Προς το περιεχόμενο

Gamer's Laptop

Mandilarator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Απευθύνομαι σε σας μιας και στο χώρο των laptop είμαι νεότατος.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα laptop για την δουλειά μου, αλλά θα ήθελα να μπορεί να σηκώσει και σύγχρονα games.

Κοιτούσα στο διαδίκτυο και είδα πως εμφανίστηκαν μηχανήματα με κάρτες γραφικών 6600Go Και 6800Go. Δεν με ενδιαφέρει η αυτονομία, απλά το όριο είναι 1500?.

Έχετε υπόψην κάτι που να κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με κάποια από τις δύο κάρτες γραφικών;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=59645

το πηρα προσφατα και ειναι γαματο για τα λεφτα του

οχι απο το Multirama (ειναι ακριβο)

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το Fujitsu-Siemens που είπε ο φίλος παραπάνω, έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και έχει και Centrino για μεγαλύτερη αυτονομία.

Οσο για το SATA και το Linux, δεν υπάρχει λόγος ανυσηχίας. Ολες οι τελευταίες διανομές με τους καινούργιους kernels υποστηρίζουν SATA δίσκους καθώς και SATA Raid.

Δημοσ.

Μάλλον θα πάμε για το Fujitsu-Siemens τότε... Το HP καλό φαίνεται, αλλά υστερεί και σε κάρτα γραφικών... :)

Δεν ξέρω όμως το κατά πόσο καλό support έχει η Siemens.

Δημοσ.

Μετά από μια βόλτα στα καταστήματα του κέντρου, διαπίστωσα πως το συγκεκριμένο μοντέλο έχει εξαφανιστεί. Μου είπαν μάλιστα πως μέχρι κάποια εταιρία να αναλάβει την αντιπροσωπεία της Fujitsu-Siemens, δεν πρόκειται να φέρουν και άλλα κομμάτια...

Δημοσ.
Koita k dw

FS AMILO M 3438 GS

CPU: Intel Pentium M750 (1.87Ghz)

Monitor: 17" TFT Crystal View

Memory: 1024MB

Graphics: GForce Go 6800 256MB

HD: 2x80GB

Optical Storage: DVD/RW Dual Layer

1.499 Euro Με Φ.Π.Α

Τιμή ΠΛΑΙΣΙΟΥ

αυτό είναι απόσπασμα από τις φυλλάδιο του πλαισίου και ήταν και ΛΑΘΟΣ!! δεν είχε διπλούς σκληρούς, ούτε 1024 RAM (512). επίσης νομίζω (δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό) ήταν στα 1,73

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...