Προς το περιεχόμενο

LiteOn DVD+/-RW Dual Layer

pantoflinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δουλέψει κανείς με recorder αυτής της εταιρίας να μας πει άποψη;Στο διαδύκτιο αρκετοί τα ψηφίζουν ως καλά ενώ η τιμή του τετλευταίου μοντέλου DVD-RW σε κάποια καταστήματα είναι ελκυστική (<50?)......

Δημοσ.

Δεν έχω τέτοια μάρκα, αλλά απ' ότι έχω διαβάσει σε διάφορα forum, από ποιότητα εγγραφής είναι αρκετά καλά (όχι κορυφαία), αλλά είναι κορυφαία στην ανάγνωση.

Δημοσ.

To drive της υπογραφής μου με έχει υπηρετήσει απροβλημάτιστα εδώ και αρκετό καιρό. pantoflinos, επένδυσε άφοβα. Και στα δισκάκια μην τσιγκουνεύεσαι, έτσι? +R επώνυμα (Taiyo Yuden, Mitsui, TDK, Philips...) με φανατισμό!

Δημοσ.
Έχει δουλέψει κανείς με recorder αυτής της εταιρίας να μας πει άποψη;Στο διαδύκτιο αρκετοί τα ψηφίζουν ως καλά ενώ η τιμή του τετλευταίου μοντέλου DVD-RW σε κάποια καταστήματα είναι ελκυστική (<50?)......

Αμα είσαι διαθετιμένος να πειραματιστείς με διάφορα "κολπα" ,το drive γίνεται από τα κορυφαία αντιγραφικά -Περισσότερα εδώ :

http://club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?s=&forumid=44

Επίσης πρόσεξε να είναι αντιπροσωπείας Dionic (2 έτη εγγύηση, <5 εργάσιμες μέρες RMA)

Δημοσ.

OK guys ευχαριστώ για τις απαντήσεις....Όσο για τα άγραφα δισκάκια προτιμώ πάντα επώνυμα αλλά δυστυχώς τα Taiyo Yuden δεν τα βρίσκεις παντού.........!!!!!!!!!...........!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Το LiteOn 451S που έχω εδώ και 20 περίπου μήνες λειτουργεί (σχεδόν) απροβλημάτιστα. Λέω σχεδόν γιατί του έχω αλλάξει τα φώτα σε αναβαθμίσεις firmware! Τώρα το χρησιμοποιώ κυρίως για μετρήσεις ποιότητας εγγραφών (με το KProbe). Σε καλής ποιότητας δισκάκια (Taiyo Yuden π.χ. που βασικά χρησιμοποιώ) γράφει πολύ καλά. Και ως reader είναι επίσης αρκετά καλό και γρήγορο.

Δημοσ.

Εγώ έχω το LDW-411S(4+/4-) εδώ και 18 μήνες, το οποίο αναβάθμισα σχεδόν αμέσως σε 811S(8+/4-). Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες. Οι μόνες περιπτώσεις που έκαψε δισκάκια ήταν όταν "έβλεπε" για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη επίστρωση.

Δημοσ.

Έχει ή μπορεί κάποιος να κάνει, μια λίστα κατάταξης των μοντέλων LiteΟn σαν readers και κατόπιν σαν writers? Αν είναι δυνατόν για όλη τη σειρά των drives της.

Θυμάμαι πριν κανά δίχρονο είχε βγάλει 2 μοντέλα αχτύπητα σαν readers (δεν βρίσκω που τα έχω σημειώσει ρε γμτ) και μετά, τα 3-4 επόμενα μοντέλα, δεν ήταν το ίδιο καλά. Για φέτος έχω χάσει το παιχνίδι των εξελίξεων δυστυχώς...

Η λίστα, προσωπικά θα μου χρησίμευε για αγορά drive, αλλά πιστεύω πως θα ήταν χρήσιμη γενικότερα σε όλους.

Δημοσ.

Αυτό είναι τόσο υποκειμενικό ,αλλά έχει να κάνει και ότι με το stock firmware τα Liteon υστερούνε λίγο -Ενδεικτικά περισσότερα μπορείς να βρείς τόσο στο forum που έγραψα παραπάνω ,όσο και σε reviews http://www.cdrlabs.com/reviews/

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Home.aspx?ArticleTypeId=2&ArticleManufacturer=LiteON

Δημοσ.
neced, πρέπει να αναφέρεσαι στο 167T, θεωρείται το κορυφαίο reader που έχει βγάλει η LiteOn

Έχω την εντύπωση ότι το 166 ήταν καλύτερο, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος...

Δημοσ.
Εγώ έχω το LDW-411S(4+/4-) εδώ και 18 μήνες, το οποίο αναβάθμισα σχεδόν αμέσως σε 811S(8+/4-). Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες. Οι μόνες περιπτώσεις που έκαψε δισκάκια ήταν όταν "έβλεπε" για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη επίστρωση.

εγώ εχω το teac και το έχω αναβαθμίσει στο Lite on 811s με firmware HSOK.Εχεις κάνει τεστ στα διάφορα firmwares που έχει και αν ναι ποιο θεωρείς καλύτερο?

Δημοσ.

Εγώ έχω την τελευταία έκδοση HSOR. Δεν έχω κάνει κάποιο ιδιαίτερο τεστ με κάθε firmware, αλλά από την καθημερινή χρήση του μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες μεταβολές στην ταχύτητα ή στην ποιότητα εγγραφής με την αλλαγή του firmware. Η διαφορά είναι ότι με κάθε νέο firmware αναγνωρίζει περισσότερες επιστρώσεις, αν και ακόμα κι αν δει μια άγνωστη επίστρωση θα κάψει το πρώτο δισκάκι πολύ αργά (1-2 ώρες αντί 8 λεπτά), αλλά τα υπόλοιπα κανονικά. Θα σου συνιστούσα να δοκίμαζες τουλάχιστον το HSOP, με το οποίο μπορείς να αλλάξεις το booktype.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...