Προς το περιεχόμενο

Θέλω απλά να συνδέσω 2 PC μαζί!!!

Πέτρος Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αυτό που θέλω να κάνω είναι απλό γιατί το είχα ξανακάνει αλλά τώρα έχει πολύ καιρό που το είχα κάνει και δεν θυμάμαι. Θέλω να συνδέσω 2 υπολογιστές ώστε να στείλω αρχεία απο τον ένα στον άλλο και μόνο. Δεν θέλω να κάνω ούτε κοινή χρήση κάποιας άλλης συσκευής ούτε τίποτα.

Θυμάμαι πως πρέπει για αρχή να βάλω το 100.100.100.1 και 255.255.255.0 στον ένα μετά 100.100.100.2 και 255.255.255.0 στον άλλο μέσα στις κάρτες δικτύου, μετά κάνω τα κομμάτια του σκληρού δίσκου που θέλω σε κοινή χρήση(ξέρετε, με το χεράκι που βγάζει πάνω στον δίσκο), μετά εγκατάσταση οικιακού δικτύου και στους δύο και τέλος πάμε στις θέσεις δικτύου και εκεί βγαίνουν τα κομμάτια που θέλουμε να πάρουμε ή να στείλουμε αρχεία.

Θυμάμαι την διαδρομή αλλά δεν θυμάμαι τι πατάμε στην εγκατάσταση οικιακού δικτύου. Μπορέι να κάνω λάθος και σε κάποια απο τα παραπάνω ή να υπάρχει άλλος τρόπος ευκολότερος για να μεταφέρουμε αρχεία. Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι πέστε μου ή ακόμα καλύτερα κάντε έναν οδηγό για να το κάνω στα σίγουρα. Η αν υπάρχει και σε κάποιο άλλο Site οδηγός δώστε το για να τον πάρω απο εκεί.

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Καλλη σου μερα Πετρος Σ.

Τι αλλο να θυμασαι ? Δεν ξεχασες και κατι :-)

Στην εγκατασταση δικτυου να "πεις" οτι οι υπολογιστες συνδεονται σε τοπικο δικτυο χωρις Internet και εισαι ενταξει, βαλε και αυτοματες τις ip αν κανουν τους κινεζους...

, κανε κ' trust τις ip στα firewall, κ' 1 restart σιγουρα.

Ριξε μια ματια εδω : http://www.in.gr/computer/xplan/page3.htm

Αυτα !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...