Προς το περιεχόμενο

Πού μπερδεύει

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το registry mechanic οι πιό πολλοί το ξέρετε.Μού παρουσιάζει δύο προβλήματα καί θέλω την άποψή σας.

1) Μόλις κλικάρω να ανοίξει μού λέει ότι ο windows installer προετοιμάζεται γιά να εγκαταστήσει το..office 2003(Το έχω στην έκδοση student)

Δείχνει εκεί κάποια δραστηριότητα,συγκεκριμένα δείχνει να γεμίζει μιά μπάρα όμως στη συνέχεια ανοίγει κανονικά.

2) Μετά την τελευταία αναβάθμιση στην έκδοση 5, μόλις πατήσω να κάνει live update η μπάρα γεμίζει μέχρι τη μέση καί μένει εκεί.Δεν μπορώ με τίποτα να κλείσω το παραθυράκι αυτό.Βρε σβύνω σχεδόν όλες τις διεργασίες στη διαχείρηση εργασιών αυτό εκεί! Ούτε αναμονή ούτε αλλαγή χρήστη ούτε αποσύνδεση χρήστη ούτε βέβαια επανεκκίνηση με αφίνει να κάνω.Μπαπ καί εγώ reset από το κουμπάκι.

Δημοσ.
Μόλις κλικάρω να ανοίξει μού λέει ότι ο windows installer προετοιμάζεται γιά να εγκαταστήσει το..office 2003
AYTO EINAI POLY SPASTIKO! ENA PROGRAMMA MOU KANEI AUTO TO PRAGMA AUTI TIN STIGMI! TI NA KANO!!!
  • Moderators
Δημοσ.

Μου χει συμβει και μενα το συγκεκριμενο μπερδεμα με το office μερικες φορας και μια με την encarta...Καθε φορα η μονη λυση που ειχα ηταν επανεγκατασταση του office(και της encarta αντιστοιχα).Παντως θα θελα πολυ να μαθω γιατι συμβαινει!

Δημοσ.

kita to profile sou mallon exei xalasi kai zitai to cd egatastasis tou office .

an thes na to xefortothis katevase to http:// http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe afto tha sou vgali mia lista me ola ta programata pou exeis egatestimena kai exoun gini egatastasi me ton ms installer. An exeis to cd tou office vgale to entry tou office pou tha sou vgali

Δημοσ.

μπορει καποιος να βοηθησει; κανει κατι εγκαταστασεις και μετα εμφανιζει το εικονιδιο του adobe reader 7 στην επιφανεια εργασιας. το σβηνω αλλα μολις τρεχω το tune up utilities γινεται το ιδιο και ξαναεμφανιζειται..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...