενα τσιπακια που κανουν διαφορετικη δουλεια το καθενα. Τα mediatek εχουν ας πουμε τα λιγοτερα προβληματα με τα divx/xvid, και ειναι και ποιο καινουργια απο αλλα τσιπακια, αλλα προσωπικα δεν θα τα προτιμουσα. Kι αυτο γιατι εχοντας ενα Kiss (sigma) κι ενα mediatek (Yamada) μπορω να πω με σιγουρια οτι υπαρχει διαφορα ποιοτητας αρκετα μεγαλη στην απεικονιση. Τα mediatek τσιπακια δεν εχουν και την καλυτερη εικονα. Για μενα λοιπον τα mediatek players ειναι μεν χρησιμα για να παιζουν τα παντα απροβληματιστα, αλλα οχι για να παιζουν με την καλυτερη εικονα (και σε divx/xvid και σε DVD). Και ως λατρης της ποιοτητας αυτο με ενδιαφερει προτιστως.

Εχω ανοιξει ενα σχετικο thread στο forum του zavlaka αλλα δυστυχως δεν προχωρησε η κουβεντα: http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=4921

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχουν όλοι σχεδόν DVD Recorders, προσωπικά δε βλέπω το λόγο να περιμένω 3-4 ώρες για ένα αβέβαιο αποτέλεσμα. Μέσα σε μισή ώρα το πολύ μπορώ να έχω κορύφαίο αποτέλεσμα (κεφάλαια, menu κλπ) με λιγότερο κόστος, και πλήρη συμβατότητα.

Εχω ενώσει και πάρα πολλές ταινίες (μικρές ταινίες δύο σε ένα DVD) με το DVD2one με καλή ποιότητα

Δημοσ.
Ο φιλος zavlakas οταν λεει ειναι θεμα ρυθμισεων, μαλλον εννοει για μια συγκεκριμενη μαρκα divx player παρα γενικα για ολα.

To DivX certification καθοριζει συγκεκριμενες ρυθμισεις, οι οποιες αποτελουν το Home theater profile...

Oποιοδηποτε .avi εχει κωδικοποιηθει με βαση αυτες τις ρυθμισεις, ανεξαρτητως του ASP codec που εχει χρησιμοποιηθει, θα αναπαραγεται απροβληματιστα...

Kι αυτο γιατι εχοντας ενα Kiss (sigma) κι ενα mediatek (Yamada) μπορω να πω με σιγουρια οτι υπαρχει διαφορα ποιοτητας αρκετα μεγαλη στην απεικονιση. Τα mediatek τσιπακια δεν εχουν και την καλυτερη εικονα.

Η συγκριση που κανεις ειναι ανεδαφικη...

Θα πρεπει να συγκρινεις το KISS, με καποιο αντιστοιχου κοστους και δυνατοτητων mediatek-based player(Philips, Pioneer)...

Yπαρχουν 4 διαφορετικοι υπο-τυποι του MT1389...

To να κρινεις μια ολοκληρη τεχνολογια απο μια μεσαιων δυνατοτητων υλοποιηση(Yamada) ειναι ισοπεδωτικο...

Από τη στιγμή που έχουν όλοι σχεδόν DVD Recorders, προσωπικά δε βλέπω το λόγο να περιμένω 3-4 ώρες για ένα αβέβαιο αποτέλεσμα. Μέσα σε μισή ώρα το πολύ μπορώ να έχω κορύφαίο αποτέλεσμα (κεφάλαια, menu κλπ) με λιγότερο κόστος, και πλήρη συμβατότητα.

Εχω ενώσει και πάρα πολλές ταινίες (μικρές ταινίες δύο σε ένα DVD) με το DVD2one με καλή ποιότητα

Καταρχην δεν διαφωνω πολυ μαζι σου...

Αλλα αν χρησιμοποιουσα ενα ολοκληρο DVD για καθε ταινια που εκανα back-up, τωρα θα κοιμομουνα στον διαδρομο γιατι δεν θα χωραγα στο δωματιο...

...και ουτως ή αλλως, η τεχνολογια προχωραει....

Το Mpeg2 ειναι στα τελευταια του....

Δημοσ.
To DivX certification καθοριζει συγκεκριμενες ρυθμισεις' date=' οι οποιες αποτελουν το Home theater profile...

Oποιοδηποτε .avi εχει κωδικοποιηθει με βαση αυτες τις ρυθμισεις, ανεξαρτητως του ASP codec που εχει χρησιμοποιηθει, θα αναπαραγεται απροβληματιστα...[/quote']

Αυτα ειναι στη θεωρια. Στην πραξη ομως, μετα απο αρκετες δοκιμες μεταπηδησα στο divx για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Τα B-frames π.χ ειναι κατι που αν υπαρχουν στο xvid κανουν το Kiss να εχει ελαφρα πηδηματακια. Και με το AGK δεν γινεται να κανεις xvid χωρις B-frames. Το GK το εχω παρατησει εδω και καιρο, το AGK ειναι πολυ πιο βολικο.

Η συγκριση που κανεις ειναι ανεδαφικη...

Θα πρεπει να συγκρινεις το KISS' date=' με καποιο αντιστοιχου κοστους και δυνατοτητων mediatek-based player(Philips, Pioneer)...

Yπαρχουν 4 διαφορετικοι υπο-τυποι του MT1389...

To να κρινεις μια ολοκληρη τεχνολογια απο μια μεσαιων δυνατοτητων υλοποιηση(Yamada) ειναι ισοπεδωτικο...[/quote']

Διαφωνω: Το πιο σημαντικο κοματι ειναι το τσιπ. Απο τη στιγμη που το Yamada χρησιμοποιει το ιδιο τσιπ με αλλα mediatek players (και με το ιδιο firmware core) περιμενω την ιδια εικονα με μονο επιφανειακες διαφορες. Ενα divx player δεν ειναι και τοσο πολυπλοκο μηχανημα... Εξαλλου μεχρι καποιος αλλος που εχει συγκρινει διαφορα τσιπ μας πει την εμπειρια του θα μου επιτρεψεις να αρκεστω στην δικια μου ;) Γι' αυτο εκανα εξαλλου εκεινο το ποστ στο forum σου, για να διαλευκανουμε την υποθεση. Μακαρι να ειχα στη διαθεση μου και philips/sony mediatek player για να το συγκρινω :)

Ευελπιστω σε καποια φαση να δω και ενα divx player της Sony που εχει αγορασει καποιος γνωστος μου απο το Carrefur. Δε ξερω το ακριβες μοντελο και αν ειναι mediatek, αλλα θα ποσταρω εντυπωσεις οταν το δω.

Προς το παρον θα τεσταρω το νεο DVD player του Lidl, αλλα αυτο μαλλον δεν παιζει divx.

Δημοσ.
Αυτα ειναι στη θεωρια. Στην πραξη ομως, μετα απο αρκετες δοκιμες μεταπηδησα στο divx για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Τα B-frames π.χ ειναι κατι που αν υπαρχουν στο xvid κανουν το Kiss να εχει ελαφρα πηδηματακια. Και με το AGK δεν γινεται να κανεις xvid χωρις B-frames. Το GK το εχω παρατησει εδω και καιρο, το AGK ειναι πολυ πιο βολικο.

Για να παρει ενα player το DivX certification ομως πρεπει να εφαρμοζεται αυτη η θεωρια...

Αμφισβητεις το DivX certification;;

Δεν ειναι θεμα γενικοτερης παρουσιας των b-frames...

Μονο οταν βρισκονται μεσα σε packed bitstream, δημιουργουνται προβληματα...

...και αυτο λυνεται ευκολα, χωρις επανακωδικοποιηση(Mpeg4 Modifier)...

To AutoGK απενεργοποιει αυτοματα τα b-frames, οταν το compressibility value ειναι αρκετα μεγαλο ή οταν επιλεγεις maximum quality...

Διαφωνω: Το πιο σημαντικο κοματι ειναι το τσιπ. Απο τη στιγμη που το Yamada χρησιμοποιει το ιδιο τσιπ με αλλα mediatek players (και με το ιδιο firmware core) περιμενω την ιδια εικονα με μονο επιφανειακες διαφορες. Ενα divx player δεν ειναι και τοσο πολυπλοκο μηχανημα... Εξαλλου μεχρι καποιος αλλος που εχει συγκρινει διαφορα τσιπ μας πει την εμπειρια του θα μου επιτρεψεις να αρκεστω στην δικια μου Γι' αυτο εκανα εξαλλου εκεινο το ποστ στο forum σου, για να διαλευκανουμε την υποθεση. Μακαρι να ειχα στη διαθεση μου και philips/sony mediatek player για να το συγκρινω

Ευελπιστω σε καποια φαση να δω και ενα divx player της Sony που εχει αγορασει καποιος γνωστος μου απο το Carrefur. Δε ξερω το ακριβες μοντελο και αν ειναι mediatek, αλλα θα ποσταρω εντυπωσεις οταν το δω.

Προς το παρον θα τεσταρω το νεο DVD player του Lidl, αλλα αυτο μαλλον δεν παιζει divx.

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...

Οπως σου ειπα και παραπανω το MT1389 δεν ειναι ενα chip...

Eιναι μια οικογενεια με 4 διαφορετικα chips(DE, GE, FE, EE), που το καθενα εχει διαφορετικες προδιαγραφες και φυσικα διαφορετικες δυνατοτητες...

Για να κανεις, μια αντικειμενικη συγκριση θα πρεπει να επιλεξεις καποιο player με το MT1389EE, το οποιο θεωρειται το καλυτερο...

Δημοσ.

Τελικά το DivX Certification ισχύει και για τα XviD? Ή όχι?? Γιατί αν όχι, μάλλον θα έχω πρόβλημα με πάνω απο το 50% των ταινιών μου..

Δημοσ.

Yπαρχουν ειδικα προγραμματα, οπως το Μpeg4 modifier και το AviReComp, που μπορουν να "συμμορφωσουν" τα .avi αρχεια με το DivX Certification...

Δημοσ.

Ναι, αλλά το θέμα είναι να ξέρω αν θα έχω πρόβλημα, ΠΡΙΝ τα κάψω σε δισκάκι. Δηλαδή θα μου πρότεινες όλα τα XviD μου πριν τα κάψω να τα περνάω από κάποιο απο τα 2 αυτά προγράμματα??

Δημοσ.

Το Gspot το χρησιμοποιώ πολύ συχνά.. Αλλά τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω εκεί για να ξέρω ότι δε θα έχω προβλήματα?? Που και τι πρέπει να λέει??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...