Προς το περιεχόμενο

F.E.A.R. Demo

pseira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το doom τρεχει με αυτη την καρτα (Ti 4200 128 mb)...το εχω δει, αλλα οχι 1024*768 και high γραφικα αλλα 860*640 και σε low γραφικα (1,7 mhz , 384ram)...απλα για μερικους αυτη η αναλυση δεν θεωρειται αναλυση για να παιξεις ενα παιχνιδι..δεν εχουν ολοι ομως λεφτα για μια "ακριβη" καρτα γραφικων.

ΚΑΛΟ θα ηταν να μην χαλαμε ενα topic που αναφερεται στο παιχνιδι F.E.A.R.

Δημοσ.
το doom τρεχει με αυτη την καρτα (Ti 4200 128 mb)...το εχω δει' date=' αλλα οχι 1024*768 και high γραφικα αλλα 860*640 και σε low γραφικα (1,7 mhz , 384ram)...απλα για μερικους αυτη η αναλυση δεν θεωρειται αναλυση για να παιξεις ενα παιχνιδι..δεν εχουν ολοι ομως λεφτα για μια "ακριβη" καρτα γραφικων.

ΚΑΛΟ θα ηταν να μην χαλαμε ενα topic που αναφερεται στο παιχνιδι F.E.A.R.[/quote']

Κατά κάποιο τρόπο παίζεται ναι.

Αλλά game χωρίς shadows ??? αυτό το λέμε game ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά σας βλέπω να λέτε όλο για τα συστήματά σας και πόσο καλά θα το παίξουν κτλπ κτλπ!!Δε σκεφτήκατε όμως κάτι!Αν του κοτσάρουν καμία προστασία σαν του Splinter Cell Chaos Theory τι θα κάνετε τότε;;!:wink:Δε λέω κάποιοι από σας μπορεί και να το πάρουν αυθεντικό αλλά πόσοι να είναι αυτοί άραγε;Έξοδα για αναβαθμίσεις, 700 ευρώ για κάρτες και μετά άλλα 60 ευρώ για το παιχνίδι!Όλα αυτά για 1 παιχνίδι!Εγώ ακόμα δεν έχω παίξει το Splinter Cell Chaos Theory και ξέρω και πολλούς που δεν το έχουν παίξει ούτε αυτοί.Για να δούμε και αυτό τι προστασία θα έχει άραγε!Πάντως εγώ να πάω να δώσω 60 ευρώ να το αγοράσω και να το παίζω σε Low settings ούτε με σφαίρες!

Δημοσ.

Το μοναδικό παιχνίδι που πραγματικά έχω απολάυσει ειναι το World of Warcraft, και πριν αρκετούς μήνες το Pirates! το οποιο μου θύμησε παλιές εποχές.

Η γνώμη μου είναι ότι όταν το παιχνίδι αξίζει, το παίρνεις και original αν σε καίει τόσο πολύ, δηλαδή προκειμένου να μην το παίξεις καθόλου τα δίνεις. Eδώ εμείς δίνουμε τα άπειρα λεφτά για το Wow, και ξέρω άτομο που αγοράζει καινούριο PC μονο κ μονο αυτό το game. Αυτό σημαίνει ότι οι πορωμένοι με το Splinter cell & όποιο άλλο δεν μπορούν να παίξουν copy το αγοράσανε, το ίδιο θα κάνουν κ αυτοί με το Fear.

To θεμα με τα συστηματα είναι απλό, αν κάποιον τον βολεύει/ικανοποιεί το να παίζει ενα παιχνίδι χωρίς σκιές (και ειδικα το Doom3 που ήταν ΜΟΝΟ σκιές :P) εμένα δεν με πειράζει, αλλά δεν είναι αυτό που θέλουν οι εταιρίες, γιατι το παιχνίδι ΧΑΝΕΙ, δεν είναι το ίδιο.

Και συμφωνώ απολυτα στο κάποια παιχνίδια να μην ξεκινανε ΚΑΝ αν δεν υπάρχουν οι προυποθέσεις, γιατι κάποτε όταν είχα μια μούφα κάρτα και τυρανιόμουν να παίξω κάτι δεν το απολάμβανα και το παράταγα. Ε οταν πήρα την 9800pro τα ξαναέπιασα και τα παιχνίδια ήταν κορυφαία!

Δημοσ.

Τα παιχνίδια πλέον εχουν ξεφύγει απτο παλιό συστημα του ένα pc παίζει τα πάντα. Δεν είναι DOS, και δεν είναι 2D.. Και μενα δεν με βολεύει που πρεπει να αναβαθμιζόμαστε συνεχώς αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ και οι κονσόλες...... πάρτε ενα PS2 και παίξτε...

Δημοσ.

Αν λέτε για μένα πάντως μέχρι και την σκιά του ήρωα είχα ενεργοποιήσει σε κάποια φάση μέσα από το configuration file.

Δημοσ.

ε καλά τα λέει και ο polaki αν είναι σε κάθε νέο παιχνίδι αν κάνουμε αναβάθμιση ε τότε θα εργαζόμαστε για να κάνουμ συνεχώς αναβαθμίσεις :?

Δημοσ.

@Divxakias

To FEAR βασίζεται στη νέα μηχανή της Monolith, το όνομα της οποίας μηχανής μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή!

Δημοσ.

Εμένα μου πάγωσε το demo δύο φορές και μόνο το restart διόρθωσε την κατάσταση. Έτυχε σε κανέναν άλλον; Οι θερμοκρασίες μου ήταν καλές. Κάρτα γραφικών 57, cpu 41, system 35.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...