geovard Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Το registry mechanic οι πιό πολλοί το ξέρετε.Μού παρουσιάζει δύο προβλήματα καί θέλω την άποψή σας. 1) Μόλις κλικάρω να ανοίξει μού λέει ότι ο windows installer προετοιμάζεται γιά να εγκαταστήσει το..office 2003(Το έχω στην έκδοση student) Δείχνει εκεί κάποια δραστηριότητα,συγκεκριμένα δείχνει να γεμίζει μιά μπάρα όμως στη συνέχεια ανοίγει κανονικά. 2) Μετά την τελευταία αναβάθμιση στην έκδοση 5, μόλις πατήσω να κάνει live update η μπάρα γεμίζει μέχρι τη μέση καί μένει εκεί.Δεν μπορώ με τίποτα να κλείσω το παραθυράκι αυτό.Βρε σβύνω σχεδόν όλες τις διεργασίες στη διαχείρηση εργασιών αυτό εκεί! Ούτε αναμονή ούτε αλλαγή χρήστη ούτε αποσύνδεση χρήστη ούτε βέβαια επανεκκίνηση με αφίνει να κάνω.Μπαπ καί εγώ reset από το κουμπάκι.
lazaross Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μόλις κλικάρω να ανοίξει μού λέει ότι ο windows installer προετοιμάζεται γιά να εγκαταστήσει το..office 2003AYTO EINAI POLY SPASTIKO! ENA PROGRAMMA MOU KANEI AUTO TO PRAGMA AUTI TIN STIGMI! TI NA KANO!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μου χει συμβει και μενα το συγκεκριμενο μπερδεμα με το office μερικες φορας και μια με την encarta...Καθε φορα η μονη λυση που ειχα ηταν επανεγκατασταση του office(και της encarta αντιστοιχα).Παντως θα θελα πολυ να μαθω γιατι συμβαινει!
clopier Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 kita to profile sou mallon exei xalasi kai zitai to cd egatastasis tou office . an thes na to xefortothis katevase to http:// http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe afto tha sou vgali mia lista me ola ta programata pou exeis egatestimena kai exoun gini egatastasi me ton ms installer. An exeis to cd tou office vgale to entry tou office pou tha sou vgali
lazaross Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 εμενα μου εβγαζε για εγκατασταση της webcam..
lazaross Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 και τωρα οταν τρεχω το tune up utilities ανοιγει και το παραθυρο εγκαταστασης του adobe reader7! καμμια βοηθεια;
lazaross Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 μπορει καποιος να βοηθησει; κανει κατι εγκαταστασεις και μετα εμφανιζει το εικονιδιο του adobe reader 7 στην επιφανεια εργασιας. το σβηνω αλλα μολις τρεχω το tune up utilities γινεται το ιδιο και ξαναεμφανιζειται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.