metmat Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Κατέβασα κι εγω το demo. Τι να πω ρε παιδιά; Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό. Πολύ καλή ατμόσφαιρα, φυσικότητα στις κινήσεις των χαρακτήρων και όλα πολύ όμορφα. Αλλά μου φάνηκε υπερβολικά βαρύ παιχνίδι για να δουλέψει σε κάποιο σύστημα. Από το configuration του παιχνιδιού έβαλα στο performance απλά high και όχι maximum και έκανε τρομερά κοψίματα, ειδικά την ώρα που ήταν να θρηνήσουμε νεκρούς! Το σύστημα στο οποίο έβαλα το παιχνίδι είναι A64 3400, 1024 RAM, GeForce 6800GT. Oι τύποι που φτιάξανε το F.E.A.R. σε τι μηχάνημα το δοκιμάσανε;
mert Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Φανταστειτε το Oblivion τι απαιτησεις θα εχει.
Wolfidis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Το παιχνίδι για να παίξει ικανοποιητικά με full detail κτλ θέλει SLI. Ούτε η 7800 τι παιζει τόσο άνετα!
user-64 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 παιδια το DEMO ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ ME NVIDIAFX5700LE 256 TO EΠΑΙΞΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ QUALITY ΚΑΙ ΗΤΑΝ G@M@TO ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΣΕΡΝΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η FULL VERSION ??? :grin:
The Crow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 παιδια το DEMO ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ ME NVIDIAFX5700LE 256 TO EΠΑΙΞΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ QUALITY ΚΑΙ ΗΤΑΝ G@M@TO ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΣΕΡΝΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η FULL VERSION ??? :grin: Αρχές Νοέμβρη βγαίνει αν δεν κάνω λάθος.
bend Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Παιδία με Α64 3200, Gigabyte 6800gt 1GB ram, θα μου παιζει με ολα τα καλουδια ή μάπα το συστημά μου για της νεας γενιας παιχνίδια, γιατί εαν έδωσα κοντά στα 400 ευρωπουλα για την κάρτα και ναμην παιζουν όλα τα καλούδια αει σ.........
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 the crow ,epexses to demo na mou peis kai mena giati exoume peripou to idio sistima . athlon 1700 , 512mb ram ddr , FX5700 . ti lete tha antexsei min katevazo adika to demo ?
billpeppas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 the crow ' date='epexses to demo na mou peis kai mena giati exoume peripou to idio sistima . athlon 1700 , 512mb ram ddr , FX5700 . ti lete tha antexsei min katevazo adika to demo ?[/quote'] Με την κάρτα σου, την CPU σου, και την λίγη RAM σου, όλα στο Minimum & όσα γίνονται disabled, στα 640x480 και εκεί όχι τέλεια. Αλλά απλά για να το δείς καλά είναι. Βάλε τα και 1024x768 και όλα full details, να δείς κατά κάποιον τρόπο πως είναι το game, έστω και σε...20 seconds per frame mode Επίσης πόσο σου παίρνει βρε συ σαν κόστος να κατεβάσεις το demo με την DSL ρε Πάνο ? Έλεος τσίπη P.S. Λέμε με τα παιδιά από την Clan να κανονίσουμε φαγητό/ποτό , τι λες ?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Επίσης πόσο σου παίρνει βρε συ σαν κόστος να κατεβάσεις το demo με την DSL ρε Πάνο ? Έλεος τσίπη den einai thema xrimaton re afou ta exo dosei brosta ta xrimata gia 4 mines .apla protimo na katevaso kana allo game i tainia . P.S. Λέμε με τα παιδιά από την Clan να κανονίσουμε φαγητό/ποτό ' date=' τι λες ?[/quote'] xmm ,pistevo pos eimai mesa...
mandipl Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 vlepo oloi exete arxisei ta amd 64 eee? ego me to tapeino mou amd 2400+ pantos kano mia xara doulia .epaixa to demo kai omologo pos itan poli ka...otiko .eidika o ixos foveros . me 6600gt to epaixa se medium kai 800x 600 kai mou fanike poli kali i poiotita . spania mikrokolimata .tha to dokimaso kai se pio high settings . an exei kapoios paromoio sistima as mou pei ti na valo .na empisteyto to aytomato settarisma tou paixnidiou? pantos otan pira tin karta mou pisteya oti tha mporo na paizo ola ta paixnidia se high quality kai exo arxisei na apogoiteyome . i ram mou eftase sta oria tis (512 ) isos thelei anavathmisi . pantos o 2400+ einai akoma poli kalos nomizogia ena tetio paixnidi? ti lete ?einai o protos mou epexergastis kai mou kakofenete na ton allaxo .
billpeppas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 @mandipl: Για τα σύγχρονα games θες 1GB at least. Σύντομα θα υπάρξουν και games που σε 1024x768 & Full Details θα θέλουν και παραπάνω RAM Εδώ η high end πρόταση δεν παίζει όλα τα games σε high quality, περίμενες μια Mid-End να το κάνει ? Πλέον και ο επεξεργαστής περιορίζει αρκετά την απόδοση σε αρκετά games. Αυτό που λέμε CPU Bottleneck... Οι Athlon XP υπολοίπονται αρκετά των Athlon 64 στα games. Στο FEAR την CPU σου την ρημάζουν τα physics κυρίως.
mandipl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 parola ayta to paizo mia xara to paixnidaki .
The Crow Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 the crow ' date='epexses to demo na mou peis kai mena giati exoume peripou to idio sistima . athlon 1700 , 512mb ram ddr , FX5700 . ti lete tha antexsei min katevazo adika to demo ?[/quote'] Δεν το έπαιξα ακόμα για να δω πώς πάει αλλά μάλλον δε χρειάζεται καν να το βάλω!Ξέρω από τώρα το αποτέλεσμα!:razz:
Wolfidis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 billpeppas Πλέον και ο επεξεργαστής περιορίζει αρκετά την απόδοση σε αρκετά games.Αυτό που λέμε CPU Bottleneck... Οι Athlon XP υπολοίπονται αρκετά των Athlon 64 στα games. Στο FEAR την CPU σου την ρημάζουν τα physics κυρίως. Αυτό πρέπει να συμβαίνει και σε εμένα.... και μιλάω για το Battlefield 2 με το οποίο έχω σπαστείv άσχημα..... Ο επεξεργαστής μου είναι P2.4 @ 3.0 στα 533..... Αν έβαζα prescott 3.2 θα έβλεπα καμιά διαφορά ή όχι???
billpeppas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 billpeppas Αυτό πρέπει να συμβαίνει και σε εμένα.... και μιλάω για το Battlefield 2 με το οποίο έχω σπαστείv άσχημα..... Ο επεξεργαστής μου είναι P2.4 @ 3.0 στα 533..... Αν έβαζα prescott 3.2 θα έβλεπα καμιά διαφορά ή όχι??? Όχι αισθητή διαφορά. Αντιθέτως θα είχες αρκετούτσικα κέρδη αν πήγαινες την CPU σου στα 3.5-4GHz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.