Προς το περιεχόμενο

Δωρεαν συνδεση απο computer active

primax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 2 μηνες αυτη την συνδεση, εκανα ενεργοποιηση πριν μια εβδομαδα και δεν μπορω να μπω τωρα με συνδεση pstn.

Πηρα την εταιρεια και λενε οτι δεν εχει καποιο προβλημα, ενω εμενα μου λεει οτι ειναι λαθος το password η το username, με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω και κατεφυγα στην λυση της tellas για να μπω να κανω το θεμα.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν είναι η γνωστή δωρεάν σύνδεση με την κάρτα ξέχνα το! Η διάρκειά της είναι ενός μήνα, όσο κάνει για να κυκλοφορήσει το επόμενο περιοδικό. Από κει και πέρα σου τηλεφωνούν απ'την Altec και σε ρωτούν αν θες να συνεχίσεις την σύνδεση, επί πληρωμή αυτή τη φορά!

Δημοσ.

Ξέρετε γενικά τι παίζει με τις δωρεάν συνδέσεις;;Δηλαδή όταν λένε ότι είναι δωρεάν εννοούν ότι δεν έχει χρονοχρέωση ή απλά δεν πληρώνεις πάγιο;;;

Δημοσ.
Ξέρετε γενικά τι παίζει με τις δωρεάν συνδέσεις;;Δηλαδή όταν λένε ότι είναι δωρεάν εννοούν ότι δεν έχει χρονοχρέωση ή απλά δεν πληρώνεις πάγιο;;;

κατα 99% ενοουν οτι δεν πληρωνεις για user name και pass τον (π)οτε τον πληρωνεις κανονικα!!

Οσο για κατι καινουργιες διαφημισεις που λενε οτι δεν χρειαζετε να αγορασεις συνδεση και απλα βαζεις ενα συγκεκριμενο κωδικο και ενα τηλ και μπαινεις στο νετ ειναι εντελως ασυμφορο για αυτους που μπαινουν πολλες ωρες γιατι οι πιο πολυ χρεωνουν οσο χρεωνει ο (π)οτε για να καλεσεις καποιον,ενω αν καλεις μεσω επακ ειναι πολυ πιο λιγα λεφτα!

Δημοσ.

Προφανώς θα εννοείς αυτή του Computer Active...

Είναι σύνδεση με κάρτα, διάρκειας 15 ωρών! Ήταν (δεν ξέρω αν είναι ακόμη) δωρεάν! Όταν είναι με κάρτα εννοείτε ότι δεν έχει πάγιο κλπ... Δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλου τύπου δωρεάν συνδέσεις. Αν για παράδειγμα προσπαθεί μία τηλεφωνική εταιρεία να προσελκύσει πελάτες με τέτοια πακέτα, όπως στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που σου λένε δωρεάν 500 μηνύματα με κάθε σύνδεση!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μάλλον υπάρχουν' εγώ είμαι η ανίδεη! Ήδη δώθηκε απάντηση όσο εγώ έγραφα το παρόν μήνυμα! :grin:

Δημοσ.
Εγώ έχω 1 χρόνο free σύνδεση από τη Forthnet λόγω αγοράς του laptop.Αυτή η σύνδεση έχει χρονοχρέωση ή όχι;;;

Φυσικα και εχεις,πληρωνεις κανονικα στον (π)οτε αναλογα με το ποση ωρα εισαι μεσα,αν κοιταξεις στο λογαριασμο του τηλεφωνου σου θα δεις οτι εχει χρεωσεις για το ιντερνετ!

Οπως ξαναειπα απλα δεν χρειαζετε να πληρωσεις καποια εταιρια για να σου δωσει προσβαση!απο την στιγμη ομως που μπαινεις στο νετ μεσο ΕΠΑΚ χρεωνεσε κανονικα!!

Δημοσ.

Την αφησα και ησυχασα.Δεν ασχοληθηκα αλλο, αγορασα συνδεση απο καταστημα και εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας.Μακρια απο ''δωρεαν'' συνδεσεις.

Δημοσ.
Αν είναι η γνωστή δωρεάν σύνδεση με την κάρτα ξέχνα το! Η διάρκειά της είναι ενός μήνα, όσο κάνει για να κυκλοφορήσει το επόμενο περιοδικό. Από κει και πέρα σου τηλεφωνούν απ'την Altec και σε ρωτούν αν θες να συνεχίσεις την σύνδεση, επί πληρωμή αυτή τη φορά!

Eδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Έχω αγοράσει 12 περίπου τέτοιες καρτούλες μέσω του περιοδικού και τις έχω ενεργοποιήσει όλες. Η σύνδεσή μου ισχύει μέχρι Μάιο του 2006 με απεριόριστες ώρες πρόσβασης το μήνα. ;-)

acnsyndr1ik.th.jpg

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη συνδεση ειναι μεσω ΕΠΑΚ της Altec και συνεπως εχει χαμηλη χρεωση(πχ ιδια με Otenet,Forthnet,Hol.), μαλιστα ειναι συμφερουσα και η Αltec καλος παροχεας ειδικα με 2 ευρω το μηνα.Οταν καποιος δεν ξερει για καποιο θεμα θα ηταν καλυτερα να μην απαντα παρα να δημιουργει με την αγνοια του λαθεμενες εντυπωσεις.

Δημοσ.

15 ώρες;Πριν αρχίσετε να θάβετε και να παραπληροφορείται ψάξτε το καλύτερα το θέμα και όχι απλώς να απαντάτε για να ανεβάσετε τον αριθμό των posts!Η σύνδεση είναι για 1 ΜΗΝΑ από τότε που θα την ενεργοποιήσεις και έχει ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΚ!!!Ακόμα έχεις δυνατότητα ενεργοποίησης μέχρι τον Μάιο του 2006.Να τονίσω ότι όσα περιοδικά αγοράσεις για τόσους μήνες θα έχεις Ίντερνετ αφού μόλις τελειώνει η προηγούμενη κάρτα σου(δηλαδή ο μήνας) τότε ενεργοποιείς την άλλη!

Δημοσ.

Εγω δεν αναφερα οτι ειναι 15 ωρων, για τον λογο οτι ενας φιλος μου την συστησε που δεν εχει προβλημα.Η τιμη ειναι ακρως δελεαστικη, για αυτο και εγω αποφασισα να την αγορασω αλλα δεν εκατσε.Η χρεωση ΕΠΑΚ ποσο ειναι το πρωϊ και ποσο το βραδι;

Δημοσ.

εγω ειχα παρει 5 τετοιες καρτουλες του computer active και 2 μερες πριν τελιωσουν οι 30 μερες εκανα ανανεωση στο ιδιο username (με αλλη καρτα - code/pin) και δεν ειχα κανενα προβλημα.

η χρεωση ειναι ΕΠΑΚ και ειχα 5μηνες internet με 10euro :)

μαλλων επρεπε να παρω κι αλλές :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...