DrFreeman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Με 9600pro και minimum (low) ρυθμίσεις στα γραφικά παέι καλά σε 1024 ανάλυση. Πολύ εντυπωσιακό game, με έχει στα κάρβουνα μέχρι να βγεί! Και το demo αν και μικρό σε διάρκεια είναι πολύ καλοφτιαγμένο και σε βάζει για τα καλά μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού!
FISHERMAN Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Molis to epaiksa ligoulaki kai egw...AMD64 3500+ 512ram (se liges meres opwsdipote 1gb) Radeon 9800pro 128mb kai me ta recommended settings se 1024x768 den to euxaristithika.Me maximum settings eixa trelaaaa kolimata.Parola auta ontws katapliktika grafika,foveri atmosfaira.Mia erotisi omws,to game den exei 5.1 hxo?Energopoihsa EAX2 exw kai ta hxeia me spdif coax alla den edine psifiako sima.
theod78 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Ego exo Pentium III sta 1008 Mhz 256 RAM kai FX 5200 sta 128MB kai to demo paei pio arga kai apo to slow motion.Xalia reeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
takis3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δοκιμάστε να το τρέξετε με απλό ήχο δηλαδη απενεργοποιήστε τα ΕΑΧ κλπ.Εχω παρατηρήσει ότι ο ήχος πέζει ρόλο στην απόδοση σε πολλά παιχνίδια.Κάποτε είχα κάνει ένα πείραμα και απενεργοποίησα την κάρτα ήχου σε ένα παιχνιδι που μου πήγαινε χάλια και μετά πήγαινε σφαίρα δεν είχα όμως ήχο.
polaki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 προφανώς το έκανες αυτό σε onboard κάρτα ήχου, γιατί οι κανονικές PCI κάρτες κάνουν την αποκωδικοποίηση του ήχου και δεν επιβαρύνουν καθόλου το σύστημα! Πάντως όντως φαίνεται βαρύδι, αντε να δούμε!!! Πότε βγαίνει το full?
DrFreeman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Κατά τον Οκτώβριο εκτός απροόπτου θα το έχουμε στα χέρια μας. Αντε να δούμε πότε θα αναβαθμίσουμε κιόλας.....
Legolas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Ωραιο το παιχνιδακι.το εβαλα πρωτα στο 1000αρη μου και ουτε που ξεκινησε,αλλα το εβαλα στο αλλο pc και ολα οκ.το κοριτσακι με εκανε και τα κλ@σ@ αφου το επαιξα βραδυ. τα οπλα πολυ ωραια κυριως το οπλο που ηταν σαν λεηζερ και σε εκανε κοκαλιαρη αν σε πετυχενε με μια. οπωε ειπα τα οπλα ωραια αλλα ο ηχος που εκαναν τα 2 αυτοματα δεν μου πολυαρεσαν. Αντε να ακουσουμε και καμια αλλη γνωμη
manik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Είναι το πρώτο παιχνίδι που με βάζει σε σκέψεις για αναβάθμιση αφού μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα με το σύστημα της υπογραφής παρ' όλο που είναι δύο χρονών. Βέβαια δεν θα ενδώσω μιας και το ταμείο είναι μείον... :-| :-| Πραγματικά φοβερά γραφικά και ήχος (ειδικά το σφύριγμα των σφαιρών) αλλά το παιχνίδι αυτό θα παίζει μια χαρά με σύστημα του επόμενου χρόνου... (VGA 512MB , 2GB RAM και κανας Α64 FX57-59).
takis3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 προφανώς το έκανες αυτό σε onboard κάρτα ήχου' date=' γιατί οι κανονικές PCI κάρτες κάνουν την αποκωδικοποίηση του ήχου και δεν επιβαρύνουν καθόλου το σύστημα! Πάντως όντως φαίνεται βαρύδι, αντε να δούμε!!! Πότε βγαίνει το full?[/quote'] Ναι σε onboard καρτα ήχου το είχα κάνει.Δεν το ήξερα ότι οι pci δεν βαρένουν το σύστημα με έβαλες στην πρίζα τώρα πάω να χτυπήσω μια pci μήπως δω βελτίωση γιατί ακόμα onboard εχω.Thanks.
Panahs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Από το λίγο που το είδα, αν και φαίνεται ότι έχει αυτό που θέλει ο παίχτης, έξυπνους και δραστήριους αντιπάλους, το παιχνίδι ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ. Έχουμε φτάσει λοιπόν στην εποχή που οι εταιρίες βγάζουν demos χωρίς να ντρέπονται καθόλου για τις επιδόσεις... οι οποίες βρομάνε... τεμπέλικο programming. To παιχνίδι είναι απλά σχεδόν unplayamble σε ανάλυση 640*480 στην κάρτα μου, μια GF4200Ti, την στιγμή που τα γραφικά του είναι καλά, ΑΛΛΑ όχι και εντυπωσιακά! Θα μου πείτε, πώς γίνεται να έχω εντυπωσιακά γραφικά σε μια GF4200? Μα πώς τότε έπαιξα το Doom3 ικανοποιητικότατα και χωρίς προβλήματα και μάλιστα με ΣΑΦΩΣ ανώτερα γραφικά από αυτά του FEAR με την ίδια κάρτα? Να γιατί τελικά κάποιες εταιρίες καταξιώνονται στον χώρο και τρέφουν τον σεβασμό των χρηστών για την προσπάθειά τους. Γιατί μπορεί η ID να καθυστέρησε (ένα ή δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια) να βγάλει το Doom3, παρέδωσε όμως ένα παιχνίδι που μπορούσε να παιχτεί πολύ ικανοποιητικά, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, και από υπολογιστές τριών χρόνων παλιούς. Τώρα αν το παιχνίδι ήταν ψιλοάκυρο από gamplay, αυτό είναι τελείως άλλο θέμα. Εδώ μιλάμε για απαιτήσεις.
pseira Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Εχμ...τα textures του Doom ήταν πολύ λιγότερα και χαμήλοτερης ανάλυσης από αυτά του FEAR..
billpeppas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 To Doom III ικανοποιητικά σε υπολογιστές τριών ετών ? Αχαχαχαχ... τι εννοείς? Έχοντας disabled τα πάντα, και σε 480x320 Windowed Mode ? Θα το κάνεις δηλαδή Doom II για να το παίξεις
polaki Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Κάτσε ρε συ, εγω σε 3GHz με 1gb ram (τότε) & 9800pro και το Doom3 το ζόριζε το σύστημα... Και ναι, εγω πιστεύω ότι αν ειναι να παίξεις κάτι, να το παίξεις "the way it was meant to be played". Τωρα όταν μιλάτε για pc 3ετών, 10ετίας και δεν ξερω και εγω τί, είναι σα να μου λέτε ότι θα δείτε το Lord of the rings σε 14άρα τηλεόραση με μονοφωνικό ήχο... Δεν λεω, μαλακια των εταιριων που βγαζουν τα παιχνίδια με ΤΕΤΟΙΕΣ κτηνώδεις απαιτήσεις, αλλά αν ειναι έτσι και εχουμε απαιτησεις να παίζουν τα games σε τοσο παλιά συστήματα ας παίξουμε κανα Quake 3 να τελειώνει η υποθεση!
Panahs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Βασικά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω, το Doom το έπαιξα σε high γραφικά με ανάλυση 1024*768 και όχι σε 480*320 όπως γράφουν κάποια όμορφα ειρωνικά σχόλια παραπάνω. Απλά χρειάστηκε να απενεργοποιήσω το anisotropic μέσα από το configuration file το οποίο ήταν 8x ως default. Τώρα όσοι δεν με πιστεύουν μπορούν να συνεχίζουν να γελάνε μαζί μου, αλλά και να δίνουν 700 ευρώ για μια κάρτα γραφικών για να παίξουν FEAR. A! και κάτι ακόμα: Δεν ξέρω ποιο παιχνίδι είχε textures μεγαλύτερης ανάλυσης, ξέρω όμως ποιο φαινόταν καλύτερα και συγχρόνως έπαιζε και καλύτερα. Και αυτό ήταν το Doom3.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 me athlon xp 1700 ,512 ram kai FX5700 epexse mia xara sto pc mou to Doom III . apla den vazeis AA .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.