Προς το περιεχόμενο

Top proteinomenes tainies?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OFF TOPIC

Dj_kourampies:καταλαβαινω τι εννοεις αλλα μηπως εισαι λιγο υπερβολικος ως προς τη χρηση της λεξεως καθηλωνω???

ενταξει,το κουρδιστο πορτοκαλι ειναι δυσκολη ταινια-μπορει να βαρεθηκες αλλα εμενα με καθηλωσε σε αρκετα σημεια...οχι απλως μου κινησε το ενδιαφερον,με καθηλωσε!

ενω με το kill bill περασε ευχαριστα η ωρα,το χαρηκα αλλα ειναι απλως μια ευπεπτη ταινια...αναρωτιεμαι ποσο μπορει να καθηλωσει καποιον...(δηλαδη δεν τιθενται και τα φοβερα διλημματα,ουτε εσωτερικες συγκρουσεις...απλως μια ιστορια εκδικησης ειναι)

anyway,γουστα ειναι αυτα!

ON TOPIC

και αν εμπιστευομουν τα γουστα των φιλων μου δε θα εβλεπα ποτε ταινια προκοπης...απο blade σε not another teen movie θα πηγαινα...

μου εσπασε τα @@@@@@@ να τον πεισω να νοικιασουμε το se7en και το collateral...(που δεν ειναι και βαρετες,ουτε πολυ παλιες....)

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής: Ναι, και εγώ μεγάλωσα (όχι πολύ - μέχρι τα 21) στην ίδια κοινωνία που μεγάλωσε ο Λάζαρος, και πάντα οι άνθρωποι γύρω μου σνομπάριζαν αυτές τις ταινίες επειδή δεν τις δείχνει η τηλεόραση και δεν τις συζητάνε στις παρέες τους, αλλά η διάθεση να αισθανθώ όπως βλέπω κάποιον να αισθάνεται όταν βλέπει ταρκόφσκι ξεπερνούσε τη διάθεση μου να κάνω κολλητή παρέα με τους 9 από τους 10 ανθρώπους που συναντάω.

Βάσικα, πρέπει να υπάρχει και κάποιος που να βλέπεις να αισθάνεται πράγματα όταν βλέπει ταρκόφσκι, αλλιώς από που να βρεις κίνητρο. Στη δική μου περίπτωση ήταν ο πατέρας μου, και μέχρι τα 18-19, δεν είχα βρει άλλον άνθρωπο της ηλικίας μου που να του αρέσουν αυτές οι ταινίες. Με καθηγητές τα συζητούσα και φοιτητές (όταν πήγαινα να επισκεφτώ την αδερφή μου).

Τώρα που είμαι φοιτητής και έχω να κάνω με περισσότερους ανθρώπους, ξέρω αρκετούς (όχι πολλούς) ανθρώπους που ασχολούνται με αυτές τις ταινίες, και έχω προσυλιτίσει άλλους τόσους. Αρκετοί είναι πάντως.

Τέλος πάντων, 1ον) για να αγαπήσεις κάτι, πρέπει να αγαπήσεις έναν άνθρωπο που το αγαπάει ήδη και 2ον) έχεις τις εξής επιλογές: Είτε να έχεις τη δυνατότητα από τους 10 ανθρώπους που γνωρίζεις να κάνεις κολλητούς σου τους 9, είτε από τους 50 να κάνεις τον 1. Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Ούτως ή άλλως πάντα μπορείς να κάνεις παρέα και με τους υπόλοιπους, γιατί όσο περίεργο και αν τους φαίνεται το τι ταινίες βλέπεις ή τι μουσική ακους, θα σε γνωρίσουν θέλουν δε θέλουν και θα μάθουν τι άνθρωπος είσαι. Προσωπικά, όποτε αναφέρω τα γούστα μου σε ανθρώπους, πιο πολύ διακρίνω αμφιβολία για την εκτίμηση που έχουν κάνει σε αυτά που αγαπάω, παρά προς το άτομο μου. Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ποιός τους χ...ζει

Δημοσ.

(ποιος ειναι ο ταρκοφσκι?σορρυ μανωλη,τωρα αρχιζω και βλεπω ταινιες τετοιες...)

εγω πιστευω γενικα οτι τα κοινα ενδιαφεροντα τονωνουν μια φιλια...(δυστυχως δεν εχω βρει ακομα ατομο με απολυτως η σε μεγαλο βαθμο κοινα ενδιαφεροντα...)

• Like 1
Δημοσ.
(ποιος ειναι ο ταρκοφσκι?σορρυ μανωλη,τωρα αρχιζω και βλεπω ταινιες τετοιες...)

Θα δεις, θα δεις...Σου τον φυλάω για έκπληξη για τα γενέθλια σου! Η αλήθεια είναι πάντως ότι αυτόν για να τον γνωρίσεις πρέπει να δεις τις ταινίες του στη μεγάλη οθόνη...Δυστυχώς δεν παίζονται όμως συχνά. Θα συζητήσουμε στο μέλλον πολύ γι'αυτόν.

Δημοσ.

δεν πιστευα οτι θα βρω ποτε αλλον ανθρωπο που να βλεπει σε τετοια ηλικια tarkovsky! ειδα την θυσια γυρω στα 17 μου, κ απο τοτε αρχισα να τις βλεπω με αντιστροφη χρονικη σειρα. οχι οτι τρελαινομαι κιολας, αλλα τον προτιμω απο την πλεοψηφια τον εμπορικων ταινιων.

Δημοσ.

o tarkovsy pragmatika anakalypse mia kainourgia glwssa gia na ekfrastei.

(deite px. to mirror): den vlepeis film, diavazeis ena poiima. oxi omws apo selides

alla apo eikones. den lew oti einai o monadikos, alla einai o pio antiproswpeutikos

s'auto pou parathetw.

-ta leei kai enas allos, kalytera apo mena:

"Tarkovsky is, for me, the greatest, the one who invented a new language,

true to the nature of film, as it captures life as a reflection, life as a dream."

-Ingmar Bergman-

• Like 1
Δημοσ.

Aρκετες απο τις αγαπημενες μου εχουν ηδη αναφερθει.

Νομιζω αυτη δεν ειναι μεσα, καπως παλια παραγωγη, αλλα θειλα:

Cage aux folles

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
re paidia ti syzhtame tora' date=' exei dei kaneis to unleashed(danny the dog) http://us.imdb.com/title/tt0342258/ me ton jet li???? An pate sto imdb, exei 7.3 me 5.000 pshfous, kala milame ligo akoma kai tha mpei sto top 250. An de koitaksete kai ta forum oi perisoteroi milane gia kataplhktiko cinematografy, senario, ermhneies........ kai an paei kai kaneis na pei poso patata htane peftoune kai na ton fane!!!!! Xarakthristiko deigma ton kairon mas kai tou ti pernaei os cool stous neous, dysthxos oxi mono ths amerikhs opos fenetai. Milame h taineia einai na lypasai tis ntomates pou prepei na rixneis stho pani. Pio geleio senario kai tragikes ermhneies den exo ksanadei prosfata. koitakste kai edo gia na parete mia idea gia thn tainia http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=113103

[/quote']

den simfono mazh sou gia to danny the dog. to senario mporei na mhn htan thpota tromero alla 2-3 kales ermhneies ths eixe gia mena.

Ksereis opos iparxoun atoma pou blepoun drash kai lene cool, distixos iparxoun kai atoma pou blepoun drash kai lene sucks apo to proto lepto ths tainias

Δημοσ.

να προτεινω και γω καποιες ταινιες

The shining

The langoliers

green mile

The Shawshank Redemption

(stephen king rulez :D)

donnie darco (Η απόλυτα παρανοική ταινία για μένα ) 10

Butterfly effect (Πολύ καλή και αυτή) 9

Fight club (Ενταξει μιλάμε για επος.Η μοναδική ταινία που συμφωνώ με ΟΣΑ πραγματα λέει)10+++

Mulholland drive (Δεστη οχι για κανένα άλλο λόγο απλά για να δεις οτι υπάρχουν ταινίες που θα πρέπει να τις δεις 3-4 φορές για να πιάσεις ολα τα νοήματα της.)9

Truman show(Απλά και μόνο επειδή πήγε κόντρα στα reality και παίζει και ο θρύλος(κατεμέ από τους πιο ολοκληρωμένους ηθοποιούς)jim Carrey) 9

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

john1987  θα συμφονισω στα περισοτερα μαζι σου απο ταινιες

....Αληθεια εισαι 18???Πολυ οριμη κριση εχεις για τοσο μικρος!Ευγε!

Λιγο πολυ παντος ολες τις προαναφερομενες ταινιες θα τις προτεινα ανεπιφυλακτα σε οσους δεν τις εχουν δει!!!

Δυο που δεν ειδα ομως να αναφερετε ειναι το Inception και το Cloud Atlas  που ειδα προσφατα και μου καναν μεγαλη εντυπωση

Δημοσ.

Δυο που δεν ειδα ομως να αναφερετε ειναι το Inception και το Cloud Atlas  που ειδα προσφατα και μου καναν μεγαλη εντυπωση

Δεν ειχαν γυριστει το 2006 !!!! που γραφτηκε το τελευταιο μηνυμα στο τοπικ,μαλλον γι αυτο. :P

• Like 1
Δημοσ.

john1987 θα συμφονισω στα περισοτερα μαζι σου απο ταινιες

....Αληθεια εισαι 18???Πολυ οριμη κριση εχεις για τοσο μικρος!Ευγε!

Ηταν 18 το 2005 και επισης οι ταινιες που λες δεν ειχαν γυριστει ακομα.Αληθεια που το ξεθαψες 8 χρονων θεμα
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...