Προς το περιεχόμενο

CPU Fan: Βγαζει ή Βαζει αερα?

datanet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CPU Fan: Βγαζει ή Βαζει αερα? Γιατι ανοιξα το κουτι μου και ειδα οτι το ανεμιστηρακι βαζει αερα δηλ. φυσαει προς την ψυχτρα της CPU? Ορισμενοι φιλοι μου ειπαν οτι συνηθως βγαζει αερα....

Εχω Intel Pentium4 2,53GHz, και η συναρμολογηση εγινε στο Πλαισιο.

Μηπως εχει μπει λαθος το ανεμιστηρακι? Οταν παιζω GTA San Andreas, η CPU χτυπαει κατι 60 βαθμους Κελσιου.

• Super Moderators
Δημοσ.

to fan pou einai panw sthn psyktra ths CPU fysaei pros thn psyktra asfalws...

otan 8es na krywsei (kai kala :P ) to faghto sou fysas h roufas aera? :P :p :P :p :P

Δημοσ.

μια εποχή που είχα πολύ free time και έκανα διάφορα πειράματα δοκίμασα και το ανάποδο...

άστο όπως είναι! για καλοκαίρι και gaming είναι λογικό το 60

Δημοσ.

Γελάμε βέβαια αλλά η ερώτηση του ανθρώπου έχει καί κάποια βάση.Η Thermaltake γιά παράδειγμα χρησιμποποιεί στη μεγάλη ψύκτρα δύο ανεμιστήρες ένας βάζει άλλος βγάζει.Μπορεί να τον μπέρδεψαν.

Δημοσ.

χα χα LOL thresh...:D

datanet μη μπερδευεσαι, το cpu fan φυσάει τη ψύκτρα...Οι ανεμιστηρες που βγάζουν αέρα είναι αυτοι που βρίσκονται στη πίσω μερια του κουτιού[exhaust] ή στο ταβανι.Ολοι οι υπόλοιποι βάζουν...

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις τις ψήχτρες ALPHA στις οποίες ο ανεμιστήρας έδιωχνε τον αέρα (τις θυμάστε ρε παλιοσειρές) τότε ο κανόνας είναι να σπρώχνουν αέρα προς την ψήχτρα οι ανεμιστήρες

Δημοσ.

Ενταξει ρε σεις, απλα μου ελεγαν το αναποδο δυο αλλοι, και ειπα μπας...!

Παντως τωρα που εβαλα και 3 ανεμιστηρακια, τα δυο να βαζουν στο κουτι και το τριτο να βγαζει, η CPU φτανει μεχρι 56 βαθμους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...