thanosp Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Έχω ένα laptop ACER 1524WLMi με εγκατεστημένα WinXP Home.Προσπαθώ με τον γνωστό από τα desktop pcs τρόπο να εγκαταστήσω XP Pro.Κάνω Boot από δικό μου CD των XP Pro,φορτώνει κανονικά τα αρχεία αλλά όταν πάω να επιλέξω σε ποιο partition να γίνει η εγκατάσταση,ο υπολογιστής σβήνει.Τι πρέπει να κάνω; Το laptop συνοδευόταν από το recovery cd και 2cds (Disc 1,Disc2) XP Home απ'όπου είχα κάνει την αρχική εγκατάσταση.Επίσης πέρα από τα partition C και D που δημιουργήθηκαν,υπάρχει και το κρυφό PQSERVICE,τι παίζει μ' αυτό; Τέλος όταν πρωτοπήρα το laptop και έκανα την εγκατάσταση με τα παραπάνω CD δημιουργήθηκαν τα partition C και D που ήταν FAT32,αυτά μετά από λίγο καιρό τα μετέτρεψα σε NTFS (αν έχει καθόλου σημασία αυτό).Κάποιος λοιπόν που να έχει αλλάξει λειτουργικό σε ACER laptop;
greekzero Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Εγώ έχω ένα Acer travelmate 4000 με τo που τo πήρα του έκανα format και ntfs και μετά του πέρασα win χp pro en και δεν έχω κανένα πρόβλημα.πριν τα βάλεις κανε ένα format.
ggero Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Sbise apo tis epiloges pou sou dinei to cd egatastasis ton xp kai ta 2 partition pou endexomenos tha exei to laptop kai kane ena new..katopin sinexise kanonika tin egatastasi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.