Προς το περιεχόμενο

Δωρεαν συνδεση απο computer active

primax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ανέφερα ότι είναι 15 ωρών! Οφείλω να διορθώσω ότι η σύνδεση είναι μεν τρίμηνη, αλλά η κάθε καρτούλα γράφει πίσω και την ημερομηνία λήξης. Δηλαδή -αυτό το θυμάμαι καλά- πρέπει να ενεργοποιήσεις την κάρτα εντός ενός μήνα. Μάλιστα είχε αγοράσει κι ο αδερφός μου το περιοδικό κάποια στιγμή και όταν μου έφερε την κάρτα να την χρησιμοποιήσω ήδη είχε λήξει.

Πάντως ήταν ένα πολύ καλό δώρο του περιοδικού.

Εδώ σε ένα σαμπουάν -δεν θυμάμαι πιο απ'όλα τα γνωστά- έδεινε δώρο κάρτα 'Smile' του ΟΤΕ για 2 ώρες σύνδεση! Τέτοια τσιγκουνιά ο OTΕ... Μόνο στον καφέ 'ατέλειωτη ευχαρίστηση' ήταν ανοιχτοχέρης! :twisted:

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η συνδεση απο το περιοδικο computer active ειναι διαρκειας ενος μηνα και μπορεις να την ενεργοποιησεις μεχρι το 2006, οχι 15 ωρων εντος 3 μηνων.

Δημοσ.

Για να μην μπερδευόμαστε... Μπορούσες -δεν ξέρω αν συνεχίζει ακόμη- να κάνεις χρήση των 15 ωρών εντός του 3μήνου, αρκεί να έχεις ενεργοποιήσει την κάρτα και να μην την έχεις να κάθεται γιατί έλειγε σε ένα μήνα.

Βέβαια μια φορά αγόρασα κι ήταν στο 4ο τεύχος του περιοδικού.

Και πραγματικά ήταν πολυυυυυυυυυύ δελεαστική προσφορά. Να φανταστείς με την Smile του ΟΤΕ πλήρωνες 9 ευρώ για να έχεις 11 ώρες!!!

Δημοσ.

Oι ανακρίβειες συνεχίζουν παρόλο που βγήκαν αρκετά άτομα και είπαν την αλήθεια.

Η σύνδεση που σου έδινε το Computer Αctive είναι ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2006.

Όλα τα υπόλοιπα είναι παντελώς ψέματα και λέγονται μάλλον για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Δημοσ.

Πες τα sa1901 γιατί μου φαίνεται τζάμπα έκανα το προηγούμενο post που έλεγα αναλυτικά τι προσφορά είναι!Αυτά περί τρίμηνης,λήξης εντός του μήνα κ.α. είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΛΗΘΗ!

Καλύτερα πες ότι έκανες λάθος ή ότι το μπέρδεψες με προσφορά άλλου περιοδικού γιατί ΠΟΤΕ το Computer Active δεν είχε τέτοιου είδους προσφορά από τότε που βγήκε!Μου αρέσει που επιμένεις κιόλας!

Δημοσ.

Ok kala ola ayta! Ego sinithos syndeomoun meso tellas me arithmo klisis 1738-896..... pou exei xreosi 0.025euro ana lepto kai einai ligo poli an mpaineis polles ores. Prin liges meres eida se ena periodiko mia prosfora apo tin lannet (apo tin opoia mpaino tora) me arithmo klisis 801-8..... kai xreosi 0.015euro ana lepto. Kai rotao tora symferoun aytes oi prosfores? Yparxoun krifes xreoseis?

Thanks

Δημοσ.

kostas_theo δεν εχουν κρυφες χρεωσεις, αλλα αν ειναι να μπω εστω 1 ωρα και να τους την χρυσοπληρωσω, οχι δεν θα το κανω. Συμφερουν αυτες οι ''προσφορες'', μονο αν θες να μπεις 5 λεπτα την ημερα και να δεις ενα e-mail η κατι αλλο πολυ απλο.

Εγω παλι δεν εχω καταφερει να μαθω ποσο χρεωνεται η ωρα το πρωϊ και ποσο το βραδι, με συνδεση 56kbps και κληση προς 89624.

Δημοσ.

Η χρέωση ΕΠΑΚ για όσους δεν ξέρουν είναι 0.026€ ανά 266δευτ. 8:00-22:00 και 22:00-8:00 γίνεται ανά 532δευτ.!

Για να καταλάβετε δηλαδή με δρχ μετα τις 22:00 το βράδυ είναι 60δρχ/ώρα και πριν είναι 120δρχ/ώρα!

Οι άλλες βλακείες που λένε είναι χρέωση σαν να μιλάς στο τηλέφωνο δηλαδή ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ μόνο αν μπεις ίσα ίσα για να δεις τα e-mail σου αλλιώς ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΕΨΙΑ!

Δημοσ.

καλα και αυτοι ειναι τοσο χαζοι για να δινουν τις καρτες ετσι; απο ταχυτητα τι λεει; ποσο πληρωσατε στο τελος;

να σημιεωσω οτι μπορει να λεει ΕΠΑΚ αλλα ορισμενες φορες οι χρεωσεις ειναι διπλασιες απο τις κανονικες! δλδ δεν ειναι 60 δραχμες μετα τις 10 το βραδυ, αλλα 65-80!! ετσι την ειχα πατησει και πληρωσα σχεδον τα διπλασια απ' οσα πληρωνα με κανονικη συνδεση!

Δημοσ.

Δεν ειναι χαζοι, διαφημιζουν την "καινουργια" Altec telecoms.Αν ο μεσος/απλος/εμπειρος χρηστης δεν την εχει δοκιμασει η δεν ακουσει καλα λογια, πως θα την μαθει;Και η otenet παλιοτερα εδινε δωρεαν συνδεσεις, διαρκειας ενος μηνα.

Δημοσ.

Πολύ δύσπιστοι είστε εδώ πέρα απ'ότι βλέπω :)

Μια απλή μηνιαία συνδεσούλα PSTN-ISDN είναι ... εδώ άλλοι στο εξωτερικό έχουν DSL και πάνω με 15 ευρώ και εμείς αναρωτιόμαστε γιατί δίνουν δωρεάν συνδέσεις.

Την είχα δοκιμάσει την ISDN σύνδεση της Altec για ένα μήνα και είχε πολύ καλές ταχύτητες.

Οσον αφορά την χρέωση ΕΠΑΚ νομίζω ότι παίζει ρόλο και το αν η εταιρία έχει τοπικό κόμβο στην περιοχή που διαμένει ο χρήστης. Σε κάθε άλλη περίπτωση χρεώνεται ως υπεραστική η κλήση και είναι μεγαλύτερη από τις τιμές που προαναφέρθηκαν.

Δημοσ.

Για να τελειώνει αυτό το θέατρο του παραλόγου....

Η συνδρομή της AltecTelecoms είναι κανονική συνδρομή ίντερνετ PSTN ή ISDN 64, διάρκειας ενός μήνα με απεριόριστες ώρες πρόσβασης και με χρώση ΕΠΑΚ σύμφωνα με τα τιμολόγια του ΟΤΕ.

http://www.oteshop.gr/home/priceepak.htm

Τόσα άτομα το λέμε, που την έχουμε δοκιμάσει. Τι άλλο θέλετε πια για να το πιστέψετε; :-?

Δημοσ.

Ενας χρηστης μονο δεν εχει πειστει ακομα για την συνδεση.

Ευχαριστω sa1901, το site του ote ειναι αναλυτικοτατο.

Δημοσ.

εγω αυτο που λεω ειναι οτι μπορει να με χρεωση ΕΠΑΚ, αλλα δεν παυει να ειναι ακριβη! ειχα παρει καρτα της HOL για εναν μηνα και μετα στον λογαριασμο οι τιμες την ωρα ηταν πολυ μεγαλυτερες σε σχεση με αυτες μια συνδεσης που ειχα στην forthnet και ontenet.. τα χαρτια τα εχω και οποιος δεν πιστευει θα τα δειξω..

Δημοσ.
εγω αυτο που λεω ειναι οτι μπορει να με χρεωση ΕΠΑΚ, αλλα δεν παυει να ειναι ακριβη! ειχα παρει καρτα της HOL για εναν μηνα και μετα στον λογαριασμο οι τιμες την ωρα ηταν πολυ μεγαλυτερες σε σχεση με αυτες μια συνδεσης που ειχα στην forthnet και ontenet.. τα χαρτια τα εχω και οποιος δεν πιστευει θα τα δειξω..

Δεν μιλήσαμε καθόλου για HOL. Πες μας ποια ακριβώς κάρτα πήρες, να δούμε τι χρεώσεις έχει αυτή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...