Wolfidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Οταν πχ ένας "πιτσιρικάς" έχει μια κάποια δουλειά με τον βασικό μισθό και τα μόνα του έξοδα είναι τσιγάρα καφές και κανα ποτάκι καθε τόσο, ενώ όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι γονεις με τους οποίους και διαμένει, τότε έιναι εφικτό να τα σκάσει για high end vga!!!!! Όπως και να έχει τελικά τα PC με τις απαιτήσεις τους το πάνε φιρι φιρι να μας ξενερώσουν... ειδικά τώρα με τις κονσόλες που αναμένονται τα κόβω να χάνουν τεράστια κέρδη... ποιος θα σκάσει τόσα φράγκα για vga από τους πολλούς σαν και μας και δεν θα προτιμίσει μια κονσόλα που τελικά έχει το 1/4 τις τιμης ενως καλού PC, ενώ ήδη έχει ενα αρκετά καλό πισακι??????????? ακόμα ψάχνω να βρω που στο διάτανο ξοδεύει το συγκεκριμένο παιχνίδι τόσους πόρους. Αυτό λεω και γω!!! Τα textures δεν είναι και τα καλήτερα που υπάρχουν. Οι πίστες αν και ανοικτές και τεράστιες δεν έχουν και τόσο πολύ βλάστηση ή αλλά αντικήμενα που να δικαιολογεί τέτοιο κόψιμο στα frames, οι φωτοσκιάσεις δεν είναι και τίποτα φοβερό, οπότε επαναλαμβανω αυτό που είχα πει πριν : Υπαρχει σχέδιο συνωμοσίας!!!! "Ta grafika einai adikiologita asikwta, an ta sigkrineis me autas tou HL2, alla isws ayto einai kolpo gia na anagkasei ton kosmo na metapidisi stis epomenis genias kartes grafikwn (Den einai tixaio oti kikloforisan sxedon taytoxrona B2 kai 7800 tis NVidia i opoia einai "kolliti" tis EA )" Μερικές φορές σε μερικές φάσεις μπορέι εκεί που παίζει με 60 και 70 ξαφνικά και ενώ μπορέι να κοιτω έναν τοίχο μέσα στο πάιχνίδι ή να κοιτω το έδαφος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει φόρτος επεξεργασίας για την VGA τα frames πέεεεεεφτουν!!!!! ΓΙΑΤΙ????? Σχετικά με το FEAR απο ότι είδα σε Benchmarks ακόμα και η 7800 δεν μπορεί να αποδώσει και τόσο καλά !!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 gia na doume kai tis times twn Xbox 360 kai PS3 kai meta leme gia to 1/4 tis timhs...
Wolfidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 gia na doume kai tis times twn Xbox 360 kai PS3 kai meta leme gia to 1/4 tis timhs... έχεις δίκιο, καλύτερα να περιμένουμε, μπορεί να είναι 1/5 ή 1/6 της τιμής των ΠιΣιων! :-D ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 agaouga...to PS3 lene sth Sony oti 8a to afhsoun gia 10 xronia mexri na vgaloun ton antikatastath tou kai psiloanakoinwsan oti sthn arxh paizei na kanei kai panw apo 500$
Merlin_o_magos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Kapios pou kseri tis dinatoties enos pc kai tis aksiopii sosta kai DEN pezi MONO paixnidia DEN tha agorasi konsola oso kai na kani.Min koroideyomaste oi konsoles paizoun MONO paixnidia.aa kai ginonte kai media centers...px xbox
Ailuros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Για να δούμε πόσες ακριβώς ελπίδες υπάρχουν να είναι όντως τα μεγαθύρια που αμφότερες εταιρίες θέλουν να κάνουν τον κόσμο να πιστεύει: http://groups-beta.google.com/group/alt.games.video.sony-playstation2/msg/62ff83d96ea78ea9?hl=en http://arstechnica.com/articles/paedia/cpu/xbox360-2.ars To πρώτο άρθρο του Anand αφαιρέθηκε και αντικαταστάθηκε από μια πιό ήπια έκδοση. ΄Αντε να λένε μπαρμπούτσαλα οι δημιουργοί παιχνιδιών που άγγιξαν ως τώρα τους επεξεργαστές από τις 2 κονσόλες, αλλά να πέφτει ΚΑΙ το arstechnica έξω; Δύο φορές πάνω κάτω οι επιδόσεις του επεξεργαστή του XBox1. Να πετάξω την σκούφια μου ή να βάλω τα κλάμματα; ΄Οχι ότι είναι πρώτη φορά παρόμοιες μπούρδες λέγανε και πριν την κυκλοφορία του Playstation2. Περίεργη αρχιτεκτονική και αρκετά δύστροπη να γράψει κανείς πάνω σε αυτές. Απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Παρ' ολη δε την επιτυχία του PS2, σε 4 χρόνια πούλησε τόσες κονσόλες όσες πουλάει η NVIDIA ή η ΑΤΙ κάρτες γραφικών το χρόνο! Όπως και να έχει τελικά τα PC με τις απαιτήσεις τους το πάνε φιρι φιρι να μας ξενερώσουν... ειδικά τώρα με τις κονσόλες που αναμένονται τα κόβω να χάνουν τεράστια κέρδη...ποιος θα σκάσει τόσα φράγκα για vga από τους πολλούς σαν και μας και δεν θα προτιμίσει μια κονσόλα που τελικά έχει το 1/4 τις τιμης ενως καλού PC, ενώ ήδη έχει ενα αρκετά καλό πισακι??????????? ΄Οτι πληρώνεις παίρνεις. Μην με πιστέψεις τώρα ο χρόνος θα το δείξει άλλωστε. Τώρα αν κάποιο χόμπι ή κάποιο βίτσιο είναι ακριβό ή όχι ή αν δικαιολογείται, ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ένα καλό ρολόι των 100 ευρώ κάνει την ίδια δουλειά ενός πανάκριβου των μερικών χιλιάδων ευρώ και κάτα πόσο ακριβώς είναι ακριβό σαν χόμπυ να παίρνεις high end εξοπλισμό για ένα PC. Να πούμε 3000 ευρώ τον χρόνο; Και πάρα πολλά βάζω για τακτικές αναβαθμίσεις. Από τα 19 ως τα 25 αγόραζα σχεδόν κάθε χρόνο καινούργια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, με αποτέλεσμα να είμαι καταχρεωμένος διαρκώς. Μου στοίχιζε λιγότερο νομίζετε;
Ailuros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Οταν πχ ένας "πιτσιρικάς" έχει μια κάποια δουλειά με τον βασικό μισθό και τα μόνα του έξοδα είναι τσιγάρα καφές και κανα ποτάκι καθε τόσο, ενώ όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι γονεις με τους οποίους και διαμένει, τότε έιναι εφικτό να τα σκάσει για high end vga!!!!! Πσσσστ σου είπε κανείς ότι μόνο τα 15-χρονα παίζουν με υπολογιστές και παιχνίδια; Χεχεχε
Wolfidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Πολλα λένε για το πόσο θα έχει το PS3... ότι και να πούμε τώρα είναι για πλάκα και εικασίες στο περιπου... Kapios pou kseri tis dinatoties enos pc kai tis aksiopii sosta kai DEN pezi MONO paixnidia DEN tha agorasi konsola oso kai na kani.Min koroideyomaste oi konsoles paizoun MONO paixnidia.aa kai ginonte kai media centers...px xbox Οκ αλλά υποάρχουν και αυτοι που έχουν 2 υπολογιστές. Έναν για παιχνίδια και ένα για όλα τα άλλα! Ailure Τα παραπάνω άρθρα δεν μπορώ να τα διαβάσω τώρα γιατί νυστάζω! Αν και νομίζω ότι τα είχες παραθέσει και σε κάποιο άλλο ποστ σου... Θα τα διαβάσω αυριο... Τα ΠιΣι θα είναι πάντα πιο δυνατά αλλά και πιο ακριβά! Όπως είπες ότι πληρώνεις παίρνεις... δεν τρελάινομαι με τα διάφορα που λένε για τις κονσόλες.. τα ακούω βερεσέ.... Παρ' ολη δε την επιτυχία του PS2, σε 4 χρόνια πούλησε τόσες κονσόλες όσες πουλάει η NVIDIA ή η ΑΤΙ κάρτες γραφικών το χρόνο! Φυσικό δεν είναι, εφόσον για να ανάψει ακόμα και ο πιο απλός υπολογιστής θέλει κάρτα VGA???? Τώρα αν κάποιο χόμπι ή κάποιο βίτσιο είναι ακριβό ή όχι ή αν δικαιολογείται, ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ένα καλό ρολόι των 100 ευρώ κάνει την ίδια δουλειά ενός πανάκριβου των μερικών χιλιάδων ευρώ και κάτα πόσο ακριβώς είναι ακριβό σαν χόμπυ να παίρνεις high end εξοπλισμό για ένα PC. Να πούμε 3000 ευρώ τον χρόνο; Και πάρα πολλά βάζω για τακτικές αναβαθμίσεις. Από τα 19 ως τα 25 αγόραζα σχεδόν κάθε χρόνο καινούργια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, με αποτέλεσμα να είμαι καταχρεωμένος διαρκώς. Μου στοίχιζε λιγότερο νομίζετε; Νομίζω πως με τα παιχνίδια είναι λίγο διαφορετικό το πράμα. Μας αναγκάζουν!!!! Πχ το B2 η το Fear, αν δεν κάνεις γερή αναβάθμιση σε κάρτα θα παίζεις και θα νομίζιες ότι το παιχνίδι βγήκε πριν 4 χρόνια... λέμε τώρα.... Πσσσστ σου είπε κανείς ότι μόνο τα 15-χρονα παίζουν με υπολογιστές και παιχνίδια; Χεχεχε Όχι. Αλλά άμα έχεις οικογένεια δική σου, αν έχεις 10αδες λογαριασμους για τα βασικά, αν είσαι και άνεργος, αν έχεις καρκίνο, αν σε κυνηγάνε να σε σκοτώσουν, αν εισαι εθισμενος στα ναρκωτικά, αν έχασες την γάτα σου αν αν αν αμαν.... τότε πρέπει να κάνεις λιγη οικιακή οικονομια μπας και καταφέρεις να δεις και συ αυτό που οι άλλοι λένε antialiasing kai anisotropic
Ailuros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Φυσικό δεν είναι, εφόσον για να ανάψει ακόμα και ο πιο απλός υπολογιστής θέλει κάρτα VGA???? Υπάρχουν και οι ενσωματωμένες λύσεις από την Intel ξέρεις ΄Οσο κουφό και αν σου φανεί και σε αυτήν την αγορά θα αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία σε προβλεπόμενο χρόνο. Νομίζω πως με τα παιχνίδια είναι λίγο διαφορετικό το πράμα. Μας αναγκάζουν!!!! Πχ το B2 η το Fear, αν δεν κάνεις γερή αναβάθμιση σε κάρτα θα παίζεις και θα νομίζιεςότι το παιχνίδι βγήκε πριν 4 χρόνια... λέμε τώρα.... Δεν νομίζω να μας αναγκάζει κανένας, επιλογή μας είναι. Για να λέμε του στραβού το δίκιο, για να αναβαθμίσω για παιχνίδι θα πρέπει να αξίζει πραγματικά τον κόπο το παιχνίδι. Μόνο μην με ρωτήσεις πότε ήταν τελευταία φορά που μου συνέβει αυτό. Αλλά άμα έχεις οικογένεια δική σου, αν έχεις 10αδες λογαριασμους για τα βασικά, αν είσαι και άνεργος, αν έχεις καρκίνο, αν σε κυνηγάνε να σε σκοτώσουν, αν εισαι εθισμενος στα ναρκωτικά, αν έχασες την γάτα σου αν αν αν αμαν.... τότε πρέπει να κάνεις λιγη οικιακή οικονομια μπας και καταφέρεις να δεις και συ αυτό που οι άλλοι λένε antialiasing kai anisotropic. Πολύ δράμα και πολλές υποθέσεις και μάλιστα ακραίες μου έβαλες στην παραπάνω παράγραφο. ΄Εχεις πολύ καλά υπόψιν σου τι σημαίνει τάση προς υπερκαταναλωτισμό και ειδικά στην δική μας φάρα. Το έχω πει και θα το ξαναπώ, βιοτικό επίπεδο είναι όταν αγοράζεις πράγματα που δεν σου χρειάζονται ουσιαστικά, με λεφτά που δεν σου ανήκουν, για να εντυπωσιάσεις ανθρώπους που ούτε καν χωνεύεις. Από εκεί και πέρα καθορίζεις οικονομική επιφάνεια και τι σημαίνει για τον καθένα ανάλογα με τα βαλάντιά του πραγματική ανάγκη και τι πολυτέλεια. Μέσα στα λογικά και παράλογα του καταναλωτισμού ένας καλός υπολογιστής γύρω στα 1500 ευρώ μου ακούγεται εμένα προσωπικά πιο λογικός από το να αφοράσεις μια τεράστια plasma TV με 2000 ευρώπουλα για χώρο 4*4, για να σου πετάγονται τα μάτια έξω. Αναλογίστηκες ποτέ πόσες μπούρδες και πόσα μη αναγκαία αγαθά αγοράζουμε καθημερινά οι περισσότεροι από μας; Πόσες κυρίες με όχι τόσο μεγάλο οικογενειακό εισόδημα αγοράζουν ένα φουστανάκι των 300-400 ευρώ (αν όχι παραπάνω) για να το βάλουν μια φορά και να σαπίσει μετά στην ντουλάπα; Απλά καθημερινά παραδειγματάκια και εδώ ίσως η πιό σημαντική διαφορά είναι αν αγοράζεις κάτι γιατί σε ευχαριστεί πραγματικά ή για να κάνεις επίδειξη στους άλλους. Δυστυχώς για τον καταναλωτή και ευτυχώς για την αγορά και τους πωλητές η δεύτερη περίπτωση υπερισχύει της πρώτης κάτα πολύ. Το εκάστοτε παιχνιδάκι μπορείς να το παίξεις και σε μια καρτούλα των 150-200 ευρώ με αρκετά χαμηλότερες ρυθμίσεις. Κανένας όμως δεν σου υπαγορεύει ή σε αναγκάζει να ξοδέψεις 500-600 ευρώ για να μπορείς να ανεβάσεις τις ρυθμίσεις στο μέγιστο. Σε κάθε αγορά η ζήτηση καθορίζει την προσφορά και όχι το ανάποδο. Αν δεν υπήρχε ζήτηση (μέχρι και ~5% της αγοράς συνολικά και όχι παραπάνω) για high end GPUs θα είχαν εξαφανιστεί προ πολλού, πόσο μάλλον τώρα με το SLi/Crossfire. Ειδικά τα τελευταία είναι τα απόλυτα προιόντα πολυτέλειας όπου το κόστος δεν παίζει πια κανένα ή αρκετά μικρότερο ρόλο. Ξέρεις υπάρχουν και μερικοί που έχουν απίστευτα εισοδήματα, και προς μεγάλη μου δυσαρέσκεια δεν ανήκω σε αυτούς (εταίρα τύχη...)
Slay Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Για να δούμε πόσες ακριβώς ελπίδες υπάρχουν να είναι όντως τα μεγαθύρια που αμφότερες εταιρίες θέλουν να κάνουν τον κόσμο να πιστεύει: http://groups-beta.google.com/group/alt.games.video.sony-playstation2/msg/62ff83d96ea78ea9?hl=en http://arstechnica.com/articles/paedia/cpu/xbox360-2.ars To πρώτο άρθρο του Anand αφαιρέθηκε και αντικαταστάθηκε από μια πιό ήπια έκδοση. ΄Αντε να λένε μπαρμπούτσαλα οι δημιουργοί παιχνιδιών που άγγιξαν ως τώρα τους επεξεργαστές από τις 2 κονσόλες' date=' αλλά να πέφτει ΚΑΙ το arstechnica έξω;[/quote'] mhpos to en logo arthro aposyrthike giati htan apla analithes, h sthn kalyterh ton periptoseon anakribes? to Arstechnica ta leei poio sosta ta pragmata, legontas men oti to single thread performance einai xeirotero se aytes tis CPU, alla tonizontas parallhla oti apo edo kai empros tis single thread efarmoges prepei na tis xesasoyme kai na arxisoyme na ftiaxnoyme multithreaded efarmoges poy tha trexoyn se pollaploys pyrhnes, giati poly apla oi epoxes poy apla anebazame syxnothta kai megethos cache kai pername parapano isxy exoyn teleiosei. Ton idio dromo en olighs tha akoloythisoyn kai ta PC , apla oi konsoles phran ayton tron dromo protes, mias kai prepei me thn paroysa arxitektonikh toys na krathsoyn 5-6 xronia. EDIT to arthro toy Ars poy leo den einai ayto poy eixes kanei esy link, alla ayto http://arstechnica.com/news.ars/post/20050629-5054.html
Wolfidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δεν νομίζω να μας αναγκάζει κανένας, επιλογή μας είναι. Για να λέμε του στραβού το δίκιο, για να αναβαθμίσω για παιχνίδι θα πρέπει να αξίζει πραγματικά τον κόπο το παιχνίδι. Μόνο μην με ρωτήσεις πότε ήταν τελευταία φορά που μου συνέβει αυτό. Εγω έκανα αναβαθμιση απο Leadtek 5900 σε Sapphire X800XT για να παίξω B2, τι κατάλαβα τελικά;;; Τίποτα;;; Το εκάστοτε παιχνιδάκι μπορείς να το παίξεις και σε μια καρτούλα των 150-200 ευρώ με αρκετά χαμηλότερες ρυθμίσεις. Κανένας όμως δεν σου υπαγορεύει ή σε αναγκάζει να ξοδέψεις 500-600 ευρώ για να μπορείς να ανεβάσεις τις ρυθμίσεις στο μέγιστο. Πάντως δεν το θεωρώ πολυτέλεια το να θες να παιζεις με ΑΑ για να μην σου βγαινουν τα μάτια. Αφού είναι κουραστικό δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς! Δεν ειναι ψυχαναγκασμός είναι απαραίτητο, νομίζω... Ούτε είμαι του στυλ να φτιάξω το μηχάνημα τρελά μονταρισμένο με κρυφούς φωτισμούς σε διάφανες θήκες για να πουλάω μούρη στους φίλους. Σιγά τώρα, ένα μηχανημα που είναι για κλωτσιές μην κάθομαι να το ξεσκονίζω και να το θαυμάζω κιόλας... Ρε ούστ... Σχετικά με την υπεαφθονία και τον υπερκαταναλωτισμό, προσπαθώ να ξευφεύγω όσο μπορώ. (Για αυτό έκοψα και την κοκα κολα εδώ και κάτι χρόνια) χεχε. Οπως και να έχει κανείς δεν ξεφεύγει ολοκληρωτικά... άλλοι εκπορνεύωντε πιο πολύ αλλοι λιγότερο... Μέσα στα λογικά και παράλογα του καταναλωτισμού ένας καλός υπολογιστής γύρω στα 1500 ευρώ μου ακούγεται εμένα προσωπικά πιο λογικός από το να αφοράσεις μια τεράστια plasma TV με 2000 ευρώπουλα για χώρο 4*4, για να σου πετάγονται τα μάτια έξω. Σωστά αλλά το κακό είναι ότι υπολογιστής θα χάσει την αξια του γρηγορότερα από μια κάποια ΤιΒι ή τουλάχιστον η "ανάγκη" για αλλάγη θα φανεί γρηγορότερα στον υπολγιστή. Όταν μπαίνεις στον χορό χορεύεις θες δεν θες....
KOSTAS4_XT Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Wolfidis... Προσπαθείς να ξεφύγεις από τον υπερκαταναλωτισμό, αγοράζοντας χ800ΧΤ?... Κοίτα.... εγώ για να μην χαλάσω τα μάτια μου, θα προτιμούσα να ΜΗΝ πάρω χ800χτ, που θα μου τα ΄χαλάσει Η ΙΔΙΑ! LOL .. χ800χτ για να μην χαλάσουν τα ματάκια σου... και ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΝΑ!¨!! : -ξεφύγεις από τον υπερκαταναλωτισμό -να ξεκουράσεις τα μάτια σου! ..... ΟΚ. Όπως θες! Προσωπικά βλέπω καλύτερα από πολλους που δεν έχουν κάτσει ποτέ μπροστά σε Η/Υ και ας κάθομαι από τα 5 μου. (Amstrad..) 286 κτλ. Πάντως, ειναι υπερβολικά τα λεφτά για μια 24pipes vga.. !! Χαζά μην λέμε.. αλλά, αν ΄τα έχεις ρε φίλε και είσαι καπιτάλας,, δώσ'τα να γουστάρεις! Εμέις θα κάτσουμε στην σχολή μας .. και θα περιμένουμε να μαζέψουμετα 150-170 Ευρω, και θα πάμε να πάρουμε μια καλή mid-end vga με ps3 αργότερα. και μετά θα έχουμε τα άλλα 150-170 για να ΞΑΝΑΠΆΡΟΥΜΕ VGA ΜΕ PS4! Ενώ εσύ, θα έχεις ήδη δώσει όοοοοολα αυτά και λίγα παραπάνω ΓΙΑ ΜΙΑ VGA ME PS3! AYTA EIXA NA PV!
billpeppas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Wolfidis...Προσπαθείς να ξεφύγεις από τον υπερκαταναλωτισμό' date=' αγοράζοντας χ800ΧΤ?... Κοίτα.... εγώ για να μην χαλάσω τα μάτια μου, θα προτιμούσα να ΜΗΝ πάρω χ800χτ, που θα μου τα ΄χαλάσει Η ΙΔΙΑ! LOL .. χ800χτ για να μην χαλάσουν τα ματάκια σου... και ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΝΑ!¨!! : -ξεφύγεις από τον υπερκαταναλωτισμό -να ξεκουράσεις τα μάτια σου! ..... ΟΚ. Όπως θες! Προσωπικά βλέπω καλύτερα από πολλους που δεν έχουν κάτσει ποτέ μπροστά σε Η/Υ και ας κάθομαι από τα 5 μου. (Amstrad..) 286 κτλ. Πάντως, ειναι υπερβολικά τα λεφτά για μια 24pipes vga.. !! Χαζά μην λέμε.. αλλά, αν ΄τα έχεις ρε φίλε και είσαι καπιτάλας,, δώσ'τα να γουστάρεις! Εμέις θα κάτσουμε στην σχολή μας .. και θα περιμένουμε να μαζέψουμετα 150-170 Ευρω, και θα πάμε να πάρουμε μια καλή mid-end vga με ps3 αργότερα. και μετά θα έχουμε τα άλλα 150-170 για να ΞΑΝΑΠΆΡΟΥΜΕ VGA ΜΕ PS4! Ενώ εσύ, θα έχεις ήδη δώσει όοοοοολα αυτά και λίγα παραπάνω ΓΙΑ ΜΙΑ VGA ME PS3! AYTA EIXA NA PV![/quote'] Κωστάκη, πιθανότατα αυτός που έδωσε πρίν λίγο καιρό 550euro για την X850XT PE, τώρα έδωσε άλλα 530euro για την 7800GTX και θα δώσει και άλλα τόσα μόλις εμφανιστεί η επόμενη γενιά. Οπότε πάλι πάνω σου θα ναι
De@th L0rd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Sto katw katw an den thes na kourazontai ta matia sou apo to Aliasing twn epifaneiwn katse ligo pio makria apo thn o8onh paizontas me xeiristhrio kai kapoia proektash gia to plhktrologio.Oi console gamers giati den paraponiountai gia antialiasing pou pezoun se analyseis to poly 720x486?Mhpws epeidh ka8ontai sthnn katalyllh apostash apo thn o8onh kai oxi sto miso metro?Kai einai gegonos oti otan paizeis games den prepei na vriskesai sthn idia apostash apo thn o8onh opws otan xrhsimopoeis to office.Gia afto ki ta Fonts pou xrisimopoiountai sta games einai TERASTIA ektos apo ta fonts ths consolas (px Riddick) kai einai axrhsta sto gameplay.Proswpikh mou empeiria epeidh exw mia Radeon 9250 td kai to NFSU 1 einai poly vary gia thn karta afth se analysh panw apo 800x600 kai exw 19 " o8onh phga pisw peripou 2 metra apo thn o8onh phra to gamepad mou,den eixa provlhma k xwris AA alla goustara kiolas giati ta paixnidia tetiou styl ginontai pio 3ekourasta apo tetoia apostash ase pou mou emeinan k euros sth tseph. Twra an kapios 8elei na pezei se 1280x1024 me 4xFSAA kai na exei k frames epeidh 8elei na ka8etai sta 40 cm apo thn o8onh einai ka8ara provlhma tou k as epile3ei aftos ton lan8asmeno h ton swsto tropo gia na to lysei. Kai mhn 3exname ta paixnidia pou o kwdikas tous einai kakoprogrammatismenos kai ta grafika tous einai apistefta eleina gia ths apaithseis tous.(Des NFSU2 katey8eian prog apo PS2).To Farcry sto shmeio Volkano rixnei ta frames akoma k se mia X800 PRO alla to paixnidi ekei deixnei apistefta grafika.Na mhn pw kai gia to Vampire tm:Bloodlines pou akoma kai se 6800 gt paei sasta me 23 kai 26 frames paroti exei kai thn sfragida ths Nvidia?Epeidh dhladh aftoi oi progrmatistes gia ta graphics tou paixnidiou,EINAI A8LIOI,ADAEIS,NTAHDES,TEMPELHDES.SYNOMWTIKOI kai liga lew ,eis varos mas ola afta na mas anagazoun na ta akoumpame sthn ka8e ATI k Nvidia gia na paizoume ligo pio an8rwpina ta paixnidia mas kai meta apo ena xrono na mas lene oti oi kartes mas einai sthn kyriole3eia gia petama, kai den kanoun gia nea games pou vghkan me ta idia la8h(e3epithdes)programmatismou gia na trwne tsampa pwrous? Dhladh ti na poume gia tous programmatistes tou MAX PAYNE 2,HALF LIFE 2, pou to ka8ena sthn epoxh tou eixe apistefta grafika k kylaei omala me sympa8htika textures k se low end-kartes???kante thn epanastash sas san gamers mporeite!!!
stefan123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 einai thema kathara filosofias tou ekastote xristi pos thelei kai pou na diathetei ta xrimata tou kai den einai toso thema xrimaton............... Prosopika pano apo 200 eyro gia karta grafikon den tha edina POTE giati ta theoro petamena lefta gia eksrartimata pou se ena xrono tha exoun xasei to 50% tis timis tous kai se dio to 75% Gia mena ayto einai xasimo xrimaton Istera pote den me endiefere pios einai apo pano giati poli apla den exo tetoiou eidous kollimata kai kompleks kai apla koitao tis anagges mou Me mia 9800pro autin tin epoxi, enan p4 sta 3,2ghz kai 1ghz ram paizo anetotata ola ta teleytaia games se analisi 1024x768 kai xoris polla polla filtra Mexri ta xristougenna tha exo vrei mia kalometaxeirismeni 6800gt me 200eyro otan alloi tin pairnan mexri prin ligo kairo sta 500eyro Ayta kai apo mena.................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.