vagpap Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα Μετά από random restarts στον υπολογιστή μου, ξεκίνησα τη διαδικασία εντοπισμού βλαβών. Μετά από αλλαγές σε υλικό έχω καταλήξει ότι κάτι παίζει με το κύκλωμα της μνήμης. Έχω 2 dimm 256MB σε μητρική Gigabyte VT600-L με Athlon2500+. Περνάω τις μνήμες μια μία από διαδικασία memtest. Η μία από τις δύο μου βγάζει σφάλματα, αλλά όχι σε όλες τις θύρες της μητρικής. Επίσης αυτή δε δουλεύει σε άλλο υπολογιστή που τη δοκίμασα. Η άλλη δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα σε όλες τις θύρες της μητρικής. Τι από τα δυο φταίει? Η μητρική ή η μνήμη? Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι σε κάποιες θύρες η μία βγάζει προβλήματα, που δεν βγάζει σε άλλες, ενώ η άλλη δεν βγάζει πρόβλημα πουθενά. Χρησιμοποίησα memtest86 v3.2 Thanks
manosone Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Καλησπερα.Δοκιμασε να βαλεις αλλη μνημη στο δικο σου υπολογιστη.Τρεξε και το Pccheck να εισαι σιγουρος.
vagpap Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δοκίμασα και δεν κάνει προβλήματα, ούτε και στην θύρα που μου βγάζει η μία μνήμη errors...
dpolal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Αφού η μνήμη βγάζει σφάλματα ΚΑΙ δεν δουλεύει σε άλλο pc τότε εκεί είναι το πρόβλημα σίγουρα...
vagpap Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω και εγώ. Εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι δεν βγάζει σφάλματα σε κάποια από τις άλλες θύρες. Τέλος πάντων. Περιμένω νέα μνήμη για δοκιμή και βλέπουμε. Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.