Προς το περιεχόμενο

Αγορα αυτοκινητου απο εξωτερικο. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον η γυναικα μου ειναι απο Πολωνια. Θελω να αγορασω αυτοκινητο απο εκει που ειναι ποιο φτηνα η να το παρω απο γερμανια μεταχειρισμενο και να του βαλω πολωνικες πινακιδες. Ξερει κανεις αν ισχυει αυτο που λεγανε οτι το αυτοκινητο πρεπει να βγαινει εξω καθε 6 μηνες?

Δημοσ.

file to kalitero einai na pas sto ipourgio siginonion na rotiseis pou brisketai apenadi apo to pedagono an den kano lathos.ayto pou les oti prepei na bgainei kathe 6 mines isxuei.

Δημοσ.
Δεν είναι λίγο άσχετη η ερώτησή σου με την ενότητα του διαδικτύου; Θα στο 'πει' κι ο paredwse[/b']! ;) :D

Ti milas re mamothrefto.....Exei kai para exei sxesh to post me to internet.Mporei na thelei na agorasei apo e-mandra to amaxi.

Pros ton endiaferomeno:

Exw akousei pws den symfairei me kamia dynamh na fereis autokinhto apo exw :) oi telwniakoi se phdane gia ta kala

Δημοσ.
Δεν είναι λίγο άσχετη η ερώτησή σου με την ενότητα του διαδικτύου; Θα στο 'πει' κι ο paredwse[/b']! ;) :D

οντος ειναι ασχετη εκτος αν μας ζηταει καποιο link για να μαθει περισσοτερα!!

αλλα ας πω και εγω κατι ασχετο!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!

Η μανα του κολλητου μου την πατησε ετσι με ενα τυπο που ειχε μαγαζι και εκανε αυτες τις δουλειες παραγγειλε ενα audi του εδωσε 15000ευροπουλα

της εδωσε μια αποδειξη και αφου της ελεγε οτι το αμαξι θα ερθει και θα ερθει μετα απο 10 μερες την εκανε μαζι με λεφτα απο αλλους 10 ''πελατες''

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...