Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην εικόνα video

ppetr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το χτεσινό format, όταν ανοίξω κάποιο video βλέπω εικόνα με λάθος χρώματα (σαν αρνητικό) και με παράσιτα (σα να έχω κακή λήψη). Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

nVIDIA γραφικών έχεις ε?

Βάλε τους παραπροηγούμενους drivers ( εγω προτείνω τους 71.72 πάντως ).

Είναι γνωστό πρόβλημα των τελευταίων nV ForceWare Drivers

Δημοσ.

Μου είχε ξανασυμβει παλαιότερα, πέρασα αυτούς που λες (άργησα να θυμηθώ τι είχα κάνει τότε), σ' ευχαριστώ.

Δημοσ.

Billpeppas μπορεις να μου πεις πως θα κατεβασω την Nvidia ForceWare Graphics Driver 71.72;Οσο και αν εχω ψαξει στο net αλλα και στο site της nvidia δεν τους βρισκω.Εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Εβαλα να παιξω στο pc το Half Life 2 και μου ζητησε να κανω update τους drivers της καρτας ωστε να μην αντιμετωπισω προβλημα με το παιχνιδι οπως μου ειπε.Εκανα accept και μου ειπε τι windows εχω και ποιους drivers θα επρεπε να κατεβασω.Μολις το εκανα,απο τοτε η εικονα στον windows media player καθως και στο dvd player η εικονα ειναι παραποιημενη.Και τι δεν εκανα.Εσβησα τους drivers παλι τα ιδια.Εβαλα τους παλιους,παλι τα ιδια.Ξαναεβαλα τους νεους,παλι τα ιδια.Εχθες ξαφνικα αρχισε να δειχνει κανονικα.Α,λεω επιτελους εφτιαξε,εστω και καθυστερημενα.Αλλα σημερα που πηγα να δω ενα βιντεακι μου εκανε παλι τα ιδια.Σε παρακαλω πολυ βοηθησε με γιατι αυτη η κατασταση με εχει τρελανει.

Και κατι ασχετο μιας και βλεπω οτι εισαι ατομο που τα ξερει ολα θελω να σε ρωτησω και κατι για το παιχνιδι FEAR.

Κατεβασα το demo και μολις παω να πατησω το εικονιδιο στο desktop μου εμφανιζει το ακολουθο μηνυμα

"Τhis application has failed to start because d3dx9_25 dll was not found.Re-installing the application may fix this problem."

Ξερεις τι μπορει να φταιει και πως μπορω να το φτιαξω;

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.
[b']Drivers ?[/b]

Βάλε τους νεότερους drivers που θα βρείς στο site της nVIDIA, και θα είσαι ok στα games.

Για την εικόνα στο DVD / Media Player, ακολούθα τις οδηγίες εδώ:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115653

Και κατι ασχετο μιας και βλεπω οτι εισαι ατομο που τα ξερει ολα θελω να σε ρωτησω και κατι για το παιχνιδι FEAR.

Κατεβασα το demo και μολις παω να πατησω το εικονιδιο στο desktop μου εμφανιζει το ακολουθο μηνυμα

"Τhis application has failed to start because d3dx9_25 dll was not found.Re-installing the application may fix this problem."

Φαντάζομαι πως έχεις εγκαταστήσει το DirectX 9,0c ε?

To game δοκίμασες να το κάνεις uninstall και έπειτα re-install ?

Ποιά κάρτα γραφικών έχεις ?

Δημοσ.
Φαντάζομαι πως έχεις εγκαταστήσει το DirectX 9' date='0c ε?

To game δοκίμασες να το κάνεις uninstall και έπειτα re-install ?

Ποιά κάρτα γραφικών έχεις ?[/quote']

Μαλλον οχι.Δεν θυμαμαι.Θα το κοιταξω.

Οχι δεν το εχω κανει unistall.Θα το δοκιμασω και θα σου πω.

Εχω την GForce 5200.

Billpeppas σε ευχαριστω.Λειτουργει μια χαρα τωρα ο Windows media player και ο Dvd.

Να σαι καλα!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς πρόβλημα...

απλά έρχονται..misconfigured ( ρυθμισμένοι λανθασμένα εξ' μαμάς ).

Απλά κάνεις αυτό που περιγράφω στο thread "nVIDIA corruption...mpla mpla" και όλα γίνονται κανονικά πλέον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...