Προς το περιεχόμενο

ετος κυκλοφοριας τραγουδιων?

corsakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια συλογη απο mp3s και θελω να την κανω οσο ποιο πληρη σε στοιχεια των κοματιων.Απο lyrics και καλιτεχνες ειναι σχεδον ενημερωνη, πασχει ομως απο αλλα στοιχεια. οπως τις χρονιες που κυκλοφορησαν τα κομματια.(Κυριως ξενο ρεπερτοριο). Εχω ψαξει στο διαδικτυο αρκετα, αλλα δεν καταφερα να βρω κατι σχετικο.Καποια βοηθεια?Μεσω τιτλου και καλιτεχνη που δυσκολα.Προσπαθησα μεσω των lyrics να παρω πληροφοριες, αλλα nothing!!please help, if you can! :? :)

Δημοσ.

Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Ομολογώ ότι δε βρήκα κάποια σελίδα/βάση που απλά να βάζεις τραγούδι και να σου δίνει τα στοιχεία του (artist/year κλπ). Έτσι κατά περίπτωση έψαχνα από διάφορες πηγές (αν και δε ξέρω αν μπορεί να γίνει σε μεγάλη κλίμακα). Μια καλή λύση είναι αν ξέρεις το album στο οποίο περιέχοταν το τραγούδι να το βάλεις στο amazon όπου λέει το χρόνο πρώτης κυκλοφορίας.

Δημοσ.

Πραγματικα θελει πολυ ψαξιμο για να βρεις ποτε ακριβως κυκλοφορησε ενα κομματι. Θελει να αφοσιωθεις στο google για ωρες για να διασταυρωνεις στοιχεια, διοτι υπαρχουν πολλα λαθη, να κοιτας charts του παρελθοντος, sites των καλλιτεχνων για δισκογραφιες και ακομα καλυτερα sites απο fan που ειναι πολυ πιο ενημερωμενα και εγκυρα.

Αν θες, στειλε μου μια λιστα τραγουδιων με pm να δω αν μπορω να σε βοηθησω.

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις αναζητήσεις στο http://www.lyricscafe.com .Είναι η μοναδική ιστοσελίδα που σου δίνει στοιχεία άνα άλμπουμ. Κάνεις αναζήτηση με το όνομα του καλλιτέχνη και σου δίνει αποτελέσματα με τα άλμπουμς που έχει, χρονιά και στίχους! Δοκίμασέ το.

Επίσης, εγώ χρησιμοποιώ και το amazon.com που βρίσκεις σχεδόν τα πάντα σε πληροφορίες' εκτός από στίχους! ;)

Δημοσ.

Προσωπικά επειδή τώρα τελευταία κάνω και εγώ update τα ID3 tags, χρησιμοποιώ το iTunes.

Βέβαια επειδή πολλά κομμάτια έχουν επανακυκλοφορήσει σε "remastered" εκδόσεις, είτε σαν μέρος κάποιας συλλογής, δε βρίσκω πάντα το σωστό έτος.

Παρ'όλ'αυτά πιστεύω ότι αξίζει. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...